Τηλεοπτικό τοπίο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ (Ξυλ/στρο, Αλεποχώρι, Οσ. Πατ.)
  • Κυρ 2 Φεβ 2025, 20:06
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ (Ξυλ/στρο, Αλεποχώρι, Οσ. Πατ.)  (Αναγνώστηκε 96390 φορές)

0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #180: Κυρ 5 Ιουλ 2009, 22:43 »
Τελικα εχθες 4/7/09 επανήλθε ο ΣΚΑΙ στην συχνότητα 26 με τις γνωστες κυματωσεις απο παρεμβολές.

Ενα αλλο προβλημα που προέκυψε τελευταία ειναι οτι η ΕΤ1 στο 31 απο ξυλόκαστρο αφενός δέχεται έντονο πρόβλημα απο πομπό του MEGA που στήθηκε στο ΗΡΑΙΟ και αφετέρου εμφανίζει συνεχώς διακοπές (μια σταματαει η ΕΤ1 και παιζει το MEGA με χαλια σήμα και μια επανέρχετε η ΕΤ1 με την γνωστη παρεμβολή του MEGA).
Εδω και αρκετα χρονια ο πομπος αυτος λειτουργουσε χωρις προβλημα με πεντακαθαρο σημα.
Μηπως οι υπευθυνοι πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι στο στησιμο των πομπών?

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #181: Κυρ 12 Ιουλ 2009, 23:19 »
Στις 9/7 και ώρα 18:00 σταματησε ο πομπός του ALPHA στην συχνότητα 44 απο ΜΥΤΙΚΑ οπου μεχρι και σημερα δεν λειτουργει.
Ο λογος ακομα αγνωστος.
Περιμενουμε να επανέλθει....

Αποσυνδεδεμένος kostas tatanis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
alpha
« Απάντηση #182: Τετ 15 Ιουλ 2009, 20:56 »
καλησπερα
ειμαι κατοικος του μυτικα βιλλιων...
(εξοχικη κατοικια)
το θεμα ειναι καθαρα τροφοδοσιας  και τιποτα αλλο συχνα πυκνα κατοπιν αναφορας των ιδιων των τεχνικων του σταθμου (σκαι)πεφτει μια ασφαλεια και ανεβαινουν για να την φτιαξουν!!!εκει περνουν ρευμα απο τις κεραιες κινητης....μαλλον ειναι τσιμα τσιμα....
ο πεθερος μου ειναι αντιπροεδρος του συλλογου και τα μαθαινω απο πρωτο χερι...
κωστας
always looking forward...

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #183: Τετ 15 Ιουλ 2009, 23:39 »
βρε κωστα αφου εισαι κατοικος της περιοχης και οπως λες τους ξερεις δεν τους λες και να αλλαξουν την συχνοτητα του ΑΝΤ1 απο 48 στο 46?

Θελουμε να βλεπουμε και ψηφιακα ΕΡΤ οπως πριν στο Αλεποχωρι πες τους...

• Τακτικό Μέλος
  • **
ΜΥΤΙΚΑΣ
« Απάντηση #184: Κυρ 19 Ιουλ 2009, 21:14 »
λεωνιδα καλησπερα
πραγματικα εαν μπορουσα να τους βρω θα τους ελεγα και για τα 3 καναλια (mega-star-net)που τα εχουν κολησει σε 3 συχνοτητες κολητα!!!
παντως εαν τους πετυχω στις διακοπες θα το κανω...
κωστας

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #185: Κυρ 19 Ιουλ 2009, 22:44 »
Κωστα τα τρια καναλια που αναφερεις δεν ειναι καθολου προβλημα.
Ειναι τα μονα (μαζι και το ALTER) που παιζουν αψογα χωρις την παραμικρη παρεμβολη ή προβλημα εκπομπής. Το προβλημα ειναι με τον ΑΝΤ1 κατα κανονα.
Αντιστοιχα ομως προβλημα εμφανιζεται και στον ΣΚΑΙ στο 26 οπου δεχεται παρεβολη (παιζει με εντονες κυματωσεις).

Οσον αφορα τον ALPHA STO 44 οπου το περασμενο σαββατοκυριακο ειχε χαθει... τελικα επανηλθε με διορθωμενο το προβλημα ηχου ομως η εικονα του ειναι χαλια, αναμαλλιασμενη ολο ψαροκοκαλα.
Τωρα αυτο παρεμβολη του SUPERB ειναι; προβλημα στο link ειναι; ... ενας θεος ξερει τι.

Εντομεταξυ συμβαινει και αυτο που ελεγες, πεφτουν δηλαδη οι ασφαλειες ρευματος τακτικα (ειδικα στο ALTER) και τα καναλια χανοντε.. ξαναξεκινουν αλλα η καρτα δεν ανοιγει... δεν βρισκουν σημα απο hotbird... και αλλα πολλα μεχρι να ερθει παλι ο τεχνικος.
Μια κατασταση χαωδη παροτι πολλα απ τα προβληματα του παρελθοντος ειχαν μεχρι προσφατα λυθει (ειδικα στο link που ηταν χαλια)
Μαλλον θα πρεπει να βαλουν ανεξαρτητη παροχη ρευματος αλλιως ο τεχνικος θα κοβει βολτες 5 φορες την ημερα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #186: Σαβ 1 Αυγ 2009, 16:57 »
Βρίσκομαι στο Λουτράκι και μόλις έκανα μία σάρωση με το υβριδικό AVER TV tuner του laptop μου:

6   NET                      TXT   Άη Γιώργης
7   ΕΤ1                      TXT   άγνωστο
8   παράνομο 090                 άγνωστο
21   RTP ΚΕΝΤΡΟ                 Όσιος Πατάπιος
23   ANT1                   STR      Όσιος Πατάπιος
25   ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ      STR   TXT   άγνωστο μάλλον Όσιος Πατάπιος
26   NOVACINEMA1                 άγνωστο μάλλον Όσιος Πατάπιος
31   ΕΤ1                         Παναγιά Κορφιώτισσα
33   ΕΤ1                         άγνωστο
34   STAR                       TXT   άγνωστο μάλλον Όσιος Πατάπιος
35   Super                         Όσιος Πατάπιος
36   ΣΚΑΪ                 STR      Όσιος Πατάπιος
37   MEGA                    STR   TXT   Όσιος Πατάπιος
39   ALTER                         άγνωστο μάλλον Όσιος Πατάπιος
40   MEGA                   STR   TXT   Άη Γιώργης
41   ΕΤ1                      TXT   Ηραίο
42   ΝΕΤ                             TXT   Ηραίο
43   NOVASPORTS1               άγνωστο μάλλον Όσιος Πατάπιος
50   Super                     άγνωστο μάλλον Όσιος Πατάπιος
52   Ηλεκτρα                       Όσιος Πατάπιος
53   AXION                              Όσιος Πατάπιος
54   top                      Άη Γιώργης μάλλον
55   ΝΕΤ                      TXT   Παναγιά Κορφιώτισσα
56   ΕΤ3                         TXT   Παναγιά Κορφιώτισσα
59   STAR                     άγνωστο
62   ALPHA                           TXT   άγνωστο
64   ALPHA                           TXT   Όσιος Πατάπιος
66   ΕΤ3                             TXT   άγνωστο
67   RTP ΚΕΝΤΡΟ                 Άη Γιώργης
68   ALTER                      TXT   άγνωστο
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #187: Κυρ 8 Νοε 2009, 20:48 »
Πρεπει παντος καποια στιγμη οι τεχνικοι στον ΜΥΤΙΚΑ ΒΙΛΛΙΩΝ να αλλαξουν τις συχντοτητες.
(τα προβληματα με το ρευμα ευτυχως τα εφτιαξαν)
Εχουμε πηξει στις παρεμβολές.
Εκει που ελεγα οτι το mega επαιζε τζαμι τωρα αρχισε κι αυτο τις κυματωσεις.
Για τα αλλα καναλια τα ξερετε.
Ειδικα παντος αυτος ο ΣΚΑΙ στο 26 δεν βλεπετε με τιποτα.
Η παρεμβολη της ΕΤ1 πανω του ειναι πολυ εντονη.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #188: Δευ 4 Ιαν 2010, 22:21 »
Γνωριζει κανείς απο που θα κάνω λήψη στην περιοχή Ροζενά & Δερβένι κορινθίας?
Ορατότητα προς κόρινθο (Ξυλόκαστρο, Αη Γιώργη, Γεράνεια, Οσσιο Ποτάπιο) δεν υπαρχει καθολου.
Το ίδιο και προς Αχαια & Αιτωλοακαρνανία (Αροη, Δασύλλιο, Παλαιοπλάτανος).

Εκτος απο το τοπικό κέντρο εκπομπής που απ οτι βλέπω δεν παίζει τίποτε αλλο εκτος απο ALPHA η Ιτεα και το Γαλαξίδι απέναντι εκπεμπει τίποτα?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #189: Δευ 4 Ιαν 2010, 22:53 »
Λεωνίδα, αν και το μεγαλύτερο κομμάτι του Κορινθιακού το καλύπτει άψογα το Ξυλόκαστρο, δεν συμβαίνει το ίδιο για όλο το νότιο παραλιακό κομμάτι του, καθώς εκεί κατά μήκος της παραλίας το ανάγλυφο είναι τόσο έντονο (στροφές, κόλποι) που ανάλογα με το σημείο το σήμα από εκεί δεν περνάει σε καμία περίπτωση, ενώ σε άλλα καμπανιάζει!
Θεωρώ μεγάλη παράλειψη στο σχεδιασμό το να μη γίνει SFN μεταξύ Ξυλόκαστρου και Ερατεινής ή Κάτσικα, κάτι που θα έλυνε 100% το πρόβλημα "σκιάσεων" κατά μήκος της Κορινθιακής γραμμής!
Δυστυχώς το μόνο που θα μπορέσει να φέρει εικόνα στο Δερβένι και στα Ροζενά είναι ένας πανύψηλος ιστός με μια δυνατή κεραία και αν!
Παρεμπιπτόντως αν μπορέσεις να μας κάνεις μια καταγραφή για τα τοπικά Κ.Ε. θα μας βοηθούσες πολύ! :D
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #190: Τρι 5 Ιαν 2010, 22:40 »
Ηλια σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Ακομα δεν εχω παει επιτοπου στην περιοχη διοτι προκειτε για συγγενη ο οποιος θελησε τα φωτα μου και γνωριζει τα προβληματα του χωριου απο θεμα ληψης. Σκοπευω ομως να παω να του κανω την αγγαρια (στησιμο κεραιας και ψαξιμο προς ολες τις κατευθυνσεις).
Με τα γνωστα δεδομενα κεντρα εκπομπης παντος πιστευω πως ειτε απο Δερβενι θα παρω σημα ειτε απο Κατσικα απέναντι.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #191: Κυρ 10 Ιαν 2010, 21:01 »
Τελικά το PatraTV μετακομησε απο την συχνότητα 43 στην 67 με το ιδιο παντα σήμα.

Στην συχνότητα 23 και 40 ερχεται ενα πολυ εξασθενημενο σήμα της ΕΤ1 & ΝΕΤ αγνωστο απο ποιο σημειο εκπεμπουν ομως.
Μαλλον παλαιοπλάτανο!

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #192: Δευ 26 Απρ 2010, 20:43 »
Στα καναλια απο Μυτικα προστεθηκε στερεοφωνικος ήχος και teletext με εξαιρεση τον ANT1 και το ΣΚΑΙ.
Ωστοσο ένας χρόνος λειτουργιας πλέον του κεντρου τα προβληματα με τις παρεμβολες στον ALPHA & ΣΚΑΙ παραμένουν.

• Τακτικό Μέλος
  • **
ΜΥΤΙΚΑΣ
« Απάντηση #193: Δευ 26 Απρ 2010, 21:35 »
καλησπερα

θα ξερεται βεβαια οτι τα σηματα αυτα ΕΙΝΑΙ δορυφορικα....
αραγε θα πιασουμε ποτε digea???
για να δουμε
 κωστας

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #194: Τετ 28 Απρ 2010, 20:37 »
Φιλε κωστα!
τι ερωτηση ειναι αυτη????
Το Αλεποχωρι και ολοκληρος ο κορινθιακος ειδαν ΠΡΩΤΟΙ το σημα της Digea. Δεν το ξερες?

Στο Αλεποχωρι (και φυσικα Ψαθα, Πορτο Γερμενο, Σχινο) το σημα τις Digea ερχετε με ποσοστο 89% αψογοτατο.
Αρκει βεβαια να εχεις παραληλα και μια κεραια προς Ξυλοκαστρο μαζι με αυτη προς Μύτικα και εννοείται ψηφιακό δέκτη MPEG4.

• Τακτικό Μέλος
  • **
ΨΑΘΑ
« Απάντηση #195: Πεμ 29 Απρ 2010, 09:48 »
καλημερα

ΛΕΩΝΙΔΑ δεν ξερω εαν ο κορινθιακος εχει προσβαση στα ψηφιακα αλλα οσοι μενουν στον οικισμο ΜΥΤΙΚΑ και δεν εχουν οπτικη επαφη με τον κορινθιακο, εχουν προσβαση στους αναμεταδοτες που εχουν βαλει στην κορυφη (οπου ειναι και οι 3 κεραιες κινητης!!)
εκει λοιπον δοκιμασα με δεκτη mpg4 και η σαρωση δεν κατεβασε ΤΙΠΟΤΑ.
εαν μπορεις ομως γιατι μαλλον κατι δεν ¨πιανω¨ καλα πες μου κατι...?
πριν απο 2 εβδομαδες δευτερα του ΠΑΣΧΑ και ενω εβλεπα nova (συνδρομη κανονικα) η μπαντα (mega ant1 alpha...)ΕΠΕΣΕ και ειχα κακο σημα....ΤΗΝ ιδια ωρα τα επηγεια ειχαν την ενδειξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ....
κωστας (το παλευω πολυ να δω παντου στην ΕΛΛΑΔΑ TV)

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #196: Πεμ 29 Απρ 2010, 21:41 »
Φιλε κώστα γνωριζω πολυ καλα οτι τα καναλια του Μυτικα δουλευουν με Νοβα. Το εχω αντιμετωπισει κι εγω ενω βλεπω νοβα να κοβετε και το ιδιο να γινετε και στον Μυτικα.
Το συστημα τους ειναι απλο και εχω παει απο κοντα μελετωντας το.
Εχουν ενα 8απλο lnb με ενα πιατο διαμετρου 1.20 το οποιο παει μεσα στο κοντεινερ με τα μηχανηματα της vodafone. Εκει 7 δεκτες μαρκας topfield λαμβανουν το σημα και το αναμεταδιδουν σε πανελς ισχυος 50kw τα οποια βρισκονται στον ιστο της vodafone τα οποια βεβαια ειναι εις διπλον (δηλαδη ενα προς ψαθα-αλεποχωρι και ενα προς πορτο γερμενο για καθε καναλι ΣΥΝΟΛΟ: 14) οπως και το πιατο που λαμβανει.

Τωρα να μου πεις οτι δεν βλεπεις τα Γερανεια για τα κρατικα λογο του ορεινου ογκου που υπαρχει στην ψαθα να το καταλαβω αλλα πως γινετε να μην βλεπεις ξυλοκαστρο? δηλαδη παλια (μεχρι το 2007) πως εβλεπες ?

Οι μονες περιοχες που δεν βλεπουν το Κ/Ε Ξυλοκαστρου κοινος ΚΑΜΑΡΙ ειναι αυτες τις κοιλαδας του φενεου (ροζενα, εβρωστινα) καθως και περιοχες λιγο μετα τον Σχινο.
Ο Μυτικας και η ψαθα βλεπουν μια χαρα το ξυλοκαστρο σε ολα τα μηκοι και τα πλατοι.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #197: Πεμ 29 Απρ 2010, 21:46 »
Γυρνα λοιπον την κεραια σου προς τα νοτιοδυτικα και ξανακανε σαρωση.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα τα πιασει ο δεκτης του.

• Τακτικό Μέλος
  • **
ΨΑΘΑ
« Απάντηση #198: Πεμ 29 Απρ 2010, 21:57 »
φιλε

λεωνιδα
μεχρι να κοψουν τις κεραιες βλεπαμε χαλια οχι ολα τα καναλια...
 απο τοτε  που  κοψανε τις κεραιες δεν εβλεπα καθολου στην ΜΟΝΗ απεναντι(γερανεια???δεν ξερω..)την εγκατασταση την εχω δει και εγω αλλα ξυλοκαστρο δεν βγαινω ουτε με ελικοπτερο.....
 και κερναω και καφε αμα θες ελα.....
αρα μου λες οτι εαν γυρησω την κεραια μου εκει που υποθετικα ειναι το ξυλοκαστρο θα εχω ληψη mpeg 4??
παντως για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα η κεραια μου ηταν στραμενη στην κορυφη του μυτικα οπου οπως λες ΞΕΡΕΙΣ...  ο οικισμος ειναι στην ποιο κατω απο την κορυφη περιπου τα 750 μετρα και εχει εμποδιο το βουνο που ειναι οι κεραιες....
κωστας

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #199: Παρ 30 Απρ 2010, 22:10 »
Φιλε κωστα

Μελετησα ξανα την θεση σου και ειδα πως οντος ο ορεινος ογκος που εχει τις κεραιες σας εμποδιζει την θεαση προς ξυλοκαστρο.
Απλα δοκιμασε να στρεψεις την κεραια σου λιγο πιο δεξια απ τις κεραιες του Μυτικα και δωσε της κλιση προς τα πανω περιπου 100 μοιρες απ τον ιστο σου.
Ξανακανε σαρωση και πες μου.
Διοτι εαν οπως λες εβλεπες παλια εστω και με χιονια απο ξυλοκαστρο τοτε και με ενα μικρο ποσοστο ακομα και 45% πρεπει να βλεπεις χωρις σπασιματα.
Συχνοτητες 37 & 43.
Δοκιμασε χειροκινητη σαρωση γιατι ενδεχομενος αν δεν εχεις πολυ σημα ο δεκτης σου να μην σταματησει οταν τα βρει.
Φανταζομαι ωστοσο οτι εχεις ενισχυτη ενω των 26db.

Λεωνιδας

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #200: Παρ 30 Απρ 2010, 22:23 »
Παρεπιπτοντος τα Γερανεια (πυργος οτε) τα βλεπεις μια χαρα για τα κρατικα σου. Βαλανε και την ΝΕΤ στο 06 vhf οποτε αν εχεις vhf στα γερανεια και uhf στο μυτικα τα βλεπεις ολα. Λογο τις θεσης σου δεν χρειαζετε να εχεις δευτερη uhf οπως εμεις κατω στο Αλεποχωρι. Μια φτανει. Απλα γυρνα την δεξιοτερα οπως σου ειπα για να πιασεις και ξυλοκαστρο και μη φοβασε το σημα σας απο Μυτικα ειναι τοσο δυνατο που και λιγο δεξιοτερα να πας δεν τα χανεις ουτε ειδωλα θα εχεις.

Οταν ειχα ερθει σε εσας ηταν απογευμα δεν ακουγοταν τιποτα παρα μονο σκυλοι. Μετα ακολουθησα τον χωματοδρομο που περνα πισω απο τον οικισμο και αφου εσπασα το αμαξι εφτασα στις κεραιες. Κοψοχολιαστικα σα να λεμε. Εχω αντεξει και χειροτερα παντος, οταν ειχα παει γερανεια εκει να βλεπες 10km χωματοδρομος και αρπαξα και καρφι στο λαστιχο.

Λεωνιδας

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #201: Παρ 30 Απρ 2010, 22:39 »
Εφυγε η ΝΕΤ απο το 51 και πηγε στο 6?Δεν βαζανε και την ΕΤ3 στα VHF να ξεμπερδευετε?Ποιες ειναι αυτη τη στιγμη οι συχνοτητες των κρατικων απο Γερανεια?

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #202: Σαβ 1 Μαΐ 2010, 17:45 »
Δεν εφυγε απο το 51 η ΝΕΤ.
Απλα προστεθηκε και στο 06 για οσους θελουν κρατικα στα V απο ΓΕΡΑΝΕΙΑ και ιδιωτικα στα U απο ΜΥΤΙΚΑ.
Η ΕΤ3 δεν μας πολυενδιαφερει. την βλεπουμε απο ξυλοκαστρο οσοι θελουν.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #203: Σαβ 1 Μαΐ 2010, 19:37 »
Διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και η ΝΕΤ στο 06 αναφερεται οτι εκπεμπει απο Αη Γιωργη Κορινθιας!Ειναι σιγουρα απο Γερανεια?Τι θα εξυπηρετουσαν δυο συχνοτητες για το ιδιο καναλι απ'το ιδιο Κ.Ε?

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #204: Τρι 4 Μαΐ 2010, 20:43 »
Η ΝΕΤ Εκπεμπει στον Αη ΓΙΩΡΓΗ κορινθίας τον οποιο εμεις στο Αλεποχωρι δεν βλεπουμε σε καμια περιπτωση.
ΟΜΩΣ το σημα του φτανει περιφημα σε εμας λογο της αντανακλασης μεσω του ΠΥΡΓΟΥ ΟΤΕ στα Γερανεια.
Απλα υπαρχει λίγο ειδωλο στην εικονα.
Σε καθε περιπτωση το σημα δειχνει να ερχεται απο κει.

Αποσυνδεδεμένος meriva

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #205: Παρ 4 Ιουν 2010, 19:08 »
Μενω λιγο εξω απο το λουτρακι προς περαχωρα ο αναμεταδοτης του οσιου παταπιου ειναι στην πλατη μου και αριστερα οπως κοιταμε την κορινθο δεν εχω οπτικη επαφη με την κεραια τι κεραια πρεπει να βαλω ? επισης δεν βλεπω ουτε το ηραιο για τα κρατικα εχω ενα λοφακι μπροστα μου θα πιασω τα κρατικα αραγε αν βαλω κεραια? το λουτρακι απο που πιανει τα κρατικα ? Δεν ξερω αν απο ξυλοκαστρο θα πιασω τα ψιφιακα .επισης αν γνωριζη καποιος να μου πη αν λειτουργει ο αναμεταδωτης του αγιου γεωργιου μεσα στην κορινθο που ειναι απεναντι μου Ευχαριστω οτι μπορειτε καντε πριν αγορασω κεραιες γιατι τωρα μετακομισα εκει και δεν υπαρχη κεραια στο σπιτι

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #206: Σαβ 5 Ιουν 2010, 03:33 »
Νομίζω ότι λαμβάνει έστω και χαμηλά από Ξυλόκαστρο η Περαχώρα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #207: Κυρ 6 Ιουν 2010, 22:48 »
Σωστος ο Ηλιας!

Σε εμας εχθες 5/6 καποιος πειραξε την ενταση του αναμεταδοτη του ΑΝΤ1 απο Μυτικα κι αυτο ειχε ως αποτελεσμα το δυνατο του σημα να πεφτει σε ολες τις συχνοτητες.

Ετσι αναγκαστηκα να κατεβασω πολυ την ενταση του ενισχυτη για να ισορροπισω καπως τα πραγματα.

Μπας και νομιζουν οτι το ψηφιακο χιονακι που παρεμβαλει απο το 48 του υμμητου λυνετε με το να δυναμωσουν τον αναμεταδοτη του Μυτικα? Την τυφλα τους δεν ξερουν!

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #208: Πεμ 1 Ιουλ 2010, 19:22 »
Τελικα η λύση για το προβλημα των παρεμβολων για την συχνοτητα του ΣΚΑΙ στο 26 και του ΑΛΦΑ στο 44 απο ΜΥΤΙΚΑ ηταν απλα να χαμηλωσω την ενταση (ποτενσιομετρο ενισχυτη) για την κεραια προς ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ κατα 50%.
Ισα ισα δηλαδη να ερχετε η DIGEA με ικανοποιητικο βαθμο ληψης χωρις σπασιματα.
Μονο ετσι μπορεσα τελικα να εχω ταυτοχρονη ληψη απο ΜΥΤΙΚΑ και ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ χωρις παρεμβολες στο πρώτο.

Αποσυνδεδεμένος supernova_esa

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν τα παραπάνω κανάλια εκπεμπουν στην κορινθία? Πιο συγκεκριμένα ρωτάω για Κίατο Κορινθίας.

Επίσης μπορώ να τα βρώ σε κάποιον δορυφόρο?
Ευχαριστω.

* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 02/02/2025 (15:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (15:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/02/2025 (14:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (14:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (13:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/02/2025 (13:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/02/2025 (13:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/02/2025 (11:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (10:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (10:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (10:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (09:06)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/02/2025 (06:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 01/02/2025 (22:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (17:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (16:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (16:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (15:53)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (14:54)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (13:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (13:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (10:57)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (10:11)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/02/2025 (10:10)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 01/02/2025 (03:11)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:35)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:58)