Η ψηφιακή τηλεόραση στα ΧΑΝΙΑ
  • Τρι 12 Νοε 2024, 16:29
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση στα ΧΑΝΙΑ  (Αναγνώστηκε 95001 φορές)

0 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sagabeat

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Chania
    • http://www.neatv.gr
Καλά ναι. Οι κονσέρβες επειδή τις περισσότερες φορές είναι φτηνές παραγωγές δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα, αλλά τι να κάνουμε. δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μπράβο βρε παιδιά, τέτοια να βλέπουμε! Ότι υπάρχουν και μερακλήδες στην περιφερειακή τηλεόραση! Είστε πραγματικά από τους λίγους! Στο βίντεο είδα εξοπλισμό αποκλειστικά για 16:9 εκπομπή, εκπέμπετε όντως σε 16:9?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Αμ σε τί άλλο θα εκπέμπανε βρε Ηλία;;;

Οσο για τον πρωταγωνιστή εναερίτη,
καλώς τον και έμπροσθεν του φακου, επί της ύαλου...

Και γμ τα μοντάζ το βιντεάκι.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• SatLeo Legend
Το θέμα δάσκαλε είναι αν τα έχουν και σωστά, με flag, wss κλπ! Δεν είναι μόνο να παίζεις στρετσαρισμένο 4:3 (σαν τον ALPHA.... :silent:)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Τετοια ψυχολογικά αυτό το κανάλι φιλε μου δεν τα εχει...
.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Δηλαδή εκπέμπει σε πραγματικό 16:9;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παιδιά αν του έρθει ξαφνικά του καναλιου να πατήσει MPEG-4 HD το εχει κάνει σε 3 ωρες - για τα προγράμματά του και για την Μαλάξα. Λιγο παραπάνω προσπάθεια χρειάζεται στην Ρογδιά αλλά ακατόρθωτο ΔΕΝ ειναι και χωρίς πολλά - πολλά εξοδα.

Απο κει και πέρα το υλικό που διατίθεται στην αγορά ειναι φρίκη. Και ΒΕΒΑΙΑ και οι εσωτερικές παιζουν στο σωστό φορμά και με μια χαρά flags.
.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Μπράβο!!!

Θα ενημερώσω το GreekTV, φαντάζομαι και stereo έτσι;

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Αψογη δουλειά φιλε segabeat...kαι έχει και την υπογραφή σου όπως κατάλαβα !
Βάζεις τα γυαλιά σε πολλούς συναδέλφους σου "μεγάλους" ή "μικρούς" .
Περιμένουμε να ανέβει η Νεα Τηλεόραση στο πακέτο του ΟΤΕ για να βλέπουμε και εμείς εδώ πάνω τα κατορθώματα σας !:wtg

Αποσυνδεδεμένος kostasal

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
Δεν ξέρω τι ακριβώς αντιπροσωπεύει όλοι οι παρέα ,αλλά αν γίνεται να μου δώσει κάποιος να καταλάβω γιατί δεν εκπέμπει η "νέα τηλεόραση" ψηφιακά στα ΧΑΝΙΑ αλλά στο ηράκλειο όλα αυτά τα χρόνια πολύ θα το εκτιμούσα   ?????Εγώ αν ήμουν υπάλληλος (πόσο μάλλον αφεντικό) θα ντρεπόμουν και θα το βούλωνα .
Γιατί κάνετε τους καμπόσους ακόμα και τώρα με αυτό το βίντεο που αλήθεια δεν καταλαβαίνω .......τη θέλει να πει ?
Εδώ το forum είναι σοβαρό δεν είμαστε χαζοί,σοβαρευτείτε και κάνετε κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ  ή μη μιλάτε,έλεος πια.

Υστερόγραφο (δες κάτι που ίσως αγνοείς  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ).

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ εκπέμπει ψηφιακά από Ηράκλειο μέσα από τη πλατφόρμα της Digital Union μαζί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΚΡΗΤΗ TV1, TELEΚΡΗΤΗ και CHANNEL 4U. Δεν εκπέμπει από μόνη της!
Το γιατί η Digital Union επέλεξε το Κ.Ε. Ρογδιά πιλοτικά για την εκπομπή των παραπάνω καναλιών δεν ήταν απόφαση της ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! Για να μπορέσει να εκπέμψει από το Κ.Ε. Μαλάξα ήταν δυσκολότερο από τεχνικής δομής κάποιων εκ των καναλιών που βρίσκονται στο συγκεκριμένο μπουκέτο. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει βιασύνη να γίνει ενεργοποίηση και από το Κ.Ε. Μαλάξα στη παρούσα φάση λόγω του παγώματος της ψηφιακής μετάβασης. Αν είχες διαβάσει όλα τα θέματα του forum για τη τηλεόραση στη Κρήτη δεν θα είχες αυτές τις απορίες!

Υ.Γ.: Θα σε παρακαλούσα να μιλάς λίγο καλύτερα στο forum μας. Οι ειρωνείες δεν έχουν θέση!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
το ιδιο γινεται και με τους γιαννιωτες και τους κερκυραιους βγαινουν ψηφιακα απο ακαρνανικα αλλα κανενας τους δεν παιζει ψηφιακα σπιτι τους.

εσυ τι καιγεσαι να δεις ψηφιακα το καναλι αυτο δεν παιζει αναλογικα?τι μανια εχετε να δειτε ψηφιακη τηλεοραση θα ερθει η ωρα που θα γινουν ψηφιακα και θα κλαιτε απο τις μαυριλες που θα πεφτουν απο τις κακορυθμισμενες κεραιες που εχουν πολλα σπιτια.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Με αφορμή το παραπάνω  θα κάνω μια ερωτήσει οι περισσότεροι ( μιλώ  πάντα για περιοχές που έχει ξεκινήσει το ψηφιακό σήμα ) πριν αρχίσουν, να κάνουν παράπονα δεξιά και αριστερά σε διάφορα
forum

η να περνούν τηλέφωνο στους παρόχους , το ότι δεν έχουν καλό σήμα έχουν σπασίματα στην εικόνα η δεν έχουν καθόλου εικόνα, έχουν κάνει ένα κόπο να ανέβουν στην ταράτσα του σπιτιού – πολυκατοικίας,  τους και να ελέγξουν  σε τι κατάσταση βρίσκεται η κεραίας  και το καλώδιο, τους όχι να έχουμε βάλει μια κεραία πριν δέκα χρόνια να έχουμε να αλλάξουμε το καλώδιο από τότε και να κάνουμε, και παράπονα μετά γιατί δεν μπορούμε να δούμε τηλεόραση .ένα παράδειγμα θα αναφέρω στην ταράτσα της πολυκατοικίας που μένω υπάρχει κεραία, όπου το δίπολο έχει σπάσει από την κεραία κρεμάτε στον αέρα το καλώδιο, έχει εμφανή σκασίματα από την πολυκαιρία και όμως αυτός που έχει την κεραία βλέπει, τηλεόραση απορώ δηλαδή πως βλέπει  όταν αρχίσει η ψηφιακή εκπομπή δεν θα έχει πρόβλημα .

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ειναι πολυ διαφορετικα το ψηφιακο σημα με το αναλογικο.Στο αναλογικο και να εχεις λιγο ειδωλο ή να μπουκωνει ο ενισχυτης εικονα θα εχεις αντε με χιονια.Στο ψηφιακο ομως κατι τετοια προβληματα ή και αυτα που αναφερεις παει η εικονα πεφτει το σημα και πεφτει και η αρκουδα μετα και το εχω δει σε πολλους να ινεται ενω με τα αναλογικα δεν ειχαν προβλημα αντε λιγο η εικονανα εχει χιονακι στο ψηφιακο ομως εχουν πολλα ντραβαλα.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος kostasal

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
Χαίρομαι κατά αρχάς  που κάποιος μου έδωσε μια απάντηση και είναι θετικό που διαβάζονταν τη καταλαβαίνεις ότι είναι και τεκμηριωμένη .

Όμως ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή φίλε μου AVRA , κατά αρχάς δεν διάβασες καλά τη έγραψα γιατί πολλή απλά δεν ισχυρίστηκα ότι εκπέμπει η νέα τηλεόραση μόνη της.Την υπάρξει της D.U την γνωρίζω αρκετά χρόνια και το τι κάνει αν αυτό εννοείς . αλλά γνωρίζω και ότι η νέα τηλεόραση είναι από τα ιδρυτικά στελέχη αν δεν κάνω λάθος (βαριέμαι να ψάξω post ).Εγώ θα έλεγα ότι ίσως θα μπορούσαν όπως ακριβώς η D.U εκπέμπει από το Ηράκλειο ψηφιακά τόσα χρόνια να το έκαναν και από τα Χανιά , και μη μου πεις ότι από της 23/08/2010 υπάρχει πάγωμα της ψηφιακής μετάβασης.
Εξάλλου αν θυμάμαι καλά το επιχείρημα , πιο εύκολα από τη Ρογδιά από ότι Μαλάξα ΓΙΑ τη νέα τηλεόραση (με επιφύλαξη νομίζω δεν ισχύει) Αλλά αν θέλεις είμαι καλόπιστος και ok έτσι είναι ,αν δια βάση κανείς τη γράφει λίγο πριν στο νήμα θα καταλάβει διαφορετικά πράγματα για το τη μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος σταθμός .       ΤΆΔΕ ΕΦΗ Olorion "[highlight=#f1f4f5][font=Verdana:2kiyqzo2]Παιδιά αν του έρθει ξαφνικά του καναλιού να πατήσει MPEG-4 HD το έχει κάνει σε 3 ώρες - για τα προγράμματά του και για την Μαλάξα. Λιγο παραπάνω προσπάθεια χρειάζεται στην Ρογδιά αλλά ακατόρθωτο ΔΕΝ είναι και χωρίς πολλά - πολλά έξοδα.[/font:2kiyqzo2][/highlight][highlight=#f1f4f5][font=Verdana:2kiyqzo2][/font:2kiyqzo2][/highlight]
[font=Verdana:2kiyqzo2]Για το παράθεμα που σου έστειλα δεν γράφεις σχόλιο  και ίσως να μην το είδες (διάβασες) που είναι σαφές για τον όποιον έχει .............τη θέληση ΚΑΙ μπορεί ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΝΕΙ .[/font:2kiyqzo2]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε .
Αυτά όσο αναφορά το πρώτο σκέλος ,σε δεύτερη φάση θα ήθελα να σου απαντήσω για αυτην την άποψη που τόσο εύκολα την εκφράζεις δηλαδή ......
"[highlight=#f1f4f5][font=Verdana:2kiyqzo2]Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει βιασύνη να γίνει ενεργοποίηση και από το Κ.Ε. Μαλάξα στη παρούσα φάση λόγω του παγώματος της ψηφιακής μετάβασης"[/font:2kiyqzo2][/highlight]
Αλήθεια; το λες ?Με εξοργίζεις ...εγώ δεν είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ?ΔΕΝ πληρώνω φόρους ???όλοι αυτοι στη (υπόλοιπη Ελλάδα τη είναι ?????? γαϊδούρια  ?
Και μου αρέσει που σε έθιξε το ύφος μου .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εεεεε σα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι ....βάλανε τη ψηφιακή μετάβαση στο στο μνημόνιο οι ίδιοι βουλευτές μας γιατί ήξεραν ότι αν δεν το κάνουν η Ελλάδα θα έβλεπε ψηφιακά το 2000010.
ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ....έχω να γράψω και άλλα(πολλά) αν θετε  !!!!!

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
1ον: Είναι η 2η φορά που σε προειδοποιώ να μιλάς καλύτερα και χωρίς ειρωνεία.

2ον: Πριν πατήσεις το κουμπί "Υποβολή" Διάβασε πρώτα αυτά που γράφεις αν είναι σωστά.

3ον: Αφού γνωρίζεις ότι η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ εκπέμπει ψηφιακά μέσα από τη πλατφόρμα της Digital Union και από τη στιγμή που σου αναφέρω ότι υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες σε κάποια από τα υπόλοιπα κανάλια που βρίσκονται στο συγκεκριμένο μπουκέτο στο να μπορέσουν να μεταφέρουν το σήμα τους στο Κ.Ε. Μαλάξα γιατί συνεχίζεις και πιστεύεις ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί το μπουκέτο από Κ.Ε. Μαλάξα; Για να βλέπεις τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ψηφιακά και κάποια από τα υπόλοιπα κανάλια να είναι σβηστά ενώ θα έχουν πληρώσει τον πομπό;

4ον: Η ψηφιακή μετάβαση στη Κρήτη πάγωσε πριν καν ξεκινήσει. Να ξεκινήσουν να εκπέμπουν τα τοπικά κανάλια ψηφιακά ενώ τα εθνικής εμβέλειας εκπέμπουν αναλογικά θα ήταν σφάλμα μιας και το ποσοστό του πληθυσμού που θα γυρνούσε από τα αναλογικά στα ψηφιακά από την τηλεόρασή του ή θα αγόραζε ψηφιακό δέκτη θα ήταν από μικρό έως μηδενικό! Εσύ αν η τηλεόρασή σου δεν είχε δέκτη MPEG-4 θα αγόραζες εξωτερικό δέκτη για να δεις 2 τοπικά κανάλια μόνο ψηφιακά;

5ον: Αν εσύ θέλεις μία φορά τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ να εκπέμπει ψηφιακά ή ίδια θέλει εκατό!

6ον: Η Nova είναι συνδρομητική πλατφόρμα καταρχήν και έχει άλλη επιχειρηματολογία. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό κι όχι στο σύνολο του πληθυσμού. Επιπλέον δεν αναγκάζει όλο το πληθυσμό να αγοράσει εξοπλισμό αλλά μόνο τους συνδρομητές της. Επίσης αναγκάστηκε να ανοίξει γρήγορα ψηφιακούς πομπούς επειδή έχει ήδη σταματήσει να εκπέμπει αναλογικά σε όλη την Ελλάδα για να μην πληρώνει πλέον ενοίκιο στην ΕΡΤ. Δεν το σχολίασα πριν γιατί δεν μου έδωσες να καταλάβω τι ήθελες να πεις παραθέτοντας το link και σε ποιον απευθυνόσουν!

7ον: Το επειδή πληρώνεις φόρους δεν σημαίνει ότι ένας σταθμός (τουλάχιστον ο μη κρατικός) είναι υποχρεωμένος να βάλει νέο πομπό για να το βλέπεις ψηφιακά! Είναι υποχρεωμένος μόνο απέναντι στους διαφημιστές του!!! Όπως είσαι εσύ Έλληνας έτσι είμαι κι εγώ! Τουλάχιστον εσύ λαμβάνεις τα κανάλια με ικανοποιητική εικόνα και δεν είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις δορυφορική πλατφόρμα για να βλέπεις λίγο αξιοπρεπώς τα κανάλια όπως κάνω εγώ και πολλοί άλλοι στο χωριό μου!

8ον: Τα πολλά που έχεις να γράψεις να τα γράψεις αλλού. Εδώ είναι forum για τηλεόραση και ραδιόφωνο κι όχι για πολιτικές συζητήσεις.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
χαλαρωστε μην τσακωνεστε για αλλονων χοραφια δεν ξερει κανεις τι συμφεροντα παιζονται αφηστε τους να κανουν αυτο που νομιζουν αυτοι να κανουν.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Κανένα κανάλι στην ψηφιακή εποχή δεν ειναι μόνο του. Ουτε η Νέα Τηλεόραση ειναι.

Κι ακόμα, αν η Νεα τηλεόραση και το 4u εκπέμπουν στο Ηράκλειο ψηφιακά, αυτό δεν σημαινει το ίδιο για τα 2 "παραδοσιακά" κανάλια της πόλης, την Κρήτη TV και το tvCreta.

Τα κανάλια κλήθηκαν κατα την ψηφιακή μετάβαση να επιλέξουν συνεργάτες ωστε να εκπέμψουν ανα τέσσερα. Αυτό ειναι τοις πάσι γνωστό και απορώ πως σου έχει διαφύγει.

Απο κει και πέρα, οταν κάποια τοπικά κανάλια εν μέσω στυγνής και βάρβαρης κρίσης αντιμετωπίζουν προβλημα βιωσιμότητας, μόνο ενας τρελός και σαδιστής θα ζητουσε να αφήσουν τους μισθους των υπαλλήλων τους απλήρωτους προκειμένου να βάλουν εναν ψηφιακό πομπό.

Και μάλιστα την στιγμή που δεν υποχρεουνται απο σαφώς ορισμένη ημερομηνία να κλεισουν την αναλογική εκπομπή, ωστε να υπάρχει η οικονομική ελάφρυνση απο την αντίστοιχη οικονομία ρευματος.

Αυτό χαρακτηρίζεται ωμή σχιζοφρένεια.

Θελεις να γκρινιάξεις; Θα σου δώσω εγώ λογους να αξίζουνε

-απο το 2006 επαιζαν τα Plus τα οποια τα πληρώνουμε μαζι με την ΕΡΤ. Αυτά τα κανάλια ουδέποτε τα είδαμε στην Κρήτη ενώ τα πληρώναμε. Κάνε ΑΥΤΗΝ την αντιστοιχηση με την NOVA αν θέλεις. Η Nova παιζει απο πομπους της ΕΡΤ με συγκεκριμένα συμβόλαια.

-Στην Ισπανία η TDT καλύπτει επίγεια όλη την επικράτεια απο το 2007. Και σε MPEG-2. Με κρυστάλλινη, κρυστάλλινη εικόνα. Ενα "δειγμα" του πώς περιπου παιζει ειναι το TV5 europe απο την NOVA, αλλά χωρίς τα "τραβήγματα" που κάνει σε μεγάλα "παναρισματα" (κίνηση όλης της εικόνας οριζόντια".
Εγω την είδα απο το κέντρο εκπομπής Βαρκελώνης σε αγώνα μπάρτσελόνα - παναθηναικός και ετριβα τα μάτια μου. (δεν ημουνα εκεί για τον αγώνα αλλά για δουλειά και δεν ειμαι τόσο ποδοσφαιρόφιλος ωστε να παλευω να μπώ στο καμπ νου)

Εδω κάποια ΖΩΑ έκριναν οτι ουτε σε MPEG-2 "εχει νόημα" να πάμε (ο αποκωδικοποιητης του 2 κάνει 14 ευρώ λιανική του mpeg-4 κάνει απο 19 και πάνω, με εξοδο scart) Αλλά ουτε απευθείας σε DVB-T2. Προτίμησαν το μπασταρδοπαίδι τους DVB-T w MPEG-4.

Σαν αποτέλεσμα πάνω απο 200.000 εσωτερικοί αποκωδικοποιητές εν Ελλάδι αχρηστευτηκαν, καθως η Digea και η ΕΡΤ αποφάσισαν άξαφνα και παράλογα να παιζουν σε MPEG-4.

Σε αντιδιαστολή, και προς τιμήν της, η Digital Union παιζει σε MPEG-2 οπου παιζει.

ΙΔΟΥ, παιδι μου, πεδίον δόξης λαμπρόν. Για τα άνω, γκρινιαζε όσο θελεις, δικαιο θά εχεις.
.

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Το Κρήτη TV ξεκίνησε σήμερα ψηφιακή εκπομπή (για την ώρα με χρωματική κάρτα) στο κανάλι 38 από Μαλάξα. Διαμόρφωση DVB-T και Mpeg4.

Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

Αποσυνδεδεμένος george28310

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
  • Τόπος: ΡΕΘΥΜΝΟ
Και στο Ρέθυμνο πιάνει με τέλεια εικόνα αλλά γιατί εκπέμπει μόνο ένα κανάλι από την συχνότητα 38 και όχι τέσσερα;Ξέρουμε από ποιόν πέροχο εκπέμπουν;

• SatLeo Legend
Δεν βγάζει πληροφορίες ο δέκτης σου μπας και το αναφέρουν εκεί?

• Τακτικό Μέλος
  • **
οχι δεν βγάζει τίποτα... είναι εξωτερικός ariva hd  και το μόνο που γράφει είναι η ποιότητα και η στάθμη σήματος....

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Δεν υπάρχει καμία πληροφορία στο σήμα για τον provider, τον δίνει ως "Default" στην ανάλυση και στο σκανάρισμα. Επίσης δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για άλλα κανάλια, μόνο το Κρήτη TV εμφανίζεται στα pid.

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] 38ch.jpg[/attachment:2i16ke7j]
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

• Τακτικό Μέλος
  • **
Να τι γράφουν στα blogs στα Χανιά.... Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Το θέμα είναι τι λένε αυτοί που αποφασίζουν και όχι τα διαφορα
sites

και blogs
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να ανυπομονεί  κάνεις για το ποτέ θα ξεκινήσει η ψηφιακή τηλεόραση έξαλλου της ίδιες βλακείες και επανάληψης που βάζουν τα κανάλια τώρα θα βάζουν και όταν θα είναι ψηφιακή η τηλεόραση

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
"Έχουν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι προετοιμασίες για την πλήρη ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση από το κέντρο εκπομπής στη Μαλάξα Χανίων, που όμως προβλέπεται να αρχίσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2013."

Έχουν τρελαθεί στη ράδιο αρβύλα κι αποπροσανατολίζουν τον κόσμο!

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Δεν είναι απίθανο πάντως μετά το ASO της Πάρνηθας να ακολουθήσει η Κρήτη.
Εφ' όσον τα κριτήρια είναι πληθυσμιακά (να δώσουμε μεγάλα ποσοστά στην ΕΕ), μοιάζει πολύ πιθανό - ακόμα και αν δεν υπάρχει ακόμα καμία κυβερνητική ανακοίνωση.
Με αυτή τη λογική, η άνοιξη του 2013 μπορεί να μην είναι τόσο παράλογη.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Σωστά τα λες και όντως βάση πιθανοτήτων να είναι ο επόμενος σταθμός μετάβασης. Αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα ξεκινήσει η μετάβαση μιας και υπάρχουν πολλά να επιλυθούν ακόμα πριν ξεκινήσει. Όπως πχ αδειοδότηση παρόχου δικτύου (ΕΕΤΤ) και παρόχων περιεχομένου (ΕΣΡ). Στη περίπτωση των παρόχων περιεχομένου θα γίνει ο διαχωρισμός εθνικής και τοπικής εμβέλειας όπως πριν ή θα παίρνουν μία άδεια λειτουργίας γενικά; Αν πάρουν οι τοπικοί σταθμοί άδεια ως τοπικοί θα πρέπει να καθοριστεί και σε ποια Allotments θα έχει άδεια για εκπομπή ο κάθε ένας και σε ποιες συχνότητες! Επίσης ένα άλλο θέμα είναι αν θα ξεκινήσει η μετάβαση ή θα γίνει πρώτα αλλαγή των συχνοτήτων στις νέες προβλεπόμενες από τα κέντρα εκπομπής που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί;

Άρα πως αυτός στο blog γράφει με σιγουριά ότι για την πλήρη ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση από το κέντρο εκπομπής στη Μαλάξα Χανίων προβλέπεται να αρχίσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2013;;;;;;;;;
Εκτός αν ξέρει κάτι που εμείς δεν το ξέρουμε, πράγμα απίθανο!!!

ΥΓ: Υπενθυμίζω ότι οι πρώτοι μήνες του έτους είναι Ιανουάριος, Φεβρουάριος άντε και Μάρτιος...

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Για Ιανουάριο, Φεβρουάριο ή Μάρτιο είναι εξαιρετικά δύσκολο εως απίθανο.
Για το 2ο τρίμηνο του 2013 είναι αρκετά πιθανό κατά την εκτίμηση μου, αρκεί να μην καθυστερήσει τόσο που να πέσει πάνω στην υψηλή τουριστική περίοδο.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μάλλον θα μείνει για Οκτώβρη και μετά.

Εκτιμήσεις βέβαια κάνουμε μόνο.
Ίσως μετά το ASO του Χορτιάτη και μέσα στη χρονιά να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις που θα μας λύσουν όλες τις απορείες μας.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Μακάρι...

* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/11/2024 (15:22)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:19)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:14)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (14:20)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: angelalex Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (13:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (13:12)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (13:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:32)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (11:29)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:14)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:09)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (11:06)
* Απ: Το STAR CHANNEL στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (11:00)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (10:36)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (10:27)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/11/2024 (10:26)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (10:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/11/2024 (07:31)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (02:09)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (02:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (00:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (23:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (22:38)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:14)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:02)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (22:00)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:45)