Λογω φορτου εργασίας τώρα είδα το μυνημα. Λοιπόν ακούστε να δείτε τι έγινε και μάλλον θα είναι άχρηστες οι φωτογραφίες!!! Επειδή οι γονείς μου μένουν μόνιμα στο Αλεποχώρι όταν μαθεύτηκε οτι βλέπει τηλεόραση με μια κεραία fraccaro 920F και έναν ρυθμιζόμενο ενισχυτη 48db 2 τμημάτων,ένα δίπλα στην τηλεόραση που ρυθμίζεις ένα κουμπάκι ανάλογα το καννάλι για να παίζει καλύτερα και ένα στον ιστό της κεραίας ενθουσιάστηκαν. Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα! ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. Τους φάνηκε υπερβολικό να δώσουν 100ευρω για να βλέπουν τηλεόραση. Και εσυ μου λες να βάλω φωτογραφίες, εδώ ζωντανά το είδαν και επειδη υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να μην πιάνει δεν το ρισκάρουν. 'ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΗΨΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΝΑΛΙΩΝ στο Αλεποχώρι ας στείλει ένα μύνημα για live παρουσίαση και σεμινάριο!
Α ξέχασα να σας πω ο μόνος που δεν άφησε οπατέρας μου να δει από κοντά είναι ένας τεχνικός (που λέει ο λόγος) που κάνει εγκαταστάσεις κεραιών ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον πατέρα μου τι να κάνουμε για να βλέπουμε τηλεόραση μας είπε μόνο με ΝΟVA.