Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ
  • Τρι 11 Φεβ 2025, 16:39
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  (Αναγνώστηκε 188411 φορές)

0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
Γενικώς η ΕΡΤ το χει χεσμένο το Ηράκλειο από ιδρύσεως της.
Τι να πρωτοθυμηθώ... τους ιστούς των 10-20 μέτρων σε κάθε σπίτι μπας και πιάσουν σήμα από την Σαντορίνη; Την ΥΕΝΕΔ και κατόπιν τον διάδοχο της που ΠΟΤΕ δεν έστισε ένα αναμεταδότη στην πόλη μέχρι που μαζεύτηκαν όλοι στην Ρογδιά; (Και αυτό αφού προηγήθηκαν οι ιδιώτες..) Θυμάμαι τις τρεχάλες μας τότε με τους μακαρίτες πλέον Γαλενιανό και Βελλή - ο τεχνικός που έστισε τα ραδιοκύματα κρητης- να ανεβάσουν το ρεύμα στο βουνό... για να ακολουθήσουν μετά όλοι οι υπόλοιποι..
Εκείνο το τραγουδάκι του Χάρυ Κλιν, "τελεβιζιον" μάλλον στο Ηράκλειο θα πρέπει να αναφερόταν... "το ένα κανάλι μας δείχνει ειδήσεις, το άλλο κανάλι δεν πιάνει καλά.."
Άσε δε τα περίφημα στούντιο του Ηρακλείου με τις τροοοοομερές παραγωγές!!!

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Στα μεσαία κύματα στους 1602 kHz σταθμός με τραγούδια μάλλον από τα νότια του νομού.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Τις τελευταίες μέρες έχε "χαθεί"  ο σταθμός "Εν πλώ" τόσο από τους  90,7 MHz όσο και από το διαδίκτυο.
Ελπίζω να είναι προσωρινή η διακοπή γιατί πραγματικά ήταν μια όαση στην μπάντα των Fm.

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Γυρνώντας από τουρ στη στεριά παρατηρώ για άλλη μια φορά ότι ο ήχος των ραδιοφώνων στο ηράκλειο καμία σχέση ποιοτικά δεν έχει με Αθήνα/Πάτρα/Γιάννενα. Ιδέα μου ή όντως εδώ κάτω τα ραδιόφωνα δεν ενδιαφέρονται να παίζουν καλό ήχο;
Τόσο πάνω όσο και εδώ τη σύγκριση την κάνω με το ίδιο πάντα rcd (jvc του αυτοκινήτου μου).

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Εδω η μόνη τους εγνοια ειναι να κοντράρονται ποιός παίζει πιό δυνατά.

σε επανειλημμένες αντιρήσσεις μου κατα την ρυθμιση των επεξεργαστών ήχου διαφόρων σταθμών, ολοι προβάλλουν οτι "ο Κνωσσός (υπερδιαμόρφωση μεχρι και 120ΚΗζ) παιζει πιό δυνατά απο αυτους" και δεν αποδέχονται να παίζουν καθαρότερα αλλά πιό χαμηλά.

Ειναι λογικό το λοιπόν να παραμορφώνουν όλοι, αφου κυνηγάνε αυτό το σκουπίδι.

οσο για τον Εν πλώ, Μανώλη, μεχρι και τα μηχανήματα εχουν πουληθει.

Τελικά το ΕΣΡ τα κατάφερε και εκλεισε εναν ακόμα σταθμό απο αυτους που αξίζουν, για να μείνουν μόνο τα σκουπίδια στην μπάντα.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
Μα τόσο χάλια; Μιλάμε σαν κασσέτα σε αντίθεση με cd. Κρίμα να έχουν τέτοια κριτίρια.

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
Από σήμερα (επιτέλους!! ) και με RDS ο super radio 904;

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
Πέτυχα μάλλον δοκιμές χθες (έβγαζε μόνο "super904"). Σήμερα τίποτα πάλι.

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
Περίεργο. Στο samsung home cinema, στο jvc του αυτοκινήτου και στο xperia κινητό δεν εμφανίζεται τίποτα στο RDS ενώ στο ράδιο του hilux της δουλειάς εμφανίζει το κείμενο SUPER904...

Αποσυνδεδεμένος staaronis3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://staaronis3.net
Μήπως στο hilux έχει μήνει αποθηκευμένο;
Σωματείο Φανατικών Επίγειων Λήψεων
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
Το RDS του super εχει phase shift προβλημα με το stereo pilot

that's why

:oops:
Το ιδιο προβλημα ειχε και ο Ρythmos 1ο4.5  στο Ηρακλειο παλια.

Το RDS πρεπει να συμβαδιζει με το στερεο σε μοιρες οχι πανω απο ενα οριο,

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
----------------- >..νεα νεα νεα νεα!! ---------

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ  γιατι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εκλεισαν το στερεο σημα και παιζουν ΟΛΟΙ πλεον ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΑ θα του κανω δωρο ενα Omnia Processor...

100.6  κνοσσο
106,9 υδρο
104.5  Ρυθμος

Θα μαθετε σε λιγες μερες ...

Επισης ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ γιατι ολοι οι σταθμοι στο Ηρακλειο πλεον υπερδιαμορφωνουν 75KHz ++  εκτος απο τον 984 και τον 104.5 που παιζουν νομμιμα κατω απο 75 KHz διαμορφωση θα του κανω δωρο εναν Orban 8600 στο κουτι του
 :twisted:  :twisted:  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
-απλά σας εβαλε ολους μαζί η ΕΕΤΤ να κατέβετε στα 600 βάτ και για να μην χάνεστε στον 1ο όροφο και κάτω εντός πολεοδομικου ιστού (σε τσέκ και το ΡΚ και ο ρυθμός που τσέκαρα ειχαν τα μαυρα τους τα χάλια κάτω απο την βιομηχανική στον πέτρινο πύργο, σε αντίθεση με τους ρογδινους που σάρωναν,  5 η ώρα το απόγευμα σήμερα. Και σιγά τα "μεγάλα ραδιόφωνα" που ανέφερες. Επειδή παίζουν απο βασιλικό ειναι και μεγάλα?!?!?  Μεγάλο ειναι το ΡΚ και  ο 984 (οπως προκύπτει αυτες τις μέρες που θυμήθηκε το....παλαιολιθικό αρμονιάκι για σήμα (καλά δεν ντράπηκαν?)

-και γιατί όλοι κυνηγάνε τον Κνωσσό που ειναι πάντοτε στο μπουκωμα για το 2ο.

Τον ορμπαν και τον όμνια τα περιμένω στην γνωστή διευθυνση εντός 7ημέρου.
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Στον 100,6 το stereo υπάρχει πάντως.

Το αρμονιάκι...του 984 πρωτοακούστηκε το 1990 !
Διατηρητέο σήμα...

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
( Ο κνοσσος για να αναβει το ..λαμπακι του στερεο κρατησε το stereopilot και εκοψε ολα τα υπολοιπα για να μην εχει διαχωρισμο στο στερεο )

1)  Σωστος !! (  τα κιλοβατ ηταν ο ενας λογος )
2)  ΤΟ αρμονιακι του 984 ...ξαναπαιζει για τα καλα :)
3)   ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ραδιοCD εχουν ενα μικρο μικρο μικρουτσικο ..τοσο δα... bug :)  και για να μπορεσουν να ακουσουν ενα σταθμο στο δρομο ξεκουραστα χωρις mono--to-stereo switchover σε ..σημειο εμμετου...  οι οδηγοι τους ..κλεινουμε εμεις το stereo :)
  Το ειδα με τα ιδια μου τα ματια με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
  ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΘΜΟ και να εβαζα το συγκεκριμενο δεκτη εν κινηση ανοιγοκλεινε το στερεο και  9 στους 10 ραδιοφωνικους σταθμους εχουν το ...stereo enhancer ( ψευτο-surround)  πολυ ψηλα ..οποτε φανταστειτε ποσο κουραστικο ειναι να εναλλασεται stereo-to-mono.  ( no mpx clipping , no low stereopilot...no overmodulation )

Με απλα λογια , για να μην χασουμε τα 300 , 400 , αυτοκινητακια παραπανω καποιοι βαζουμε ψευτο-στερεο ( να αναβει ο stereopilot ομως χωρις να υπαρχει διαχωρισμος οπως το κανει ο κνοσσος Η να ΜΗΝ υπαρχει stereopilot μια και καλη :)

4) Επισης , υπαρχουνν 7 διαφιρετικα στερεοφωνικα ..σπιτιου που εχουν φιλτρακια που ...μονο φιλτρα δεν ειναι και στο ΤΕΙ δεν ακουγονται οι μισοι ραδιοφωνικοι σταθμοι λογω του low signal-to-noise ..φαινομενου λογω...του τοπικου πομπου εκει. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ 9 στα 10 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ακουν ....θορυβο μεχρι εκει που δεν παει... :)
  ( Να ναι καλα οι κινητες τηλεφωνιες και τα χαλασμενα τροφοδοτικα...
   ..να ναι καλα και μερικα ρολογια της ΔΕΗ ...ΝΑΙ το ειδα και αυτο σε μια πολυκατοικια!!! ...ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΣΑΝΣΕΡ !...
  ...ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΤΑΛΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ!  

Απο τοτε που εβαλα στο RDS τηλεφωνα επικοινωνιας του Ρυθμου ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟΑΤΕΣ !
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡΕΣ .  
   ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ..και το ψυγειο της .....γιαγιας πρεπει να παει στα σκουπιδια
Σας  ευχαριστω για το χρονο σας :) :P

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Aντε το ψυγειο το εχω δει να κανει προβληματα στις ληψεις αλλα οι φορτιστες και τα ρολογια της ΔΕΗ πως το κανουν αυτο???????
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
Παράθεση από: "camclone"
( Ο κνοσσος για να αναβει το ..λαμπακι του στερεο κρατησε το stereopilot και εκοψε ολα τα υπολοιπα για να μην εχει διαχωρισμο στο στερεο )

3)   ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ραδιοCD εχουν ενα μικρο μικρο μικρουτσικο ..τοσο δα... bug :)  και για να μπορεσουν να ακουσουν ενα σταθμο στο δρομο ξεκουραστα χωρις mono--to-stereo switchover σε ..σημειο εμμετου...  οι οδηγοι τους ..κλεινουμε εμεις το stereo :)
  ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΘΜΟ και να εβαζα το συγκεκριμενο δεκτη εν κινηση ανοιγοκλεινε το στερεο και  9 στους 10 ραδιοφωνικους σταθμους εχουν το ...stereo enhancer ( ψευτο-surround)  πολυ ψηλα ..οποτε φανταστειτε ποσο κουραστικο ειναι να εναλλασεται stereo-to-mono.  ( no mpx clipping , no low stereopilot...no overmodulation )

Με απλα λογια , για να μην χασουμε τα 300 , 400 , αυτοκινητακια παραπανω καποιοι βαζουμε ψευτο-στερεο ( να αναβει ο stereopilot ομως χωρις να υπαρχει διαχωρισμος οπως το κανει ο κνοσσος Η να ΜΗΝ υπαρχει stereopilot μια και καλη :)

4) Επισης , υπαρχουνν 7 διαφιρετικα στερεοφωνικα ..σπιτιου που εχουν φιλτρακια που ...μονο φιλτρα δεν ειναι και στο ΤΕΙ δεν ακουγονται οι μισοι ραδιοφωνικοι σταθμοι λογω του low signal-to-noise ..φαινομενου λογω...του τοπικου πομπου εκει. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ 9 στα 10 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ακουν ....θορυβο μεχρι εκει που δεν παει... :)
   ..να ναι καλα και μερικα ρολογια της ΔΕΗ ...ΝΑΙ το ειδα και αυτο σε μια πολυκατοικια!!! ...ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΣΑΝΣΕΡ !...

Απο τοτε που εβαλα στο RDS τηλεφωνα επικοινωνιας του Ρυθμου ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟΑΤΕΣ !
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΝΕΛΚΙΣΤΗΡΕΣ .  
   ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ..και το ψυγειο της .....γιαγιας πρεπει να παει στα σκουπιδια

Ωχ rfαστηκες? δεν σου εχω πει να μην παιζεις με αυτα τρελαινετε ο εγκεφαλος?κοψε λιγο το βουνο θα παθεις τιποτα , ασε που εμεις ειμαστε στην απεξαρτηση εχω να ανεβω ενα μηνα μια χαρα ειμαι στην γη.
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr

Ρε μαστορα αφου βλεπεις οτι σε χαλαει το ρημαδι το βουνο τι θες και ανεβεις  :?:  :?:
Αστο να παει στο διαολο  :!:  :roll:

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
Mixali_creta  εσενα δεν σου εχουν κανενι παραπονα για το creta ποτε?
  Στην ΚΡΗΤΗ TV αποσο γνωριζω εχουν συμβει ΚΑΙ ΕΚΕΙ αυτα που περιγραφω με τα τροφοδοτικα ...μπλα μπλα μπλα..
  Μου ειχε πει παλια ιστοριες παρομοιες και για το ραδιοφωνο ο ...ψηλός.. :)

ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΛΙΓΟ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ?

Εαν με ειρωνευεστε για να το παιξετε μαγκες , ...στο καλο να παω...   :roll:

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
ελα ρε συ δεν σηκωνεις ουτε μια πλακα να κανουμε
καλα θα ειμαστε τυπικοι απο εδω και πέρα αφου παρεξηγησες.
ακομα περιμενω να πάμε για τον καφε που λεγαμε περιμενω τηλ σου.
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
οταν σας γραφω κατι τοσο σοβαρο που επηρεαζει ενα μικρο μεν μερος των ακροατων
.. και εσεις μου λετε οτι τα εχω χαμενα τι να σας πω?

αντε γεια ρεεεεεεεεεεεεεεε

το φορουμ του Ηρακλειου στο satleo ειναι που ειναι ξεχασμενο το θαβετε περισσοτερο με τα αστειακια σας.

γραφετε τοτε μονο ... οι ακροατες απο δω και περα εδω.

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
Πάντως ομολογώ πως τις τελευταίες μέρες που ακούω καμιά φορά ελληνικά, έχω διαπιστώσει ότι έχει βελτιωθεί η ποιότητα του ήχου σε 984 κ Ρυθμό. Πιο "γεμάτος" ήχος με ωραία πρίμα (δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
οταν σας γραφω κατι τοσο σοβαρο που επηρεαζει ενα μικρο μεν μερος των ακροατων
.. και εσεις μου λετε οτι τα εχω χαμενα τι να σας πω?

αντε γεια ρεεεεεεεεεεεεεεε

το φορουμ του Ηρακλειου στο satleo ειναι που ειναι ξεχασμενο το θαβετε περισσοτερο με τα αστειακια σας.

γραφετε τοτε μονο ... οι ακροατες απο δω και περα εδω.

Στάυρο, αν νομιζεις οτι εν αρχή(!) της κρίσης θα πιάσει η γιαγιά να πετάξει το ψυγειο της ή το κλάσης D κλιματιστικό της ή θα ανεβαίνει με τα πόδια στον 4ο όροφο επειδή οι σταθμοι του βασιλικου κατεβηκαν στα 800 βατ και τα μαγαζιά δεν ακουνε τους σταθμους εισαι τόσο μα τόσο γελασμένος.... Αυτό που νοιαζει τα μαγαζιά σήμερα ειναι το οτι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΣΑ και όχι το οτι δεν παίζει καλά ο σταθμός, ελεος δηλαδη. Το οτι κάποιοι δεν εχουν την όρεξη να στο διατυπώσουν ετσι δεν σημαινει και οτι εχουν την όρεξη να σε κοροιδευουν, απλά σημαίνει οτι γενικά και ειδικά ασχολουμαστε με την τρίχα και δεν βλέπουμε το παλούκι.

Οσο για τις υπερδιαμορφώσεις, ΓΙΑ ΟΣΟ Ο ΚΝΩΣΣΟΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ το συμπαν τριγύρω του ΚΑΝΕΙΣ απο τους δικους μου δεν εχει κέφια να μειώσει την εντασή του. Πες τους το εσυ κι αν συμφωνουνε... τι να πω. Αλλά πες τους τα κατ ιδίαν και όχι απο δω, γιατι για να φωνάζεις τόσο καιρό για το ίδιο πράγμα ενω ξέρεις οτι κανεναν δεν τον νοιαζει πως ακουγεται σε ενα μοντέλο ρφ αυτοκινήτου, σε κάνει να μοιάζεις γραφικός. Ειχα πει οτι αν θέλατε οι ρφνιαδες θα του ειχατε κόψει τα φτερά, αλλά προτιμάνε να τον κυνηγάνε σε ενταση παρά εμ την ΕΕΤΤ. Ας προσέχανε...
.

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
Δεν εχεις αδικο. Ετσι ειναι η κατασταση στην αγορα .
 ΟΜΩΣ  ρε σι, αυτο που σας εξηγουσα ΔΕΝ εχει να κανει με την οικονομικη κριση ουτε με την αγορα!  Εδω σας κουβεντιασα κατι που με εκανε να σκεφτω σοβαρα να παιξω μονοφωνικα ( για τα ελλατωματικα ραδιοφωνακια αυτοκινητου)  .
 Εαν θελεις να κουβεντιασουμε για την οικονομικη κριση και βεβαια να σου πω πως βλεπω τα πραγματα εκει.
  Η σκαφη σκαφη και οι κεραιες κεραιες :)    :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Οσο για την υπερδιαμορφωση του Κνοσσο και των υπολοιπων :

ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ...βολτες κανουν τα PLL σας θα παθετε πατατρακ!
Οποιος παιζει πανω απο 75 KHz με "γεματο" ηχο και  συχνοτητες μπασου κατω απο 60 Hz με τα φθηνιαρικα PLL χανει ενα μεγαλο ποσοστο ακροατων καθε φορα που η ενεργεια στα μπασα ξεπερναει ενα οριο.

Πρακτικα αυτο παει να πει οτι :  ΧΑΝΟΥΝ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ SEARCH στους περισσοτερους δεκτες αυτοκινητου ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

..τα ξερεις , ...το ξερω.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Τέλος εποχής για τον πομπό μεσαίων της ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στους 954 kHz.
Σταμάτησε η λειτουργία του λόγω έλλειψης τεχνικών.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Aυτος δεν επιανε ποτε εδω πανω Αρτα καμια σχεση με τον πομπό των Χανίων στα 1512ΚΗΖ και τον Ροδιτη στα 1494ΚΗΖ
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εκλεισαν τα AM της ERA HRAKLEIOY ?????

Γιαυτο ανεβηκαν οι ταχυτητες στις ADSL συνδεσεις στην ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ?!?!?!!?   ( οχι μονο λογω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ )
   ....Γιαυτο μπουκωσαν τα DSLAM του ΟΤΕ ...  :roll:   ( ΟΧΙ μονο λογω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ )

Παρατραβηγμενο ...ομως Α Λ Η  Θ Ε  Ι   Α  !

Το εχουμε κουβεντιασει παλαιοτερα και το ειχα δει με τα ιδια μου τα ματια σε 3 DSL συνδεσεις   (  στα στατιστικα των μοντεμ με το DMT TOOL... )

Καθαρισε το ...φασμα στο τηλεφωνο... :)  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
βεβαίως και θα σηκωναν ταχύτητα.

Ηταν ενας οριστικά αχρηστος πομπός. Κανεις δεν τον ακουγε, 10 κιλά στα μεσαία μονο προβλήματα δημιουργουσε, με αποκορύφωμα την μη λειτουργία των τηλεκοντρόλ των αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του καρφουρ!!!

Μυριάδες τα προβλήματα που δημιουργησε - απο τα τηλέφωνα των περιοικων, μεχρι τις DSL οπως σωστά ειπε (τις περιόριζε στα ~6mbps στην περιοχή) ο camclone.

Στις ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες δε, ο χαμός... γεμιζε θόρυβο το φάσμα απο τους 100κηζ μεχρι τους κάμποσους μεγάκυκλους.

Στο καλό και να μην ξανάρθει
.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μπορεί κανείς εκ των φωστήρων όμως να εξηγήσει σε εμάς τους αδαείς και τεχνολογικά αγράμματους πώς ένα επίγειο σήμα στα μεσαία μπορούσε να επηρεάσει τις γραμμές του ΟΤΕ και τις ταχύτητες του ADSL?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος camclone

• Τακτικό Μέλος
  • **
...Αυτος ο AM πομπος της ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ηταν ενα σκουπιδο-θηριο που περνουσε παντου !

α)  μεσα στο ΡΕΥΜΑ της ΔΕΗ  ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ  ..Π Α Ν Τ Ο Υ  :arrow: :oops:  :oops:  :oops:  :roll:  :P  :x  :shock:  :?  :P  8)  8)  ...στην περιοχη της Αμμουδαρας
β)  μεσα στις γραμμες του ΟΤΕ ...στην περιοχη της Αμμουδαρας
γ) μεχρι και στους σωληνες της αποχετευσης  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Τα DSL modems χρησιμοποιουν/σκαναρουν/γεμιζουν ενα φασμα συχνοτητων της γραμμης του τηλεφωνου .  Οταν ομως ....υπαρχει ενα " κρυμενο θηριο " επι πολλα χρονια στην Αμμουδαρα που εκπεμπει στα AM ...τοτε τα μοντεμακια ακουνε ...ΕΡΑ και δεν μπορουν να αξιοποιησουν ΟΛΟ το απαιτουμενο φασμα συχνοτητων της γραμμης του τηλεφωνου για να  " πιασουν " την ταχυτητα που θα ...επρεπε ..με βαση την αποσταση σου και την ποιοτητα του χαλκου της περιοχης σου.

BoooooOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooom.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (12:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (11:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (10:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:41)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 11/02/2025 (00:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (22:49)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (22:34)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (16:19)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:53)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:50)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:12)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (13:45)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (10:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (09:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 10/02/2025 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (07:44)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/02/2025 (00:21)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 09/02/2025 (19:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:51)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: troulis Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/02/2025 (11:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (11:08)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (10:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:09)