Νομίζω οτι μάλλον πιό νόμιμο ειαι το λεπάντο παρα οι σταθμοοι του υμηττου
θα ερεπε το αιγιο να ειχε το δικό του κέντρο αναμετάδοσης, δοθείσης της απόστασης.
Νομίζω ή μάλλον είμαι σίγουρος ότι υπάρχει τοπικό Κ.Ε. αλλά δεν ξέρω ποιο, αν δηλαδή τα κανάλια τα βγάζουν από τον Κάτσικα απέναντι, το Ξυλόκαστρο (πριν κλείσει) ενώ ο ΑΝΤ1 στην πεπελαιωμένη database του δίνει για το Αίγιο τον Πλάτανο στο 33 αν θυμάμαι καλά (βαριέμαι τώρα να το διασταυρώσω)!
Όμως στην πράξη....
υπάρχει πέρασμα του Υμηττού και μάλιστα πολύ καλό, όλοι στο Αίγιο έχουν τις κεραίες στραμμένες ανατολικά και είναι λογικό! Αν μπορούν να λάβουν το κέντρο με τα πολλά κανάλια για ποιο λόγο να γυρίσουν τις κεραίες προς εκεί που έχει τα λίγα? Κορόιδα είναι?
Το θέμα όμως είναι ότι σαφώς και ο Υμηττός δεν μπορεί να νοηθεί ως επίσημο Κ.Ε. Πρόκειται για ένα ακόμα φαινόμενο όπου η λήψη είναι τυχαία, όπως τυχαία είναι η λήψη του Χορτιάτη στα ορεινά της Καστοριάς και της Καρδίτσας!
Από τη στιγμή όμως που το Lepanto εκπέμπει από το επίσημο Κ.Ε. της περιοχής δεν πρόκειται ο φίλος να βρει το δίκιο του, αν και ένα τηλεφώνημα στο Lepanto μπορεί να το κάνει! Ούτε το ALTER ούτε το STAR θα κάνουν κάτι καθώς η απάντηση του τεχνικού τμήματος όταν ο φίλος θα τους πει "σας λαμβάνω στο Αίγιο" θα είναι "αποκλείεται" ή "τυχερός είσαι"! Με λίγα λόγια δεν νομιμοποιούνται να κάνουν τίποτα καθώς η κάλυψη του Αιγίου από τον Υμηττό αν γινόταν εσκεμμένα θα ήταν απλά παράνομη! Απλά τώρα τους "κάθισε"!
Το Lepanto βέβαια όπως και όλα τα τοπικά το ξέρουν αυτό πολύ καλά, ουδώλως τυχαία είναι η επιλογή της 28 αφού πάνω στην προχειρότητα της ΕΡΤ βρήκαν σχετικά "καθαρό" πεδίο να κάτσουν! Τώρα πώς εκπέμπουν εκτός του νομού τους...αυτό το ΕΣΡ το ξέρει! Ή μήπως όχι.
?....