Σιγα σιγα παιδια .Το προβλημα με τον Εξτρα ας το αφησουμε.εαν το καναλι ειναι ετσι η χρειαζεται μεγαλυτερο πιατο δεν θα προχωρησω εως εκει.
Κοιτωντας στο Lyngsat σε αυτες τις συχνοτητες που ανεφερεσται και εσεις για το Καλαμπρια ,εχουναι ενα DVB.τι σημαινει αυτο;Ειδικα τα TP του Ελλας σατ ,τα οποια τα βαζω ο ιδιος επειδη δεν τα εχει στην μνημη του απο την μανα του ,βαζωντας του τετοιες συχνοτητες με τετραψηφια SR,δεν δινει ποτε σημα.δεν με ενδιαφερει και πολυ,εγκυκλοπαιδικα ρωταω,φταιει το πιατο η θελει αλλα διαφορετικου τυπου LNB.
Κοιταξτε το ενδιαφερον μου ειναι για το δευτερο και το ραδιο της Νετ στο Χοτμπερντ ,και βλεπω ερτ και Σκαι στον Ελλας καθως και ακουω ραδιο Θεσσαλονικη και Αθηνα 984 επισης στον Ελλας.
Κατι ακομα,απο καιρο εκανε ο Αντεννα την κινηση να δινει καρτες με 10ευρω το μηνα ,και τους ειχα συναντησει σε μια εκδηλωση στην Ολλανδια και συζητησαμε να κανουν μια κινηση κανα δυο τρεια μεγαλα καναλια για εννα καλο πακεττο.για τους Ελληνες ας πουμε,εδω.Οι περισοτεροι εχουν καναλια αθλητικα η ντοκυμαντερ στην καλωδιακη τους ,και δεν θελουν να πληρωνουν τοσα πολλα για την ακατανομαστη .
Υπαρχει ελπιδα για κατι τετοιο στο μελλον ,γιατι οι ελπιδες να βλεπουμε Λαζοπουλο με το Vissionnet εχουν σβησει.το εχω αρκετο καιρο αλλα δεν εχω καταφερει να δω Λαζοπουλο παρα μονο με καθυστερηση μιας εβδομαδας στο youtube.
Συγνωμη που σας ζαλιζω,κανουμε και λιγη κουβεντουλα.
ευχαριστω