Η ψηφιακή τηλεόραση στα ΧΑΝΙΑ
  • Τρι 12 Νοε 2024, 12:38
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση στα ΧΑΝΙΑ  (Αναγνώστηκε 94907 φορές)

0 μέλη και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas2005

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
κάπου άκουσα οτι δεν εχουν 5 χιλιάρικα να πάρουν την άδεια για να ξεκινήσουν να εκπέμπουν???

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ποιοι;
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος kostas2005

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλό το ερώτημα αλλα δεν ρωτησα ούτε πως ουτε ποιος.  απλα ακουσα να αναφερουν αυτό σε μια συζήτηση γιατί δεν ξεκινά

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ράδιο αρβύλα! Η αλήθεια είναι σε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε!

Αποσυνδεδεμένος xaniamike

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
Ξεκινησε η ψηφιακη εκπομπη!!! Την αρχη εκανε το μπουκετο της NOVA με τα 2 συνδρομητικα καναλια και τα ελευθερα EURONEWS και TV5MONDE
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 618 MHz.

Αποσυνδεδεμένος kostasal

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
Αλήθεια λέει !!!!!!!!!! κουφό δεν το πιστεύω γιατί η nova δεν είναι πάροχος ....... ή digea θα είναι  ή οτε κάτι που χλωμό το βλέπω γιατί όλοι παρακολουθούμε τη γίνετε . θα δούμε  στη συνέχεια.... αν ξέρει κάποιος κάτι πάντως ας ενημερώσει το forum (avra?).

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Κανάλι 39 λοιπόν στα Χανιά!!!  :clap:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Η Netmed είναι πάροχος δικτύου και η Nova πάροχος περιεχομένου! Εκπέμπονται τα 2 κανάλια της Nova, Novacinema1 και Novasports1/DisneyXD καθώς και 2 κανάλια της ΕΡΤ, Euronews και TV5 Europe.

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
εγω παντως εκανα χρηση του κουπονιου της REAL NEWS με τον δεκτη της νοβα, και πηρα τηλεφωνο να μαθω για την διαθεσιμοτητα στα χανια
,πρωτα και απο εκει και στην αθηνα..
και με εβγαλαν τρελλο:yernuts :yernutsοτι δεν εκμπεμπει :wtf:..στην κρητη..και αφου τους ειπα την συχνοτητα ,κλπ οτι εκμπεμπει στο ηρακλειο και στα ιωαννινα συμφωνα με αναφορες στα φορα
και οτι το βλεπω και εγω εδω στα χανια .μου ειπαν οτι ειναι παρανομο :wall

!!!!!και δεν ειναι δικο τους ...
..ενταξει παει αυτο ,
ισως δεν εχει ξεκινησει επισημα ,
για να τρεξει και το εμπορικο κομματι με τους δεκτες...
το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν παιζει σε ολους τους δεκτες.. που εχω .
. στην σαμσουνγκ την 8000 παιζει φουλ:thumbup:, στο λαπ, με τιουνερ AVER MEDIA 830HD SOLAR ουτε που το βλεπει.:chin. σε 2 LG με mpeg2 δεκτη δεν τα βγαζει ουτε σαν σημα.:chin
.ενω τα αντιστοιχα απο αθηνα οταν εχει περασμα [digea, ert] μου τα βγαζει εστω σαν σημα..και χωρις εικονα...
εχει προσεξει κανεις κατι παρομοιο;;

ΥΓ=ο πομπος εμαθα ειναι 600 W.γερμανικης εταιριας, αλλα δεν ξερω αν χρησιμοποιητε ολη η ισχυς [δεν νομιζω]..

Αποσυνδεδεμένος nrakos

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2012
  • Τόπος: Νάουσα Ημαθίας
Καλησπέρα σας! Παρακολουθώ το forum περίπου τρεις μήνες και αυτό είναι το πρώτο μου ποστ.
Η απορία που έχω είναι η εξής: Σχετικά με τον δέκτη που δίνει η νόβα ξέρουμε ότι είναι HD. Το στικάκι όμως που τον συνοδεύει για επείγια σύνδεση, υποστηρίζει HD; Δηλαδή θα μπορώ να βλέπω EPT HD;

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Το στικάκι μπαίνει στον δέκτη της που είναι HD έτσι θα βλέπεις κανονικά και την ERT HD!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
ξεχασα να αναφερω οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε δεκτες, , οπου δεν εχει ξεκινησει εμπορικα το επιγειο, αρα και εδω. και ετσι δεν εχω παρει το δεκτη παρολο που προσπαθησα

Αποσυνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ....:assault
:assault :assault :assault

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Το ότι ξεκίνησε η νοβα στην Κρήτη εκπομπή ψηφιακά είναι και αυτό ένα καλό βήμα εγώ από πλευράς μου είμαι έτοιμος και από θέμα κεραίας και από θέμα τηλεόρασης σκέπτομαι  μάλιστα να αγοράσω και βεγγαλικά έτσι ώστε όταν το 2250 ξεκινήσει και η ψηφιακή εκπομπή τον άλλων καναλιών να το  γιορτάζω θα ανοίξω και σαμπάνια

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
Στην μάλαξα στο διαυλο39 στα ψηφιακά  έχουν προστεθεί αλλά 2 κανάλια  σύνολο 6
Αλλά ποια είναι δεν ξέρω ούτε εικόνα ούτε ήχο παντός δεν πρέπει να είναι κωδικοποιημένα
Γιατί μου βγάζει μήνυμα μη διαθέσιμη υπηρεσία

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
Άκυρο το παραπάνω σε νέα σάρωση 4 κανάλια έβγαλε 2 ελευθέρα και 2 κωδικοποιημένα
Ενώ σε προηγούμενη μου έβγαλε ψηφιακά κανάλια 6

Αποσυνδεδεμένος strhack

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2010
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Σε μια σαρωση που εκανα επιασα τα 4 καναλια απο το πακετο της nova τα δυο κωδικοποιημένα και 2 ελευθέρα τα οποια παιζαν κανονικα

Αποσυνδεδεμένος zaharias13

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Καλή αρχή και ελπίζω να δούμε και τα υπόλοιπα κανάλια.
Εγώ δεν έχω εικόνα από τα ελεύθερα κανάλια άρα θα πρέπει να αγοράσω αποκωδικοποιητή MPEG-4 σωστά;

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
MPEG 4 και θα ησυχασεις.

Θα σου προτεινα να ειναι και HD για την ΕΡΤ (οταν κατεβει Κρητη)
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
Η απάντηση που πηρά σε ερώτηση που έκανα μέσω e-mail στο υπουργείο για την συνέχιση της ψηφιακής μετάβασης και ειδικά ποτέ θα έλθει στην Κρήτη και ποτέ θα ολοκληρωθεί.

Αποσυνδεδεμένος kinigos30

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
take the egg and cut the hair.....

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Τα λεγα εγώ από τον Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Πάρτε τα τώρα κι επίσημα!

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Παράθεση από: "marmar"
Η απάντηση που πηρά σε ερώτηση που έκανα μέσω e-mail στο υπουργείο για την συνέχιση της ψηφιακής μετάβασης και ειδικά ποτέ θα έλθει στην Κρήτη και ποτέ θα ολοκληρωθεί.

Κάτι ξέχασαν όμως, να απαντήσουν σε αυτό που ρώτησες... :yernuts
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
Και την ιδία ερωτήσει να ξανακάνω την ιδία απάντηση κονσέρβα θα ξαναπάρω συνεννόηση  μηδέν
Στο θέμα ψηφιακή μετάβαση το έχουν  χάσει το παιχνίδι είμαστε ακόμα στο μηδέν
[font=Calibri,sans-serif:1va349gb]Καλύτερα να καθυστερούσε από την αρχή η όλοι διαδικασία και να έβγαινε μια και  έξω  ο τελικός χάρτης  συχνοτήτων της οριστικής μετάβασης  με κάλυψη 100% της Ελλάδας και με όλα τα κέντρα εκπομπής 100-200 πόσα θα είναι σε όλοι την Ελλάδα τότε ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερο δρόμο  και όχι αυτή η προχειρότητα που είναι τώρα[/font:1va349gb]

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Η ΕΡΤ έχει γύρω στα 1500 κέντρα εκπομπής!

Ρε παιδιά δεν έχετε καταλάβει ότι η ψηφιακή μετάβαση είναι στον αέρα; Απλά έκατσε στη Κρήτη να διακοπεί η ψηφιακή μετάβαση!

Θα γίνουν τέτοιες αλλαγές που θα ακυρώνουν ότι ξέραμε μέχρι τώρα! Υπομονή!

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
Το θέμα είναι να ξεκαθαριστεί το τηλεοπτικό τοπίο εγώ πιστεύω ότι κανάλια σαν το χάνια
TV

σαν το Κίσσαμος  
TV
 και  γενικά κανάλια με χαμηλό προϋπολογισμό    όχι βεβαία ότι μου κάθονται στο κεφάλι η μου τρώνε λεφτά δύσκολα θα καταφέρουν να επιβιώσουν η θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να συνεργαστούν η να κλείσουν τώρα κανάλια τύπου 902 τυλεαστυ και γενικά κανάλια που έχουν πολίτικο χρώμα και χρεία πρέπει να εξαφανιστούν από το χάρτη θα μου πείτε τι μας λες άμα είναι έτσι το 99% τον καναλιών πρέπει να κλείσει γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
[h2:1a2mzz2n]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε[/h2:1a2mzz2n]
[font=Arial, BitStream vera Sans:1a2mzz2n]Και επίσημα πλέον η Digea ενημερώνει μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι πάγωσε η ψηφιακή μετάβαση μετά τον Υμηττό. Το χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί στην επιτροπή του πρώην υπουργείου Μεταφορών έχει μπει στο συρτάρι. Τα μεν ιδιωτικά κανάλια, μέτοχοι της Digea αναμένουν τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το νέο ψηφιακό χάρτη και ενώ έχουν ήδη ζητήσει επιπλέον φάσμα στην διάρκεια της μεταβατικής Περιόδου για εκπομπές σε σήμα υψηλής ευκρίνειας. Η δε ΕΡΤ αναμένει τον έλεγχο του ελεγκτικού συμβουλίου για τη συμφωνία της με τη EutelSat για να εκπέμψει ψηφιακά στα κέντρα εκπομπής της Κρήτης.[/font:1a2mzz2n]

[font=Arial, BitStream vera Sans:1a2mzz2n][/font:1a2mzz2n]

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
Σχετικά με το παραπάνω δεν υπάρχει  καμία τέτοια ανακοίνωση  από την πλευρά της
digea

στο
twitter

υπάρχει μάλιστα και απάντηση της digea για το θέμα

από τι φαίνετε ο αρθρογράφος από το παρόν είχε πιει  κανένα ποτηράκι κρασάκι παραπάνω αλλά διάβασε αλλά κατάλαβε αλλά έγραψε

Αποσυνδεδεμένος sagabeat

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Chania
    • http://www.neatv.gr

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
wow! Φοβερά μηχανήματα. Να προσέχατε και λιγάκι την ποιότητα των βίντεο που μεταδίδετε μερικές φορές θα είσασταν τέλειοι. Θέλω να πω ότι η ποιότητα της εικόνας και η ανάλυση στις δικές σας παραγωγές σε σχέση με εκπομπές τρίτων που αναμεταδίδετε είναι η μέρα με τη νύχτα. Το ίδιο φαινόμενο βέβαια έχω παρατηρήσει συχνά και στο star.

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (12:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:32)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (11:29)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:14)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:09)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (11:06)
* Απ: Το STAR CHANNEL στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (11:00)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (10:36)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (10:27)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/11/2024 (10:26)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (10:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/11/2024 (07:31)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (02:09)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (02:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (00:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (23:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (22:38)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:14)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:02)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (22:00)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:45)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:35)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (21:24)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:23)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:05)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:04)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (21:03)