Φιλε κώστα γνωριζω πολυ καλα οτι τα καναλια του Μυτικα δουλευουν με Νοβα. Το εχω αντιμετωπισει κι εγω ενω βλεπω νοβα να κοβετε και το ιδιο να γινετε και στον Μυτικα.
Το συστημα τους ειναι απλο και εχω παει απο κοντα μελετωντας το.
Εχουν ενα 8απλο lnb με ενα πιατο διαμετρου 1.20 το οποιο παει μεσα στο κοντεινερ με τα μηχανηματα της vodafone. Εκει 7 δεκτες μαρκας topfield λαμβανουν το σημα και το αναμεταδιδουν σε πανελς ισχυος 50kw τα οποια βρισκονται στον ιστο της vodafone τα οποια βεβαια ειναι εις διπλον (δηλαδη ενα προς ψαθα-αλεποχωρι και ενα προς πορτο γερμενο για καθε καναλι ΣΥΝΟΛΟ: 14) οπως και το πιατο που λαμβανει.
Τωρα να μου πεις οτι δεν βλεπεις τα Γερανεια για τα κρατικα λογο του ορεινου ογκου που υπαρχει στην ψαθα να το καταλαβω αλλα πως γινετε να μην βλεπεις ξυλοκαστρο? δηλαδη παλια (μεχρι το 2007) πως εβλεπες ?
Οι μονες περιοχες που δεν βλεπουν το Κ/Ε Ξυλοκαστρου κοινος ΚΑΜΑΡΙ ειναι αυτες τις κοιλαδας του φενεου (ροζενα, εβρωστινα) καθως και περιοχες λιγο μετα τον Σχινο.
Ο Μυτικας και η ψαθα βλεπουν μια χαρα το ξυλοκαστρο σε ολα τα μηκοι και τα πλατοι.