FireRM μενω κι εγω αλεποχωρι και εχω το ιδιο προβλημα. Οσο πιο ανοιχτα μενεις προς Ντουρακο και μαυρολιμνη τοσο το καλυτερο για να παρεις σημα απο Υμμητο. εγω μενω ακριβως στα ορια ΒΙΛΛΑ-ΜΕΓΑΡΑ και τις προαλλες που κατεβηκα εστησα μια televes DAT45 με τον δικο της ενισχυτη στα 34db πανω σε 6 μετρα ιστρο με τα καταλληλα συρματοσχοινα και βαση απο μπετο με κατευθυνση τον Υμμητο. Το λοιπον πιανω ολα τα καναλια απο αθηνα αλλα με χιονια. συγεκριμενα το mega-star-alter-alpha-high-net-cnn-channel9-stv-rik-skai-ΕΤ1-ΕΤ3 παιζουν με ανεκτη ποιοτητα ληψης αλλα οχι τελεια. το μονο προβλημα ειναι ο ANT1 το σημα του ειναι παρα πολυ εξασθενημενο. Μια προσπαθεια για να το καλυτερευσης ειναι να βαλεις και δευτερη κεραια (εγω εβαλα μια digimax 3πλη) λιγο νοτιοτερα απο αυτη που βλεπει υμμητο. Φιλε μου ειναι αυτο το ριμαδοβουνο με τις στροφες που κοβει τα σηματα προς υμμητο. ειναι εξακριβομενο μετρημενο με φορητη τηλεοραση αυτοκινητου. Μολις ανεβεις τις στροφες το σημα απο αθηνα ειναι τελειο. καλυτερο κι απ το να μενεις μεσα στην αθηνα. οποτε θεμα αποστασης για το αλεποχωρι να το ξερεις ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!
Και κατι ακομα... το ξερεις οτι απο Γερανεια μπορεις να παρεις ψηφιακα της ΕΡΤ με αντανακλαση απο Αιγινα? Δοκιμασε το εχει τελεια αποδοση!
[/img]