Τηλεοπτικό τοπίο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ (Ξυλ/στρο, Αλεποχώρι, Οσ. Πατ.)
  • Τετ 12 Μαρ 2025, 03:57
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ (Ξυλ/στρο, Αλεποχώρι, Οσ. Πατ.)  (Αναγνώστηκε 96793 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: Amsterdam, NL
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #150: Σαβ 28 Μαρ 2009, 23:27 »
Παιδιά λέτε πως στον Σχίνο "βγαίνουν" κανάλια από Υμηττό. Απ'ότι είδα στο Google Earth μεταξύ Σχίνου & Υμηττού βρίσκεται κομμάτι των Γερανείων, γενικά φάνηκε να είναι πολύ "κλειστό" το μέρος προς ΒΑ. Πώς είναι δυνατόν να λαμβάνεται καλό σήμα από Υμηττό? Δεν αμφισβητώ αυτά που γράφετε, απλώς μου έκανε εντύπωση.

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #151: Κυρ 29 Μαρ 2009, 10:36 »
Παναγιωτη ο ΣΧΙΝΟΣ βρίσκετε πιο ανοιχτα και δεν παρεμβαλοντε τα βουνα του ΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ που μας τρωνε εμας στο Αλεποχωρι. Αυτο εχει ως αποτελεσμα ολη η περιοχή απο ΜΑΥΡΟΛΙΜΝΗ, ΒΑΜΒΑΚΙΕΣ, ΣΧΙΝΟ, ΜΑΖΙ να εχουν σταμμενες τις κεραιες (και V & U) στον Υμμητό. Το ξερω απο πρωτο χερι.
Απλως οπως λες στον ΣΧΙΝΟ μια μικρη καταληξη των Γερανειων παρεμβαλει το περασμα προς Υμμητο και αυτο απ οσο πληροφουμε απο ντοπιους συνεπαγετε ειδωλα σε ολα τα καναλια του Υμμητου. Σε καθε περιπτωση ομως η σταθμη σηματων ειναι πιο ισχυρη απ οτι σε μας στο Αλεποχωρι.

Αν προσεξεις σε εμας περα απ τα βουνα του ΑΝΩ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ πιο περα παρεμβαλει και ΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑ οριακα.

Ωστοσο η απορια μου παραμενει: εαν τελικα ο ΑΝΤ1 στο 25 δεν ερχετε απο ΟΣΣΙΟ ΠΟΤΑΠΙΟ τοτε απο που έρχετε?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #152: Παρ 3 Απρ 2009, 20:11 »
Έχω κάποια βασική ερώτηση!
Τι απέγινε η 44 που δίνει ο ALPHA από Ξυλόκαστρο? Δεν πήγε και αυτή στον Όσιο Πατάπιο?
Βασικά το ρωτάω γιατί το ίδιο κανάλι δίνει το 64 από τον Άη Γιώργη που είναι στην ίδια ευθεία περίπου ως προς την κεραία του Γιώργου!
Από εκεί λογικά θα πρέπει να είναι και τα Super & Star στα 50 & 59 αντίστοιχα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #153: Σαβ 4 Απρ 2009, 20:07 »
Ηλια απ οσο ξερω τα μονα που ερχονται απο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ειναι τα κρατικά τέλεια. (Νόμιζω και το Alter με μικρή παντα επιφύλαξη). Το ALPHA δεν παιζει απο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ στο 44 πλεον.
Αλλωστε εμεις στο 44 εχουμε τον ALPHA απο ΜΥΤΙΚΑ τελεια.
Το Λουτρακι και ο υπολοιπος κορινθιακος δεν βλεπουν ΜΥΤΙΚΑ οπως αντιστοιχα και εμεις δεν βλεπουμε ΠΟΤΑΠΙΟ.

Σε εμας ερχετε ενα εξασθενημενο σημα του ALPHA στο 64 που μερικες φορες φτιαχνει καπως (εχει κυματωσεις) αλλα εχω την εντυπωση οτι ερχεται απο ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟ.
Γιατι στην καλυτερη του ληψη η κεραια μου ειναι στραμμενη πιο ανοιχτα απ το ξυλοκαστρο (σημαδι τις αλκυονιδες νησους).

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #154: Κυρ 5 Απρ 2009, 00:24 »
Παράθεση από: "Lewnidas30"
Ηλια απ οσο ξερω τα μονα που ερχονται απο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ειναι τα κρατικά τέλεια. (Νόμιζω και το Alter με μικρή παντα επιφύλαξη). Το ALPHA δεν παιζει απο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ στο 44 πλεον.
Αλλωστε εμεις στο 44 εχουμε τον ALPHA απο ΜΥΤΙΚΑ τελεια.
Το Λουτρακι και ο υπολοιπος κορινθιακος δεν βλεπουν ΜΥΤΙΚΑ οπως αντιστοιχα και εμεις δεν βλεπουμε ΠΟΤΑΠΙΟ.

Σε εμας ερχετε ενα εξασθενημενο σημα του ALPHA στο 64 που μερικες φορες φτιαχνει καπως (εχει κυματωσεις) αλλα εχω την εντυπωση οτι ερχεται απο ΠΑΛΑΙΟΠΛΑΤΑΝΟ.
Γιατι στην καλυτερη του ληψη η κεραια μου ειναι στραμμενη πιο ανοιχτα απ το ξυλοκαστρο (σημαδι τις αλκυονιδες νησους).
Μα φυσικά και δεν υπάρχει ALPHA πλέον στο Ξυλόκαστρο, αυτό που ρωτάω εγώ είναι εάν η συχνότητα που ήταν παλιά στο Ξυλόκαστρο πήγε στον Όσιο Πατάπιο!
Και αυτό γιατί το 64 το δίνει ο ALPHA από Άη Γιώργη!
Βασικά θέλω να ξεδιαλύνω το τι εκπέμπει μόνο από τον Όσιο Πατάπιο για να τον περάσω και σωστά! Έχουμε κολλήσει εκεί γιατί δεν έχει διευκρινιστεί αν τα διπλά κανάλια που λαμβάνει ο Γιώργος είναι όλα από Όσιο Πατάπιο ή κάποια είναι από Άη Γιώργη!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #155: Κυρ 5 Απρ 2009, 01:11 »
Κάτι ακόμα!
Αυτή είναι η αναφορά που είχαν γράψει παλιά για το Δερβένι!
23 ANT1
26 NOVACINEMA1
29 DRTV
33 ET1
37 MEGA
39 ALTER
41 ET1
43 NOVASPORTS1
50 SUPER
52 ΗΛΕΚΤΡΑ
53 LEPANDO
55 NET
56 ET3
57 ACHAIA
58 TOP CHANNEL
59 STAR
64 ALPHA
65 ΤΗΛΕΑΣΤΥ
67 RTP

Πολλές από τις συχνότητες είναι ίδιες με αυτές που δίνει και ο Γιώργος από Όσιο Πατάπιο!
Προφανέστατα αυτός που το είχε γράψει έκανε λάθος!
Το θέμα είναι ότι μέχρι να το ξεδιαλύνουμε δεν ξέρω το να γράψω παιδιά στους νέους πίνακες! Θέλω εδώ και μία βδομάδα να τα περάσω αλλά με τέτοιο μπέρδεμα δεν μπορώ!
Μήπως βρε παιδιά αυτά ήταν από το Ξυλόκαστρο?
Αλλά πάλι ACHAIA & LEPANDO?????
?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #156: Κυρ 5 Απρ 2009, 11:17 »
Ηλια καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω!!! για την καταχωριση του νεου μας κεντρου στα ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. Εκανες παρα πολυ καλη δουλεια.

Σχετικα με τον ALPHA στο 64 κρατω μια επιφυλαξη επειδη εμεις ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ και γενικα περιοχες τις κορίνθου μεχρι το ξυλοκαστρο δεν βλέπουμε. Οποτε το να βγαiνει σε εμας το alpha στο 64 και να ειναι απο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ το θεωρω απίθανο. Πιθανολογο οτι ειναι απο Παλαιοπλατανο. (μικρο ενδεχομενο για ΗΡΑΙΟ).

Τωρα οσον αφορα παλαιοτερες αναφορες περι συχνοτήτων στο ΔΕΡΒΕΝΙ προφανως ηταν λάθος. Αυτη η λίστα πήγαζε απο μια πολυ πολυ παλαιοτερη αναφορα δικη μου που ειχα την εντυπωση οτι η εκπομπες γινονταν απο εκει και οχι απ το καμάρι.
Σχεδον ολες λοιπον οι παλιες συχνοτητες δεν ηταν απο ΔΕΡΒΕΝΙ αλλα απο ΚΑΜΑΡΙ και πήγαν οπως ηταν στον ΟΣΣΙΟ ΠΟΤΑΠΙΟ.
Στο ΔΕΡΒΕΝΙ γινοταν απλα καποιες εκπομπες ορισμενων τοπικών καναλιων (οπως ACHAIA, AXION) και του FILMNET, SUPERSPOT.
Παλιότερα απο ΚΑΜΑΡΙ βλέπαμε και εμεις ολα τα τοπικα της κορίνθου οπως: TOP, ACHAIA, HLEKTRA, AXION, RTP KENTRO, DRTV, SUPER, SUPERB, TELETIME, PATRA TV.
Σημερα τα τοπικα της κορινθου παιζουν απο ΟΣΣΙΟ ΠΟΤΑΠΙΟ και ίσως απο ΗΡΑΙΟ.
Τοπικά καναλια οπως το PATRA TV & LEPANDO εκπέμπουν σίγουρα απο Παλαιοπλατανο γιατι βγαίνουν και σε μας καπως εξασθενημένα βέβαια.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #157: Κυρ 5 Απρ 2009, 21:53 »
Σημερα ξαναπηγα Αλεποχωρι!
Υπηρξε μια αλλαγή.
Τελικα μαλλον καταλαβαν οτι δεν επρεπε να δεσμευσουν την συχνοτητα 48 απο ΜΥΤΙΚΑ και εκαναν το εξής:
Πήγαν το MEGA στο 52 και εβαλαν τον ANT1 στο 46 που ήταν το MEGA.
Δεν πολυκαταλαβα γιατι το εκαναν αυτο αλλα σίγουρα ειναι καλύτερα που δεν δεσμευεται το 48 για την ERTDIGITAL.
Ξανα εστρεψα την Televes στην Αθηνα ομως ενω δείχνει πάλι 60% ποσοστό το σήμα δεν ειναι σταθερο (η μπαρα ανεβοκατεβαινει συνέχεια) μου κάνει ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ. Δεν ξερω τι φταίει!

Παντος μεσω της σελίδας του συλλόγου μας Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ο κόσμος πληροφορήθηκε και υπήρξε εντονη κινητοποίηση. Με το που ανεβηκα ταρατσα ισα με καμια 10αρια γειτονες γυριζαν τις κεραιες τους!.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #158: Τρι 14 Απρ 2009, 22:43 »
Τελικα η μονη αλλαγη που εγινε ηταν να παει το ΜEGA απο το 46 στο 52 και φυσικα δεν καταλαβαινω τον λογο.
Ο ΑΝΤ1 παραμενει παραμενει στο 48 απο ΜΥΤΙΚΑ καπελωνοντας την ERTDIGITAL η οποια με κανεναν πλεον τροπο δεν βγαινει στην περιοχη μας.
(Αλλη συχνοτητα επρεπε να αφησουν ελευθερη και αλλη αφησαν)

Λαθος διατυπωση λοιπον ηταν η προηγουμενη!

Στο μεταξυ εχω μια απορια.
Βγαινει η ΝΕΤ στο 06 VHF αλλα δεν ειμαι σιγουρος απο που.
Γερανεια?
Ξερει κανεις?
Το σημα της ειναι δυνατο αλλα με πολυ ειδωλο.
Εκανα δοκιμες γυριζοντας την κεραια σε ολες τις κατευθύνσεις αλλα ειχα το ιδιο σημα. Μαλιστα οταν την γυρισα Γερανεια χειροτερεψε.
Γνωριζει κανεις σημειο εκπομπης και με τι τροπο μεταδοσης (δηλαδη οριζοντια ή καθετη πολωση) ? ? ?

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #159: Τετ 15 Απρ 2009, 02:49 »
Τελικα η μονη αλλαγη που εγινε ηταν να παει το ΜEGA απο το 46 στο 52 και φυσικα δεν καταλαβαινω τον λογο.
Ο ΑΝΤ1 παραμενει παραμενει στο 48 απο ΜΥΤΙΚΑ καπελωνοντας την ERTDIGITAL η οποια με κανεναν πλεον τροπο δεν βγαινει στην περιοχη μας.
(Αλλη συχνοτητα επρεπε να αφησουν ελευθερη και αλλη αφησαν)

Λαθος διατυπωση λοιπον ηταν η προηγουμενη!

Στο μεταξυ εχω μια απορια.
Βγαινει η ΝΕΤ στο 06 VHF αλλα δεν ειμαι σιγουρος απο που.
Γερανεια?
Ξερει κανεις?
Το σημα της ειναι δυνατο αλλα με πολυ ειδωλο.
Εκανα δοκιμες γυριζοντας την κεραια σε ολες τις κατευθύνσεις αλλα ειχα το ιδιο σημα. Μαλιστα οταν την γυρισα Γερανεια χειροτερεψε.
Γνωριζει κανεις σημειο εκπομπης και με τι τροπο μεταδοσης (δηλαδη οριζοντια ή καθετη πολωση) ? ? ?
Η ΝΕΤ στο 06 με κάθετη πόλωση (γι αυτό έχεις και είδωλο πλην της έλλειψης άμεσης οπτικής επαφής) είναι (αυτό με πολύ μικρή επιφύλαξη) από το παραλιακό Κ.Ε. του Άη Γιώργη που λαμβάνεις επειδή είναι στα δυτικά της Κορίνθου δηλαδή σχετικά κοντά στο Ξυλόκαστρο!
Δεν έχω ιδέα τι εξυπηρετεί πλέον το Κ.Ε. αυτό εκτός από κατάληψη συχνοτήτων και με ποιο σκεπτικό μπήκε η κάθετη πόλωση! Μάλλον θα έχει ξεχαστεί προ αμνημονεύτων χρόνων!
Πρέπει να κάνεις ακόμα ένα τηλεφώνημα στο δήμο Λεωνίδα και πες τους να βάλουν και κανά κανάλι και πιο χαμηλά (21 -31), όσο πάνε ανεβαίνουν μου φαίνεται! Για τον ΣΚΑΪ τους ρώτησες?
Ά ρε και να είχα λόγο σε ένα τέτοιο κέντρο εκπομπής!
Θα ζητούσα κάρτες από όλα τα R κανάλια! Μέχρι και MAD θα έβαζα!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #160: Τετ 15 Απρ 2009, 21:17 »
Ηλια ο ΣΚΑΙ λεγεται οτι θα λειτουργησει το καλοκαιρι στην περιοχή.
Τωρα ο λογος που δεν εκπεμπουν μεχρι το 31 ειναι επειδη εχουν αφησει ελευθερες τις συχνοτητες για τις δεσμες SFN1 & SFN2 των ψηφιακων οταν με το καλο αρχισουν να εκπεμπουν. Υπαρχει δηλαδη ρητη εντολη. Ακομα και το γεγονος οτι ο ΟΣΣΙΟΣ ΠΟΤΑΠΙΟΣ εκπεμπει σε ολες τις παλιες συχνοτητες ουσιαστικα ειναι μια προσωρινη λυση μεχρι να ξεκινησει η ψηφιακη εκπομπη στην περιοχη.
Απ την αλλη χρησιμοποιησαμε ως δημος τις ψηλες συχνοτητες (οπως συμβαινει και με τα ΓΕΡΑΝΕΙΑ αντιστοιχα) για να μην δημιουργησουμε προβλημα σε αλλες περιοχες με παρεμβολες.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #161: Δευ 20 Απρ 2009, 20:52 »
Ηλια τελικα η επιθυμια σου επιασε τόπο.
Στις 15/4 ξεκίνησε και ο ΣΚΑΙ στην συχνότητα 26
Ετσι πλεον η περιοχή ειναι πληρως καλυμενη απο καναλια εθνικης εμβέλειας.

Οσο διαστημα ημουν κατω στο αλεποχωρι για γιορτες ειχα την ευκαιρια να ριξω μια ματια απο κοντα κανοντας μια βόλτα στον ΜΥΤΙΚΑ ΒΙΛΛΙΩΝ.
Διαπίστωσα οτι ξεχωριστη εγκατασταση με ιστο δεν υπάρχει πουθενα.
Αντ αυτου εχουν στερεωσει πανελς πανω στους ιστους των κεραιων κινητης τηλεφωνιας και τα μηχανηματα στα ιδια containers.
Δηληδη απο θεμα ιστων και στεγασης μηχανηματων δεν τους στοιχησε τιποτα!
Σχετικα με την ΝΕΤ στο 06 εκανα δοκιμη σε καθετη πολωση με κατευθυνση ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ και μαλλον χειροτερα τα αποτελεσματα.
Αυτο που διαπιστωσα ηταν πως αν εχω και την V και την U στο ιδιο σημειο δηλαδη λιγο αριστεροτερα απο Γερανεια πιανει παρα πολυ καλα (λιγο ειδωλο)!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #162: Δευ 20 Απρ 2009, 21:00 »
Χαίρομαι που υπάρχουν και κάποιοι ιθύνοντες που μας ακούν και λίγο αντί πρώτα να μας κρίνουν....
Θα το περάσω άμεσα στους πίνακες, άντε σας εύχομαι και άλλα κανάλια, m. στο 32,  Τηλεάστυ στο 38, 902 στο 40, Extra 3 στο 56, MTV στο 22 και άλλα πολλά!
Από φαντασία πάντως διαθέτουμε!
Λεωνίδα πώς και δεν έβγαλες καμιά φωτό από το Κ.Ε. να το βάλω και αυτό στους πίνακες?

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #163: Δευ 20 Απρ 2009, 22:03 »
Φυσικα και να το βαλεις στους πινακες Ηλια!
Δεν ξερω αν θα μπει και κανα αλλο καναλι, και αυτα μας φτάνουν.
Λες βρε Ηλια να απασχολει τους παραθεριστες ενος μικρου δημου το ΜΤV?
Στο κατω-κατω δεν μας πολυνοιαζει.
Και με το ξυλοκαστρο τα ιδια βλέπαμε (αντε και κανα τοπικο της κορινθου).

Απο φωτο τι να βγάλω? τις 3 κεραίες κινητής? ειχα παει απογευμα και δεν εβγαιναν καλα!. εκανα προσπαθεια με κινητο!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
       &
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #164: Δευ 20 Απρ 2009, 22:11 »
Το έβαλα στους πίνακες κανονικά!
Για τις φωτό εννοείται πως θέλω τους ιστούς της κινητής αφού από εκεί γίνεται η εκπομπή!
Ας μην βγουν και καλά, είναι καλύτερο από το τίποτα!

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #165: Τετ 22 Απρ 2009, 14:54 »
Μερικες φωτογραφιες με την θέση μου!

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #166: Κυρ 3 Μαΐ 2009, 22:32 »
Καλο μήνα και καλή προτομαγία!
Οσο ήμουν κατω στο αλεποχωρι αυτες τις μέρες προέκυψε ενα προβλημα στην συχνότητα του STAR στο 50 εμφανίζοντας το μήνυμα
WARNING: E52-32 Searching for Signal.
Απο 27/4 μέχρι και σήμερα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.
Προφανος λογο κακοκαιρίας θα χάλασε το LNB ή θα έφυγε κανα καλώδιο.
Ελπιζω να το αντιληφθουν σύντομα.
(αμα λέω εγω οτι η εγκατασταση τους δεν ειναι επαγγελματική αλλα προχειροδουλειά κάτι ξέρω)

Επίσης κανοντας σάρωση παρατήρησα οτι στην συχνότητα 03 VHF μου παίζει ενα δορυφορικό αραβικό καναλι αλλα η εικόνα ερχεται και χάνετε σχεδον στιγμιαία (οπως στα θριλερ).
Ισως να ειναι το ALJAZIRA σε αναλογική δορυφορική μορφή.
Αυτό ομως το φαινόμενο το εχω ξαναπαρατηρήσει και στο παρελθόν οταν ο καιρος άλλαζε σε νοτιάς για λίγο ομως.
Περιεργο φαινόμενο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Οι φορες που θα πιασω αυτο το καναλι ειναι πολυ σπάνιες.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #167: Δευ 4 Μαΐ 2009, 00:35 »
Επίσης κανοντας σάρωση παρατήρησα οτι στην συχνότητα 03 VHF μου παίζει ενα δορυφορικό αραβικό καναλι αλλα η εικόνα ερχεται και χάνετε σχεδον στιγμιαία (οπως στα θριλερ).
Ισως να ειναι το ALJAZIRA σε αναλογική δορυφορική μορφή.
Αυτό ομως το φαινόμενο το εχω ξαναπαρατηρήσει και στο παρελθόν οταν ο καιρος άλλαζε σε νοτιάς για λίγο ομως.
Περιεργο φαινόμενο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Οι φορες που θα πιασω αυτο το καναλι ειναι πολυ σπάνιες.

Αυτό είναι φυσιολογικό.Πάντα γ΄΄ινεται τέτοιο καιρό.Εδώ στο ραδιόφωνο τρελενεται το καλοκαίρι από λήψεις από Ιταλία ,Ισπανία Αραβικές χώρες και στην τηλεόραση κάποτε έβγαιναν κάτι αραβικά καναλια.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #168: Κυρ 24 Μαΐ 2009, 23:21 »
Επειτα απο δυο μηνες λειτουργιας των νέων πομπών στον ΜΥΤΙΚΑ ΒΙΛΛΙΩΝ επικρατεί ένα μπάχαλο γενικότερα γι' αυτό και πηρα την απόφαση να γράψω κάποιες πρώτες εκτιμήσεις.

UHF 26 SKAI Χωρίς λόγο σταμάτησε εντελώς η μετάδοση του. Για όσο διάστημα επαιζε (ούτε μήνα) υπήρχαν φορές που λόγο μικρών παρεμβολών από την ΕΤ1 έφερνε λίγες κυματώσεις.

UHF 39 ALTER Το σήμα του ειναι άψογο χωρίς την παραμικρή παρεμβολη ή πρόβλημα στο link.  Τελευταία όμως εμφανίζει ώρες-ώρες το μύνημα "E06-04 Αστοχία κάρτας"

UHF 44 ALPHA Το σήμα του ειναι πολύ καλό αλλα ώρες-ώρες υπάρχουν λίγες κυματώσεις απο παρεμβολή του SuperB. Τελευταία όμως υπάρχει πρόβλημα και στον ήχο. Απ την αρχη της εκπομπής του πάντος ο ήχος έδειχνε ιδιαίτερα αδύναμος (σαν να ακούγετε απο τηλέφωνο).

UHF 48 ANT1 Το σήμα του ειναι πολύ καλό αλλα η επιλογη αυτης της συχνότητας ηταν περα για περα λανθασμένη καθως η παρεμβολή της ERTDIGITAL με το ανεπαίσθητο ψηφιακό χιονάκι σου δινει την αίσθηση οτι προκειτε για προβληματική ληψη. Προτεινομενη συχνότητα η 46. Ειναι πεντακάθαρη για την ωρα.

UHF 50 STAR Το σήμα του ειναι δυνατό αλλά απο την αρχή της λήψης του μέχρι και σημερα εμφανιζει έντονο προβλημα με τον ήχο ενω υπάρχουν φορές με μικρες κυματώσεις απο παρεμβολές τις ΕΤ3 (Αυτα τα Γεράνεια μας εχουν καταστρέψει). Προσφατα είχε παρουσιασει κι αυτο προβλημα ληψης με μήνυμα "E32-36 Searching for Signal" για αρκετες ημέρες.

UHF 52 MEGA Ειχε γίνει αλλαγή τις συχνότητας του προ καιρού απ την 46 στην 52 χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Παρολα αυτά είναι το μοναδικό κανάλι που παιζει αψογα στην περιοχη χωρίς μέχρι σήμερα να παρουσιάσει το παραμικρο πρόβλημα.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #169: Δευ 25 Μαΐ 2009, 00:02 »
Μπραβο στους τεχνικους του MEGA! :lol:

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #170: Δευ 25 Μαΐ 2009, 00:46 »
Παράθεση από: "marios1234"
Μπραβο στους τεχνικους του MEGA! :lol:
Και ποιος είπε ότι τον πομπό του MEGA το έβαλαν οι τεχνικοί του MEGA ή του καθενός καναλιού χωριστά!?
'Ενας τεχνικός έκανε προφανέστατα τη δουλειά για λογαριασμό του δήμου,και απλά δεν ρύθμισε το ίδιο καλά όλα τα κανάλια!
Πάντως Λεωνίδα δε νομίζω να γλιτώσεις εκ νέου ένα τηλεφώνημα στο δήμο!
Τους είχες προτείνει κάποιες συχνότητες μια φορά αν δεν κάνω λάθος!
Επίσης η ΕΤ3 στο 50 δεν είναι από τα Γεράνεια!

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #171: Δευ 25 Μαΐ 2009, 10:48 »
Μαριε ο Ηλιας εχει δικιο. Τα καναλια εθνικης εμβελειας ουτε καν ξερουν οτι υπαρχουν αυτοι οι αναμεταδοτες. Στην ουσια ενας τεχνικος του δημου εστησε 5 πανελς και 1 πιατο με 8απλο lnb και με τα ιδια μηχανηματα και πανω στον ιδιο ιστο (της vodafone) εστησε ολα τα καναλια.
Κατα την γνωμη μου εκανε τα εξης λαθη:
Στην περιοχη μας απο παντα καποια σηματα απο ορισμενα κεντρα οπως Ξυλοκαστρο, Ηραιο, Κατσικα, Παλαιοπλατανο αλλωτε δυνάμωνε το σημα τους και αλλωτε χανωταν. Ειναι ενα φαινομενο που εχουμε παρατηρήσει εμεις οι Αλεποχωριτες απο πολυ πολυ παλια (τοτε που το ξυλοκαστρο ηταν στις δοξες του). Ακομα και σημερα ομως μας προκαλει ζημια καθως στις συχνοτητες που επιλεχθηκαν για τον ΜΥΤΙΚΑ τα αλλα κεντρα μας φερνουν πολλες φορες παρεμβολες οταν δυναμωνει το σημα τους.
Για να γινω πιο σαφής σας λεω πως οταν η θερμοκρασια ειναι στους 15 βαθμους με ανεμους Νοτιους τα σηματα των ασθενέσθερων κέντρων δυναμωνει. Στις μεγαλες ζεστες και χωρις ανεμους (οπως εχθες) τα σήματα τους εξασθενουν.

Επρεπε λοιπον να σκεφτουν πολυ καλα ποιες συχνοτητες να επιλεξουν (με αυτο το φαινομενο ως δεδομενο) και οχι ετσι αναρχα μονο και μονο για να ειναι κοντα το ενα με το αλλο (44, 48, 50, 52)
Υπαρχουν συχνοτητες οπου απο τα δυτικα (ξυλοκαστρο) ως τα βορεια (μυτικας)  ειναι εντελως αδειες οπως πχ η 22, 24, 28, 32, 33, 35, 36, 58, 60, 61, 65

Οσον αφορα την ΕΤ3 στο 50 το ξερω Ηλια πως δεν ειναι απο Γερανεια ομως η κεραια της ΕΡΤ εκει φερνει σημα σε πολλες συχνοτητες (πολυ εξασθενημενο βεβαια) ακομα και στην μπαντα των S.
Αν δηλαδη κανεις το σφαλμα και συνδιασεις κεραια UHF στα Γερανεια μαζί με κάποια αλλη προς οποιοδηποτε αλλο κεντρο (ειτε μυτικα ειτε ξυλοκαστρο ειτε υμμητο) δεν προκειτε να παρεις σημα σε καμια περιπτωση απο τα τελευταια διοτι το σημα της κεραιας απο τα Γερανεια ειναι ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ που μονο παρεμβολες θα σου δωσει στις αλλες συχνοτητες. Δεν ειναι δηλαδη μονο το 09, 51, 63 που δινει η κεραια του πυργου του ΟΤΕ (καπελωνει και ολες τις αλλες απο λιγο ως πολυ).
Η καλυτερη βεβαια επιλογη θα ηταν να πηγαιναν οι πομποι του ΜΥΤΙΚΑ στα Γερανεια. Υπαρχει και εκει κεραια κινητης τηλεφωνιας αν αυτο ειναι το προβλημα τους (τσιφουτιες). Αλλα βλεπεις τα πανελς τα εβαλε ο δημος Βιλλιων. Τα γερανεια ειναι συνορα αττικης/κορινθιας οποτε τιθεται και θεμα συνορων.

Σχετικα με το Ξυλοκαστρο τωρα κατι ακουγετε οτι θα ξεκινησει τα ψηφιακα και ηδη εχουν αρχισει οι διαδικασιες νομιμοποιησης. Κατα την γνωμη μου οι αρμοδιοι δεν προκειτε να την βγαλουν καθαρη με το μοναστηρι. Οποιος εμπλεξε με παπαδες, εκκλησιες κλπ μονο σε καλο δεν του βγηκε. Ειναι σαν να βαρας γροθια στο μαχαιρι. Αν τελικα λειτουργησει ομως παλι μπαχαλο θα γινει με εμας. και μας βλεπω παλι να αλλαζουμε συχνοτητες στον ΜΥΤΙΚΑ.
Αλ τσαντιρι γιναμε!

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #172: Δευ 25 Μαΐ 2009, 21:55 »
Φαντάζομαι ο νέος πομπός "σκέπασε" το σήμα σε πολλά κανάλια από Υμηττό, έτσι δεν είναι?

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #173: Τρι 26 Μαΐ 2009, 00:06 »
Παράθεση από: "Panayotis_Ath"
Φαντάζομαι ο νέος πομπός "σκέπασε" το σήμα σε πολλά κανάλια από Υμηττό, έτσι δεν είναι?
Δεν νομίζω να έβγαινε ο Υμηττός εύκολα μέσα στο Αλεποχώρι, Παναγιώτη!!!
Μάλλον σε διπλανό χωριό!
Εξάλλου με κεραία βόρεια δεν θα λαμβανόταν ίχνος από Υμηττό έτσι κι αλλιώς!

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #174: Τρι 26 Μαΐ 2009, 13:56 »
Εύκολα δεν έβγαινε, αλλά είχε αναφερθεί πως με λίγη προσπάθεια ακόμα και μέσα στο Αλεποχώρι, έβγαζαν αρκετά κανάλια με αποδεκτό σήμα, γι'αυτό ρώτησα.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #175: Πεμ 28 Μαΐ 2009, 13:51 »
Παναγιωτη τα μοναδικά καναλια του Υμμητού που σκεπασε ο πομπος του ΜΥΤΙΚΑ ειναι το καναλι της Βουλής στο 50 και της ΕΡΤDIGITAL στο 48.

Παλαιοτερα με δοκιμες ειχα πιασει Υμμητο ανεβαζοντας την κεραια στα 6 μετρα ομως το προβλημα δεν ηταν μονο το πολυ εξασθενημενο σημα αλλα οι παρεμβολες που δεχομασταν κυριως στο MEGA & ALPHA απο Οσσιο ποτάπιο & Γερανεια αντίστοιχα αλλα και σε αλλες συχνοτητες απο τα κεντρα Ξυλοκαστρου και Ηραιου.

Ακομα και σημερα ομως καποια καναλια του Υμμητου οπως ο ΑΝΤ1 στο 38 το SHOP TV στο 57, το ΤΗΛΕΑΣΤΥ στο 32, το STAR στο 29 το ALTER στο 27 και το ΣΚΑΙ στο 49 ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, απλά εχουν πολλά χιονια ή και καποιο ειδωλο.

Το MEGA & ALPHA του Υμμητου ναι μεν μπορει να παρεμβαλονται απο Οσσιο Ποταπιο & Γεράνεια αντίστοιχα στην πράξη ομως έρχονται με το πιο δυνατο σημά στο Αλεποχωρί. Ειδικα το ΑLPHA εχει τυχει φορες που δεν πέφτουν παρεμβολες και το εβλεπες ανετα (εποχες που δεν ειχαμε σημα απο ξυλοκαστρο).

Εχει τυχει δε να πιασω με παρα πολλα χιονια μέχρι και HIGH TV και GTV στα VHF (ασπρομαυρα παντα)

Οι παρεμβολες των Γερανειων σε ολο το φασμα των συχνοτητων απο τα Νοτια ως τα ανατολικά πιστευώ παντος πως οφειλετε στο γεγονος οτι τα Γερανεια τροφοδοτουντε απο την πάρνηθα για την ΕΡΤ και μαζι παίρνουν παραμαζωμα ολες τις συχνοτητες της παρνηθας φεροντας μας στην περιοχη ενα υποτυπωδες σημα των ιδιωτικών καναλιών με παρα πολυ ειδωλο (δεν βλεπεται με τιποτα).

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #176: Δευ 8 Ιουν 2009, 23:01 »
Γνωριζει κανεις αν αρχισαν ψηφιακες εκπομπες απο ξυλοκαστρο?
Κατι λεγετε για σταθμους εθνικης εμβελειας αλλα και περιφεριακους οτι ηδη εχουν παρει αδεια και ειναι να εκμπεμψουν!. Ειδατε τιποτα?

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Κορινθία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #177: Δευ 8 Ιουν 2009, 23:28 »
Γνωριζει κανεις αν αρχισαν ψηφιακες εκπομπες απο ξυλοκαστρο?
Κατι λεγετε για σταθμους εθνικης εμβελειας αλλα και περιφεριακους οτι ηδη εχουν παρει αδεια και ειναι να εκμπεμψουν!. Ειδατε τιποτα?

Υπάρχει μια αναφορά εδώ...

Γηράσκω αεί διδασκόμενος!!!

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #178: Κυρ 14 Ιουν 2009, 23:56 »
Συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις στο Αλεποχωρι τα πραγματα πανε προς στο καλυτερο.
Συγκεκριμενα εχουν διορθωσει ολα αυτα τα προβληματα (ηχου,  παρεμβολων, καρτας κλ****ων) στο Κ/Ε ΜΥΤΙΚΑ οποτε πλεον τα πραγματα κρινονται απο πολυ καλα εως αριστα απο θεμα λήψης.
Μοναδικος αποντας ο ΣΚΑΙ που εδω και σχεδον ενα μηνα επαψε να εκπεμπει απ την συχνοτητα 26. Αγνωστο το γιατι.

Απο θεμα ψηφιακης ληψης απο το ξυλοκαστρο μεχρι στιγμης δεν παιζει τιποτα. Ουτε δοκιμες γινονται!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #179: Δευ 15 Ιουν 2009, 01:35 »
Μπράβο Λεωνίδα!
Να ακούμε ευχάριστα!  :D
Άντε και στέρεο!
Για τον ΣΚΑΪ δεν ξέρω ειλικρινά τι κάνει ο δήμος!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (00:03)
* Απ: Cytavision   Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/03/2025 (23:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (21:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (21:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:05)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (20:55)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (19:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (14:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (13:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (12:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (11:34)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (11:11)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/03/2025 (10:53)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/03/2025 (10:48)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (10:23)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 11/03/2025 (09:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (09:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (09:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (09:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (09:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (09:48)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (05:46)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (01:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (00:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 10/03/2025 (23:59)