Επειδή είμαι ένας από τους editors της Ελλάδας στο FMList και δεν είμαι καθόλου λακαμας, συν ότι έχουμε φτυσει αίμα για να έχουμε όσο πιο πολύ γίνεται στην εντέλεια τα δεδομένα της χώρας μας, το 93.6 υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια και ουδέποτε αναφέρθηκε ως πειρατική μετάδοση. Οπότε αν γνωρίζεις/υποψιάζεσαι κάτι παραπάνω για αυτή την αναμετάδοση γραψτο εδώ για να ξέρουμε τι να περάσουμε/διορθώσουμε και εμείς.
Και όχι, άλλο να αναμεταδίδεις σταθμό 600 χιλιόμετρα μακριά που κάτι βρωμάει και άλλο διπλανού νομού για χρόνια συνεχόμενα, που ο οποιοσδήποτε νοήμων θα πίστευε ότι είναι αναμετάδοση προερχόμενη από τον ίδιο τον σταθμό.
Δηλαδή εάν εγώ απο Ηρακλειο ανοίξω ένα πομπό και περάσω αναμετάδοση μέσω WEBRADIO π.χ το COSMORADIO απο Σαλονίκη (εν αγνοία του) και βρεθεί ένας λακαμας και το περάσει στο FMLIST των Ρ/Σ Ηρακλείου Κρήτης σημαίνει ότι το COSMORADIO ανοιξε αναμεταδότη στο Ηράκλειο??
Δεν ξέρω εάν οι σταθμοί (μαλακίζονται κατά τα γραφόμενά σου), αλλά ο συγκεκριμένος επειδή έχω το τεχνικό του κομμάτι από το 2002 σε διαβεβαιώνω ότι δεν μαλακίζεται !!
Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk