Σ' ευχαριστώ πολύ!
Εντόπισα και το Ηραίο και τον Όσιο Πατάπιο!
Για τη δημιουργία του Ηραίου από αυτό που βλέπω γεωγραφικά ευθύνεται αποκλειστικά η ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΣΤΟΧΗ και βεβιασμένη επιλογή του Όσιου Πατάπιου ως βασικό Κ.Ε. του Κορινθιακού!
Ειλικρινά βλέποντας το πόσο εύκολα μπορούσαν να πάνε οι κεραίες 300 μέτρα ψηλότερα ώστε να σας καλύψουν και εσάς τέλεια, σκέφτομαι ότι σας έριξαν ένα φάσκελο οι ιθύνοντες σαν να σας είπαν κατάμουτρα ότι είστε πολίτες γ' κατηγορίας!
Και μιλάμε ότι τα κανάλια βολεύτηκαν στο να παίρνουν ρεύμα από το Μαναστήρι και άρχισαν να ρίχνουν τα τρελλά κιλοβάτ μόνο και μόνο για να καλύψουν δύο πόλεις!
Επιπλέον για την Κόρινθο η αναγκαστική στροφή της κεραίας στα βόρεια δεν ξέρω κατά πόσο μαζεύει σήματα από Αθήνα!
Θέλω να πω ότι προς τα δυτικά που βρίσκεται το Ξυλόκαστρο ήταν πολύ καλύτερα όσον αφορά την απομόνωση των σημάτων από άλλα Κ.Ε.!
Κρίμα που γίνατε θύματα της απόλυτης προχειρότητας!
Γιατί αν μου πει κανείς ότι η μεταφορά των κεραιών από το Ξυλόκαστρο στον Όσιο Πατάπιο έγινε μετά από μελέτη, θα χάσω πάσα ιδέα (που την έχω χάσει αλλά λέμε τώρα....)
Η Κόρινθος παρεμπιπτόντως είχε πρόβλημα κάλυψης από Άγιο Γεώργιο και Δερβένι? Καταργήθηκαν και αυτά τα Κ.Ε?