Χαίρομαι κατά αρχάς που κάποιος μου έδωσε μια απάντηση και είναι θετικό που διαβάζονταν τη καταλαβαίνεις ότι είναι και τεκμηριωμένη .
Όμως ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή φίλε μου AVRA , κατά αρχάς δεν διάβασες καλά τη έγραψα γιατί πολλή απλά δεν ισχυρίστηκα ότι εκπέμπει η νέα τηλεόραση μόνη της.Την υπάρξει της D.U την γνωρίζω αρκετά χρόνια και το τι κάνει αν αυτό εννοείς . αλλά γνωρίζω και ότι η νέα τηλεόραση είναι από τα ιδρυτικά στελέχη αν δεν κάνω λάθος (βαριέμαι να ψάξω post ).Εγώ θα έλεγα ότι ίσως θα μπορούσαν όπως ακριβώς η D.U εκπέμπει από το Ηράκλειο ψηφιακά τόσα χρόνια να το έκαναν και από τα Χανιά , και μη μου πεις ότι από της 23/08/2010 υπάρχει πάγωμα της ψηφιακής μετάβασης.
Εξάλλου αν θυμάμαι καλά το επιχείρημα , πιο εύκολα από τη Ρογδιά από ότι Μαλάξα ΓΙΑ τη νέα τηλεόραση (με επιφύλαξη νομίζω δεν ισχύει) Αλλά αν θέλεις είμαι καλόπιστος και ok έτσι είναι ,αν δια βάση κανείς τη γράφει λίγο πριν στο νήμα θα καταλάβει διαφορετικά πράγματα για το τη μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος σταθμός . ΤΆΔΕ ΕΦΗ Olorion "[highlight=#f1f4f5][font=Verdana:2kiyqzo2]Παιδιά αν του έρθει ξαφνικά του καναλιού να πατήσει MPEG-4 HD το έχει κάνει σε 3 ώρες - για τα προγράμματά του και για την Μαλάξα. Λιγο παραπάνω προσπάθεια χρειάζεται στην Ρογδιά αλλά ακατόρθωτο ΔΕΝ είναι και χωρίς πολλά - πολλά έξοδα.[/font:2kiyqzo2][/highlight][highlight=#f1f4f5][font=Verdana:2kiyqzo2][/font:2kiyqzo2][/highlight]
[font=Verdana:2kiyqzo2]Για το παράθεμα που σου έστειλα δεν γράφεις σχόλιο και ίσως να μην το είδες (διάβασες) που είναι σαφές για τον όποιον έχει .............τη θέληση ΚΑΙ μπορεί ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΝΕΙ .[/font:2kiyqzo2]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε .
Αυτά όσο αναφορά το πρώτο σκέλος ,σε δεύτερη φάση θα ήθελα να σου απαντήσω για αυτην την άποψη που τόσο εύκολα την εκφράζεις δηλαδή ......
"[highlight=#f1f4f5][font=Verdana:2kiyqzo2]Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει βιασύνη να γίνει ενεργοποίηση και από το Κ.Ε. Μαλάξα στη παρούσα φάση λόγω του παγώματος της ψηφιακής μετάβασης"[/font:2kiyqzo2][/highlight]
Αλήθεια; το λες ?Με εξοργίζεις ...εγώ δεν είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ?ΔΕΝ πληρώνω φόρους ???όλοι αυτοι στη (υπόλοιπη Ελλάδα τη είναι
γαϊδούρια ?
Και μου αρέσει που σε έθιξε το ύφος μου .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εεεεε σα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι ....βάλανε τη ψηφιακή μετάβαση στο στο μνημόνιο οι ίδιοι βουλευτές μας γιατί ήξεραν ότι αν δεν το κάνουν η Ελλάδα θα έβλεπε ψηφιακά το 2000010.
ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ....έχω να γράψω και άλλα(πολλά) αν θετε !!!!!