οταν σας γραφω κατι τοσο σοβαρο που επηρεαζει ενα μικρο μεν μερος των ακροατων
.. και εσεις μου λετε οτι τα εχω χαμενα τι να σας πω?
αντε γεια ρεεεεεεεεεεεεεεε
το φορουμ του Ηρακλειου στο satleo ειναι που ειναι ξεχασμενο το θαβετε περισσοτερο με τα αστειακια σας.
γραφετε τοτε μονο ... οι ακροατες απο δω και περα εδω.
Στάυρο, αν νομιζεις οτι εν αρχή(!) της κρίσης θα πιάσει η γιαγιά να πετάξει το ψυγειο της ή το κλάσης D κλιματιστικό της ή θα ανεβαίνει με τα πόδια στον 4ο όροφο επειδή οι σταθμοι του βασιλικου κατεβηκαν στα 800 βατ και τα μαγαζιά δεν ακουνε τους σταθμους εισαι τόσο μα τόσο γελασμένος.... Αυτό που νοιαζει τα μαγαζιά σήμερα ειναι το οτι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΣΑ και όχι το οτι δεν παίζει καλά ο σταθμός, ελεος δηλαδη. Το οτι κάποιοι δεν εχουν την όρεξη να στο διατυπώσουν ετσι δεν σημαινει και οτι εχουν την όρεξη να σε κοροιδευουν, απλά σημαίνει οτι γενικά και ειδικά ασχολουμαστε με την τρίχα και δεν βλέπουμε το παλούκι.
Οσο για τις υπερδιαμορφώσεις, ΓΙΑ ΟΣΟ Ο ΚΝΩΣΣΟΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ το συμπαν τριγύρω του ΚΑΝΕΙΣ απο τους δικους μου δεν εχει κέφια να μειώσει την εντασή του. Πες τους το εσυ κι αν συμφωνουνε... τι να πω. Αλλά πες τους τα κατ ιδίαν και όχι απο δω, γιατι για να φωνάζεις τόσο καιρό για το ίδιο πράγμα ενω ξέρεις οτι κανεναν δεν τον νοιαζει πως ακουγεται σε ενα μοντέλο ρφ αυτοκινήτου, σε κάνει να μοιάζεις γραφικός. Ειχα πει οτι αν θέλατε οι ρφνιαδες θα του ειχατε κόψει τα φτερά, αλλά προτιμάνε να τον κυνηγάνε σε ενταση παρά εμ την ΕΕΤΤ. Ας προσέχανε...