καλα εννοειτε οτι θα περιμενω ,εξαλλου παρακολουθησα το προγραμμα και τον 3 καναλιων,[το ρικσατ δεν το υπολογιζω γιατι το βλεπω και δορυφορικα,]δεν ειναι κατι εξαιρετικα σπουδαιο ειδικα τωρα το καλοκαιρι,παντως και εμενα η περιοχη δεν ευνοει για σκια του μεγκα ,γιατι εχω την απολυτη οπτικη επαφη οπως ειπα,και στο προηγουμενο μηνυμα μου,απλα η λογαριθμικη εκανε δουλεια ,γιατι με αλλες με δε μπορεσα να χαμηλωσω το μεγκα, μονο ειδωλα να κανω,, το εχω αφησει ετσι την εβαλα και πιο ψηλα ,χωρις ενισχυτη βεβαια χτες και σημερα ειδικα περναει ολη μερα σχεδον με 2-3 20λεπτα κενα που πεφτει λογω διαδοσης,κυμαινεται 50 με 60% η ποιοτητα με κορυφες μεχρι 75%,και ενταση 98%,[αυτο δεν αλλαζει ακομα και οταν η ποιοτητα πεσει στο 0,υποψιαζομαι λογω μεγκα,]οταν το πειραματιζομαι σε σημεια και αδειασω το μεγκα τελειως,τοτε η ενταση με την ποιοτητα σχεδον συμβαδιζουν,γιαυτο πιστευω οτι τωρα που δεν επαιξα με την λεπτομερεια να αδειασω το μεγκα λογω υψους τησ κεραιας δεν ηταν ευκολονα το κανω αυτο,[αρα γιαυτο εχω μονιμα ενταση 98%]οπως και ναχει την εγκατελειψα την προσπαθεια ,πλεον οσο παιζει,και σε αναμονη για αναμεταδοτη εδω,το πειραμα πετυχε τουλαχιστον ,γιατι στον καμπο της πολης θεωρητικα ελεγαν ολοι οτι λογω ισχυος του μεγκα,δεν θα περνουσαν με τιποτα,αλλα περασε