γεια σε ολους,μολις κατεβαζω τα ψηφιακα της ερτ απο αθηνα ολη μερα σχεδον με 3-4 ωρες να χανετε συνηθως πρωι,αλλα απο το απογευμα περνα μια χαρα,το ωραιο ειναι οτι περναει στο 48, που εκμπεμπει το μεγκα με 1 κw και εγω απεχω απο το σημειο εκπομπης σχεδον 5 χλμ με απολυτη οπτικη επαφη,γυριζοντας την κεραια [λογαριθμικη],προς αθηνα με καποια προσπαθεια να μην περνει το μεγκα,τοτε εμφανιζονται τα ψηφιακα,εχω δοκιμασει διαφορες κεραιες ,τριπλες ,μεγαλες χελιδονες ,μικρες,αλλα λογω κοντινης αποστασης με το μεγκα,με αυτες τις κεραιες ,γεμιζε ειδωλα το μεγκα ,αλλα δεν επεφτε αρκετα το σημα ,με αποτελεσμα να μην περνα το ψηφιακο, η λογαριθμικη ομως οταν την γυρισω προς αθηνα σε καποιο σημειο χανετε εντελως το μεγκα, και τοτε περνει η ψηφιακη μια χαρα,εχω 90 % ενταση σηματος πανω κατω,με 75-80%ποιοτητα αλλα κατεβαινεικαι μπρω να το βλεπω μεχρι 45%μετα παγωνει.η ληψη γινετε με δεκτη φορητο τηλ 7 ιντσων που εχει και ψηφιακο δεκτη,,δεν ξερω αν βαλω καπιο ψηφιακο δεκτη ,αν το κατωφλι ληψεως ειναι πιο χαμηλο ,και μπορω βνα δω και κατω απο 45%,αν υπαρχει τετοιος δεκτης ευαισθητος ,να μου προτεινετε καποιον,γιατι δεν γνωριζω κατι,τουλαχιστον να βλεπω μεχρι να την περασουν και εδω με αναμεταδοτη,