ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Απόστολε!
Ειδικά για τις συχνότητες από το Βασιλάκι!
Τώρα να πω και τις παρατηρήσεις μου!
1. Η ΝΕΤ από το Παγγαίο όπως λέει και ο Τάκης είναι στο 59!
Την λαμβάνεις σίγουρα στο 58?
2. Αν λαμβάνεις ALPHA στο 59 η κοντινότερη συχνότητα που ξέρω είναι από Παναγιά Ξάνθης!
Το Κ.Ε. αυτό λαμβάνεται από τη Χρυσούπολη και ανατολικότερα και έχει και τις συχνότητες 24, 29 και 37 για τα τοπικά της Ξάνθης!
3. Το ALTER από Θάσο ήξερα ότι είναι στο 62 και το R channel στο 63, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι!
4. ALTER από Βασιλάκι δεν έχει?
5. Ούτε m? Αν κρίνω το 27 της ΝΕΤ, θα ήταν αδύνατο να δεις m. όταν ήταν αυτό στο 27 από Θάσο στις περιοχές της Καβάλας που αλληλοκαλύπτονται!
6. Το STAR στο 36 έχει αρκετό καιρό εκεί? Παλιά είχε αναρτήσει έναν πίνακα το STAR με τη συχνότητα 40 από Βασιλάκι και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος λόγος για αυτή τη μετακίνηση!
Βέβαια τελευταία φαίνεται να την προτιμάει (είχαμε και τη μετακίνηση στην 36 στην Αριδαία Πέλλας απο την 63)!
7. Πάντως βλέπω αρκετές και καλές συχνότητες κενές μέσα στην πόλη τουλάχιστον,
24, 29, 37, 40, 41, 42, 48, 55 και απορώ με την επιλογή τόσο υψηλής συχνότητας του ΣΚΑΪ στο 66!
8. Οι συχνότητες 46 και 47 είναι μάλλον από το δήμο Πιερέων, που καλύπτει την κοιλάδα κάτω από το Παγγαίο που δεν βλέπει Θάσο και Βασιλάκι (Καραβαγγέλης, Σιδηροχώρι, Μεσότοπος, Μέλισσα κλπ)!
9. Τέλος, παλιότερα το CENTER διατεινόταν ότι έχει πομπό στο όρος Σύμβολο στο κανάλι 34, κάτι που δεν ισχύει! Γενικά αν και βλέπω στο GE κάποιες κεραίες, δεν πρέπει να υπάρχουν κανάλια από εκεί, τώρα για παλιότερα δεν ξέρω!