0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οικονομικοι λογοι ηταν που εκλεισε?
από το να επιστραφεί στο κράτος ή άδεια γιατί δεν την πωλούσε; δεν υπήρχε ενδιαφέρον από κανεναν;Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιχάλη τωρα που σε βρήκαμε, ο Ραδιοκύματα 95.8 έχει κλείσει; θυμάμαι η συχνότητα ήταν κενή για χρόνια και επανήλθε ο Ραδιοκύματα αλλά τον Δεκέμβριο που επισκέφτηκε συγγενικά μου πρόσωπο το Ηράκλειο ήταν κλειστός παλι.Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιες διορθώσεις να γίνουν στους παρακάτω σταθμούς αν επιτρέπεται.Central 103.3Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεRadio Me (πρώην Star FM) 88.4Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΤα παρακάτω stream του τότε Star FM (κατοχυρωμένα στο fmlist) χρησιμοποιούνται και τώρα που άλλαξε ο σταθμός ονομασία.Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΚαι στην τότε σελίδα του Star FM του Facebook (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) υπάρχουν post με τις εκπομπές του μετονομασθέντος ραδιοσταθμού (π.χ. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε)Επιπλέον ακούστε τα stream των ΑΝΤ1 Δυτικής Κρήτης 97.1 (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) και Παραπολιτικά (τωρινός My Radio) Ρεθύμνου 102.4 (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε). Ακούτε διαφορές ή είναι ακριβώς ίδια η ροή?
Μήπως ξεκίνησε δοκιμαστικά εκπομπή στα DAB+ και έχει τόσο μεγάλο εύρος; Πάντα μπροστά η Κρήτη στα ραδιοφωνικά εξάλλου αχαχαχα Σε άλλα νέα, το Ράδιο Ένταση είναι καιρό τώρα off επειδή γκρεμίστηκε όλο το κεραιοσύστημά του στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Σύντομα θα επιστρέψει στον αέρα όμως, ήδη επισκευάστηκε ο εξοπλισμός. Ο Rat FM του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ) είναι επίσης σε καλό δρόμο για FM ξανά μετά από χρόνια. Για να δούμε... Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πως γκρεμιστηκε ;; αφου οταν σταματησε να παιζει δεν ειχε κανει καποια κακοκαιρια με αερα , και εκτος αυτου ο πυλωνας αν θυμαμαι ηταν αρκετα βαρυς και χοντρος για να πεσει.., εγω περναω σχεδονκαθε μερα απο τον πανω δρομο που παει αεροδρομιο , δεν βλεπω να υπαρχουν εργασιες η καποια κατασκευη εκει.. οσο για τον ρατ φανταζομαι εκει που ηταν θα εκπεμψει 95,2
Βρίσκομαι στην πανέμορφη Κρήτη με το σχολείο μου! Βάση μας το Ηράκλειο, και εδώ το πρώτο bandscan...