Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ
  • Τρι 4 Μαρ 2025, 08:10
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  (Αναγνώστηκε 190754 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: crete
Παράθεση από: "camclone"
Συνηθως οταν ενας ...ραδιο-φωνιας θελει να ακοιγεται οπως ακουγονται οι "ακριβοι ...omnia...orban" σταθμοι ....για να τους "φτασει" σε ακουστικοτητα...απλα ...δυναμωνει το MPX....και τα κανει Σ Κ Α Τ Α
  ΞΑΝΑΛΕΩ οτι ΔΕΝ εχουν ολοι ακριβους δεκτες ραδιοφωνου...
  Π.Χ. ο Κνωσσος απο τοτε που πειραξε..ξανα το MPX του..εχασε το 10% των ακροατων του. Γιατι ? ....alpain....sanyo....αμαξακια...mercedes...ford...

δεν νομιζω οτι παραπανω απο ενας ακροατης στους 100 μπορει να καταλαβει αν ενας παιζει υπερδιαμορφομενος η οχι....αυτο εβαια δεν σημαινει οτι πρεπει να παιζουν με τοσο ποσοστο...
βρισκομαι στο Λασιθι και ακουγονται οι υπερδιαμορφωσεις στα offset μεχρι εδω...ξινουν τους τοπικους ...τι να λεμε.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Παράθεση από: "papagiannis"
λογικα απο καπου εκπεμπει 90.10 ακουω 24ωρες το 24ωρο για να πεις οτι καπου κάνει δικτυωση το λεει καθαρα καθε μιση ωρα πειραικη εκκλησια ακομα και τωρα ακουω για οποιον δεν πιστευει αν ειναι θα γραψω ενα κομματι και θα το ανεβασω επισης 94.2 σφερα 94.4 ερα 96.4 ερα 103.6 ερα 103.7 ραδιο υπαρχω ρεθυμνο 104 ερα και 107.5 ρυθμος ηρακλειου

Μάλλον από Λασίθι τον ακούς.  Εκπέμπει εκεί στους 90.2.  Σφαιρα στους 94.1 μάλλον από Ρόδο (αναμετάδοση από το Ράδιο Αρχάγγελος).

Αποσυνδεδεμένος Dimitris_her

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2008
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Αγαπητοί φίλοι.
Έχω βάλει τον αναλυτή να κάνει ένα scan και να αναλύσει σχεδόν όλους τους σταθμούς του Ηρακλείου.
Τα αποτελέσματα θα βρίσκονται στο site:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Σε κάποιους σταθμούς δεν μπορεί να γίνει ανάλυση είτε γιατί δεν λειτουργούν, είτε το σήμα τους είναι χαμηλό είτε γιατί υπερδιαμορφώνουν υπερβολικά.
Είναι μια πρόχειρη ανάλυση - με μια απλή κεραία - απλά πρόσθεσα τις συχνότητες στο μηχάνημα και το άφησα να δουλεύει. Η ανάλυση για κάθε σταθμό είναι 5 λεπτά.
Κάποια άλλη στιγμή θα γίνει καλύτερη ανάλυση αλλά μόνο για σταθμούς που δηλώσουν ενδιαφέρον, γιατί για τους 51 σταθμούς που είναι τώρα θα πάρει 6 ώρες να τελειώσει.

Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Εντυπωσιακό αλλά και χρήσιμο, καλέ μου φίλε Δημήτρη.

Ευχαριστούμε.

Ισως να θέλεις να κάνεις ενα μικρό edit και να αλλάξεις τον ανάμνηση (91 ΜΗΖ)
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• Νέο Μέλος
  • *
Όπως θα είδατε αγαπητοί φίλοι, η λέξη "χαμός" είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάσταση στο Ηράκλειο.
Αν η ΕΕΤΤ λάβει υπόψη της τις υπερδιαμορφώσεις, η ουρά που θα κάνουν αυτοί που θα κληθούν από το ΕΣΡ θα φτάνει στην Πανεπιστημίου.
Ομολογώ ότι ούτε εγώ περίμενα να δω τόσο άσχημη την κατάσταση.
Μόλις 7 από τους 50 είναι στα νόμιμα πλαίσια.
Τα σχόλια δικά σας...
 :?
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος NRG_RADIO

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: HRAKLEIO
ξερει κανεις τι εχει γηνη το εεττ προς ποια μερη βρησκετε τωρα εδω στην Κρητη ???

Αποσυνδεδεμένος gypas11

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2008
και ενας απο τους 7 που βγαίνει νόμιμος... κρίθηκε παράνομος.

...ε ρε μπ####λοχωρα.

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
Dimitri_her κανε σε παρακαλω μια ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ μετρηση για 104,5 και 104,2 και 104,8 .

Το 104,8 θελω να το τρυψω στα μουτρα της ΕΡΑ Ηρακλειου που επιμενει ο τεχνικος τους οτι παιζει ...μια χαρα ....
Το 104,5 με καιει περισσοτερο , ειναι ο Ρυθμος και θελω να δω αν τα εχω στησει σωστα τα software ...compression.limiter, eq, expander, clipper, rds.
    no overshoots baby !!!!!!!!!!!!

P.S
  energy_radio ..η ορθογραφια σου θελει word...  :oops:  και γω δεν παω πισω

P.S.2
 ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΤΟ ...ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 53 KHz....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ PROCCESOR ΣΟΥ...ΣΑΝ ΣΤΑΘΜΟΣ... (Σε σχεση με τους σταθμους που υπερδιαμορφωνουν...δηλαδη πανω απο 75 KHz...
  limiter, clipper magic!baby!!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Πάντως Δημήτρη, σε παρακαλώ να μου εχεις τον Χερσόνησο και τον Ανάμνηση. Ξέρω τι να τους κάνω.
.

Αποσυνδεδεμένος NRG_RADIO

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: HRAKLEIO
Στους 103,9 επανήλθε ο Αναμνηση..  8)

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "NRG_RADIO"
Στους 103,9 επανήλθε ο Αναμνηση..  8)

xaxa  ενας κλείνει δυο ανοίγουν δηλαδη ... α ρε ελληνα με την τρέλα σου. :D

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Ο ανάμνηση αφ ενός εχει προσωπικό αφ ετέρο εχει τζίρους και καταβολές ΦΠΑ οσο 6 μικροι  "νομιμου λειτουργώντες " σταθμοι μαζι.

κλείνει, νομίζετε, ευκολα? :wink:
.

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
Παντως σχετικα με τα "νομιμα" ολοι οι ΕΡΑ απο αχεντρια παιζουν παραμαρφωση απο την πολύ ενταση...αυτους δεν τους μετραει η ΕΕΤΤ?
 :evil:

Το Ραδιο Κρητη? με τι κανει processing?
o 9.84 με behringer? :?  εχει το πιο απαραδεκτο mic που  εχω ακουσει ποτε. :roll:
αποψε ακουσα τον Αναμνηση στους 91 στο Λασίθι,

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
To radio kriti kai o 984 εχουν Orban 8500 .

Το μεν ραδιο κρητη...υπερδιαμορφωνει με αποτελεσμα να ΜΗΝ λοκαρει λογω μπασου και να ξυνει σε ορισμενους δεκτες. κριμα τα λεφτα...

Ο δε , 984 ,  χρησιμοποιει μικριφωνα....για ποδοσφαιρικες μεταδοσεις στις εκπομπες του! ελεος...! ....εχει ομως ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ στο mpx του.

Οσοι εχετε spectrum analyzer δειτε την διαμορφωση και το σημα του Ρυθμου 104,5 ( σας εχω σπασει τα νευρα..ξερω..) , εχει εντυπωσιακο loudness και pseudo-surround-loudness και παιζει ΜΟΝΟ με 53 KHz ...υποδιαμορφωση αλα λοκαρει ακομα και στους πιο ευαισυθητους δεκτες με ελαχιστο σημα. ( ακουστε απο 9 30πρωι μεχρι 9 τ βραδυ...που δεν εχει ρυθμο949 αθηνα..)

P.s.  το ραδιο κρητη 101,5 εκτοπιζει το ρυθμο 104,5 και τα ακουσα ΚΑΙ ΕΓΩ να παιζουν μαζιι στο 107,5 !!!!!!! ειχατε δικιο! ...Γιαννη Μακρη , βοηθεια!!!!

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
Ο δε , 984 ,  χρησιμοποιει μικριφωνα....για ποδοσφαιρικες μεταδοσεις στις εκπομπες του! ελεος...! ....εχει ομως ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ στο mpx του.

το "ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ΄πως προκυπτει? γιατι εμενα μου φαινεται ..μιλαω για τον 9.84.... οτι παιζει σαν κουβάς. :?

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "epoptis"

το "ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ΄πως προκυπτει? γιατι εμενα μου φαινεται ..μιλαω για τον 9.84.... οτι παιζει σαν κουβάς. :?

απλα αν τον συγκρινεις με σταθμους που υπερδιαμορφωνουν (και κατα συνεπεια.....δεν λοκαρουν παντα....)  τοτε λογικο ειναι να σου ακουγεται σαν κουβας!
 Μακαρι να μπορουσαν ολα τα ραδιοφωνα να αγορασουν mpx clippers kai limiters..

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
οφειλουν ολα τα ραδιοφωνα να εχουν επξεργαστες ηχου...διαφορετικα,,,ας τα μαζέψουν,,,αφου μονο κακό κανουν στην μπάντα.
 :o

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend

P.s.  το ραδιο κρητη 101,5 εκτοπιζει το ρυθμο 104,5 και τα ακουσα ΚΑΙ ΕΓΩ να παιζουν μαζιι στο 107,5 !!!!!!! ειχατε δικιο! ...Γιαννη Μακρη , βοηθεια!!!!

Τι να βοηθήσω εγω???

πρέπει να πάμε στην Ρογδιά και να βάλουμε το spectrum analyzer sto test output να δουμε αν ενδοδιαμορφώνει ο πομπός ο δικός σας ή του Ραδιο Κρήτη, καθως αν η μία κεραία μαζευει καμιά 20ριά βατ απο την κεραια του άλλου τα βλέπει περίπου όπως τα στάσιμα, και τα τρανζίστορ εξόδου ενδοδιαμορφώνουν τα σήματα.

το πιό πιθανό ειναι να σε τραβάει το Ραδιο Κρήτη παρά να το τραβάς εσύ.

Αλλ΄αν συνδεθεί τo spectrum στον πομπό συ θα μας τα πεί όλα.

Το κακο ειναι τι δεν ειναι ευκολο να βρείς.... 3 KW circulator - isolatοr για να τον βάλεις στην έξοδο.

Ο Μ.Κεφ. εχει κάτι φίλτρα τς Preis πυ δεν αφήνουν τις επιστροφες να φτάσυν στα ενισχυτικά του πομπού, αλλά τσούζουν λιγάσκι στο οικονομικό (κανα 4χίλιαρο).
.

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
καλησπερα και παλι
ηθελα να ρωτησω εαν καποιος απο εσας εχει ακουσει τον Omnia fm, αν τον εχει καποιος σταθμος, θελω γενικα πληροφορίες ,
εχω βρει εναν αλλα δεν ξερω τι παιζει.

και ενα αλλο θεμα...Omnia h orban ?
Εχω ψαξει παρα πολυ στο νετ  για να βρω μια ακρη, αλλα δεν βγαζεις ευκολα συμπερασμα....αλλοι λενε για ομνια με παθος και αλλοι για Ορμπαν.
 :?:  :?:  :?:
Μεχρι στιγμης εχω ακουσει και δοκιμασει Omnia 3 , Bw mpx, και εναν αναλογικο orban
Εχουν βασικές διαφορες μεταξύ τους. εαν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον θα παραθεσω τις εντυπωσεις μου.

• Νέο Μέλος
  • *
Έχω τον Omnia ONE.
Για 4 band compressor και για τα 1900€ που τον πήρα είναι πολύ καλός.

Όμως θα έλεγα ότι η Orban βγάζει καλύτερους επεξεργαστές.

Παρατήρηση στον Ρυθμό 104,5.
Έχεις ανοίξει το traffic alarm στο RDS και λοκάρει σε σένα χωρίς να μπορεί κάποιος να αλλάξει συχνότητα.
Επίσης ο ήχος σου είναι μεν σε νόμιμα όρια αλλά δεν έχει την καθαρότητα που θα έπρεπε.
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
και ο Οmnia και ο orban ειναι μεταξωτά και θέλουν επιδέξιους.

πρεπει να εχεις αρκετές, περαν των στοιχειωδων, γνώσεις προκειμένου να φτάσεις στο σημείο που να απολαμβάνεις την λειτουργία τους.
και πάρα μα πάρα πολλές ώρες.

καθε ενας που υποστηρίζει εναν απο τους 2 ειναι μάλλον επειδή εχει φάει τις ωρες που προαναφέραμε πάνω στο καθε κομμάτι και εχει δει την ευελιξία ή την απλότητα του καθ' ενος.

Γενικά οι Orban δεν πασχουν απο προβλήματα στα προγράμματα των DSP, εχουν εξυπνα χαρακτηριστικά στα DSP τους που επιτρέπουν πολύ γρηγορες επιδράσεις στο Ηχο. Αν όμως το παρακάνεις, θα ακουγεται αρκετά το οτι "το παράκανες με τον Ορμπαν" ακριβώς λόγω αυτής της ευελιξίας".

Απο την άλλη ο ομνια ειναι πιό αργος, γιατι δεν θες να τον κάνεις πιό γρήγορο. Δεν δουλευει το ίδιο καλά σε απόλυτα δύσκολες καταστάσεις settings -
 ητοι μπορει να αποδεχθεις ενα παρασυμπιεσμένο αποτέλεσμα με τους orban, αλλά δυσκολότερα θα το αποδεχθείς με εναν omnia.

Απο την άλλη, ενας Omnia θα έρθει σχεδόν αμέσως εκεί που τον θες αν ξέρεις τι σου λείπει και θες να το δώσεις, απλά το ψαξιμό του θα "τελειώσει" κάπως γρήγορα.

Θα τον φέρεις γρηγορότερα στα όρια του ψάχνοντας και θα φτάσεις σε ενα σημείο που θα δεις οτι δεν εχεις αυτό το κάτι ακομα που σου λειπει να ρυθμίσεις, θα σου λείπει το "κουμπί" που ψάχνεις.

Και ενω το αποτέλεσμα μπορει να σου βγεί τέλειο, γιατι οι στόχοι σου μπορεί να ειναι τέτοιοι,
 μπορεί και να μην γίνει ετσι και να λες "Να τονε πέψω πίσω?????"

Γενικά, ενα try before buy ειναι πάντα απαραίτητο για τέτοια μηχανήματα.

Το κατεβάζεις, τον "πίνεις" καμιά εβδομάδα, και μετά βλέπεις ποιός σου άρεσε καλύτερα και τον πληρώνεις.

και o FM3 αλλά και ο 8500 ειναι μουρλια.
.

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
Απο την άλλη, ενας Omnia θα έρθει σχεδόν αμέσως εκεί που τον θες αν ξέρεις τι σου λείπει και θες να το δώσεις, απλά το ψαξιμό του θα "τελειώσει" κάπως γρήγορα.

Θα τον φέρεις γρηγορότερα στα όρια του ψάχνοντας και θα φτάσεις σε ενα σημείο που θα δεις οτι δεν εχεις αυτό το κάτι ακομα που σου λειπει να ρυθμίσεις, θα σου λείπει το "κουμπί" που ψάχνεις.

Και ενω το αποτέλεσμα μπορει να σου βγεί τέλειο, γιατι οι στόχοι σου μπορεί να ειναι τέτοιοι,
 μπορεί και να μην γίνει ετσι και να λες "Να τονε πέψω πίσω?????".
Αυτό ακρβώς επαθα Γιαννη, και ειπα θα τον πεψω πισω ...τελος :D αλλα εχασα 1000 τουλάχιστον ευρώ

Παράθεση
Γενικά, ενα try before buy ειναι πάντα απαραίτητο για τέτοια μηχανήματα.

Το κατεβάζεις, τον "πίνεις" καμιά εβδομάδα, και μετά βλέπεις ποιός σου άρεσε καλύτερα και τον πληρώνεις.

αυτο τωρα? πως γινεται? από οσο φανταζομαι δεν μπορει να γινει. το κανουν?

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
επικοινωνεις με τον επίσημο αντιπρόσωπο, Αυτοπροσώπως.

του θέτεις τις εμπειρίες σου, το πρόβλημα και τις ανάγκες σου.

Κάθε αντιπρόσωπος θέλει να πουλήσει, οπότε κάποιοι ειναι αρκετά πρόθυμοι να σου το δωσουν για demo.

απλά σο καλύτερη φημη εχεις στους brοadcast retail κύκλους (μια καλή φήμη γινεται π.χ. με άμεσες πληρωμές, με απόδοση των επισκευών πίσω σε αυτόν που το αγόρασες και όχι σε κάπο τυχαίο κλπ.) και αν ο ιδιος ο σταθμός σου εχει φήμη κι εκτός της περιοχής σου, εχεις σαφεστατα μεγάλες πιθανότητες.
.

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
Προτεινω OrbaaaaAAAaaaan 8500 και πανω....
ααααχχχχ και να ειχαμε HD radio sto ellada.....
Οσο για το Ρυθμο στο Ηρακλειο το εκλεισα το κ@@λο αλαρμ .
Προτεινω ΝΑ ΜΗΝ παιξετε ποτε με αλαρμ και τραφικ αναουνσμεντ γιατι τελικα ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑΘΜΟΥ προς τους ακροατες.
 Ο ακροατης ΘΑ ΜΙΣΗΣΕΙ το σταθμο σας ΚΑΙ ..δεν θα τολμισει να ξανασυντονιστει..για να μην ξανακολλησει ο δεκτης του και χρειαστει να παει μεχρι τον Αγιο Νικολαο για να χασει το ..σημα ...:)
 μακρια απο alarm και τραφφικ αναουνσμεντ..
Μακριαααααααααααααααααααααααα απαυτα!
......ψαρωτικο βεβαια...δε λεω...ΟΜΩΣ τα ΚΑΤΑ ειναι περισσοτερα απο τα ΥΠΕΡ!

Αποσυνδεδεμένος epoptis

• Νέο Μέλος
  • *
Εχω δοκιμάσει οπως προείπα διαφορα  ...φτήνα μηχανήματα....εχω να συμπεράνει τα εξής....
Για καποιον που δεν θέλει  να πουλησει χωραφι για αν παρει επεξεργαστη ήχου..τοΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε προκειται για ενα μηχανημα των 2500 ευρώ ανα αγοραστεί απο Ελλαδα, που ανταποκρινεται απολυτα στα χρηματα του.με κάμποσο ψάξιμο βγαζεις καλο αποτελεσμα ,γενικα προσφέρει
 "ψηλα" πρίμα, και ποικιλια μπασου...με χαρακτηριστικα που με ευχαριστήσει ακούει το αυτι.
 επισης καλο ειναι το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε κοστίζει περίπου 1400 ευρώ και εχει καλα στοιχεια....για την τιμη αυτη.μην ξεχνατε οτι μονο στερεο γενητρια να παρεις θελεις 1500 ευρώ

δοκιμασα omnia 3  ομως στερεψα απο ...ιδεες και ακουστικές δυνατοτητες πολύ σύντομα.
Εχει πολυ καλά πατημένο ηχο...κανει μπαμ οτι ειναι omnia ..με το ογκώδες μπασο του  και τα σκληρα του πρίμα ..και σκοπευει να σε βγαλει στα ανοιχτά απο  άποψη ογκου...οχι ομως και  απο διάυγεια.
Για το κοστος του 4000 ευρω   θα έπερνα 2 απο  το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  να χω να συχναλάζω :D χιχι

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
εγω πηρα ενα BW ντέμο να το δώ.

αλλά ηταν οξύς αι απότομος στα κλειδώματα των μεταβολών των ρυθμίσεων του - ηθελα σχεδόν πάντα "ενδιάμεσες των κλίκ" τιμές για να βγάλω αυτό που ήθελα.
.

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
εγω πηρα ενα BW ντέμο να το δώ.

αλλά ηταν οξύς kαι απότομος στα κλειδώματα των μεταβολών των ρυθμίσεων του - ηθελα σχεδόν πάντα "ενδιάμεσες των κλίκ" τιμές για να βγάλω αυτό που ήθελα.

Μου θυμιζεις τα καμοματα μου....
  ολοι παιζουν με ρυθμισεις 1db πανω κατω στα drivings..και στα clips..limits.. και εμεις παιζουμε με πειραγματα της κλασης των 0.1 , 0.2 0.5 .0.6 ..db πανω κατω...:)
  H λεπτομερεια κανει τη διαφορα στις ...μεγαλες "Hi-Fi" ακροαασεις....

Το μεγαλυτερο πειραμα ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ραδιοφωνου ...πετυχε!
  Βαλτε να ακουσετε το 104,5! Πετυχα 200% loudness στα 53 KHz στα FM!
 ΚΑΙ loudness
 KAI punchy bassy f**king sound
 KAI maxyy 75msec limiting technology
 KAI NO overshooting !... 53 KHz κολλημενο! και παραταυτα...ο ηχος ειναι Γεματος Δυναμικες ! ..σε αντιθεση με τους τενεκοσταθμους....
   53 KHz !  
 Οσοι εχετε οργανα ...μετρηστε το! στο 104,5

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
δεεεεεν αλααααααααζεις πληκτρολοοοογιο γιατι ειιιιναι κολημεεεενο?

και σου ξαναλέω, μεγάλη μπουκιά να φάς, μεγαλη κουβεντα να ΜΗΝ πεις.
.

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
Για τσεκαρε το τωρα....
 το τελειοποιησα :)

Πριν ειχε παραμορφωσεις πολλες στις ..μπασιμεσαιο..πριμες...:)

Δειτε το τωρα και πειτε μου, ακουστε 2 , 3 τραγουδια ομως , οχι μονο 1 .
 Ωρα 5¨41 το απογευμα τωρα.

Γιαννη , ξαναβαλε να ακουσεις οραια που ακουγεται τωρα...
  και ειναι ΟΛΟ software..comp, exp, lim, surr, limit, clip, rds, stereo!
   53 KHz χωρις overshooting!

----------------- 1  0  4   ,  5  --------.....H-D------fmmmm-----:)

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
καλα αυτος ο ρυθμος πως τον αφηνουν να εκπεμπει να φτιαξει πρωτα τον ηχο και να  επανελθει ουτε ερασιτεχνες δεν παιζουν ετσι σοβαρα μιλαω και να φτιαξει τους 107,5 τι περιμενει το εσρ?
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 04/03/2025 (02:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/03/2025 (02:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/03/2025 (01:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:01)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (22:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (21:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:19)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (19:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (17:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:12)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 03/03/2025 (16:01)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: electro Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (13:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (12:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (11:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (11:56)