Ολα τα καναλια του πινακα εκπεμπουν, εκανα ψαξιμο στην τηλεοραση στο σπιτι μου λιγο πριν γραψω το ποστ, οι μετρησεις με τις σταθμες των σηματων εγιναν περι τα μεσα Σεπτεμβριου.
Ο σκάι αν δεν κανω λαθος σταματησε να εκπεμπει περιπου κανα μηνα και στη θεση του εκπεμπει ο σταθμος της εκκλησιας της ελλαδος. Η απουσια του σκάι εγινε αμεσως αισθητη δεν εμαθα ακομα τι εγινε και σταματησε η αναμεταδοση του.
Το Ελληνικο σταρ δεχεται παρεμβολες απο καποιο τουρκικο σταθμο, σε αλλη περιοχη της πολης ειναι λιγοτερο και σε αλλη περισσοτερο εντονο το προβλημα. Ναι εχεις δικιο το σταρ δεν το πιαναμε ξεκινησε να αναμεταδιδεται στην πολη τον ιουνιο 07. Πριν το αναμετεδιδε
καποιος ιδιωτης αλλα το επιαναν λιγες γειτονιες εκει κοντα. πρεπει να εβγαινε στο καναλι 46 αλλα εγω στο σπιτι μου δεν το επιανα.
Παντως οι Τουρκοι πρεπει να εχουν πολυ δυνατους πομπους να φανταστεις οτι πριν μερικα χρονια στο χωριο μου (40χλμ απο Μυτιληνη) το οποιο ειναι γυρο γυρο βουνα δεν επιανε καλα τα ελληνικα καναλια και επιανε τα κρατικα τουρκικα!!!
Με το καλο να ρθεις! Το 221 ειναι 4-5 χιλιομετρα εξω απο την πολη, νομιζω οτι πρεπει να εξυπηρετειται απο το ιδιο κεντρο εκπομπης (Προφητης Ηλιας Χαλικα).