Από τη μέχρι τώρα ψηφιακή εκπομπή σε Ρέθυμνο πρέπει να σημειώσω ότι έχουμε εξαιρετικά βελτιωμένο σήμα σε σχέση με το αναλογικό. Πέρα από το Ρέθυμνο που είναι ποιο εύκολα τα πράγματα , έχουμε σήμα σε περιοχές που ΔΕΝ είχαμε πριν στη περιοχή χαμηλά του Μυλοπόταμου , είτε απευθείας από Χανιά η από αντανάκλαση από τη μεριά του ηρακλείου το μπουκέτο 49 σχετικα ευκολα ή με 40 db ενισχυτή καλή κεραία και λίγη λίγη τύχη και τα αλλά κανάλια . Δεν ξέρω βέβαια το χειμώνα αν θα πιάνουν…
![Απορία ???](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/huh.gif)
Όπως και να χει η 49 συχνότητα (αντέννα Μακεδονία τv alpha) φέρνουν το καλύτερο σήμα! Εξαιρετικό ακόμα και στο αυτοκίνητο μπορείς να βλέπεις ικανοποιητικά σε αρκετές περιοχές του Ρεθύμνου εν κινήσει . Μετά η 56 συχνότητα λίγο ποιο ασθενές από τη 49 .. (οπού περίμενα να είχαν τα ίδια αποτελέσματα με τη 49!!!) Το μπουκέτο της UNION καλό, αλλά υποδεέστερο από το 56... Και της ΝΕΑ ΤV μου φέρνει το ποιο ασθενές σήμα (σε σχέση με τα άλλα). Σημειωτέων μιλάω για δύσκολες περιοχές , και απλά σας μεταφέρω την εμπειρία μου χωρίς να είμαι επαγγελματίας του είδους ..