Να 'μαι λοιπόν πίσω!
Για το θέμα του Rage, μιας και είναι γνωστή η ευαισθησία μου για τα μουσικά κανάλια, δεν θέλω να αρχίσω! Γιατί αν αρχίσω......
Τώρα καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο από Μυτιλήνη για την εκπληκτική αναφορά,που πιστεύω ότι πραγματικά έλειπε!
Βλέπω λοιπόν φίλε μου ότι λαμβάνεις τέλεια από το πανίσχυρο κέντρο της Σμύρνης!
Βλέποντας το χάρτη, παρατήρησα ότι γεωγραφικά η πόλη είναι ευνοημένη για αυτές τις λήψεις καθώς αν και η απόσταση είναι αρκετή, μεσολαβεί πεδιάδα προς τα ΒΔ.
Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1. Το κέντρο εκπομπής Προφήτη Ηλία προς ποια κατεύθυνση βρίσκεται ως προς την πόλη (το κέντρο της τουλάχιστον); Συμπίπτει με αυτό της Σμύρνης ή πρέπει η κεραία να γυρίσει αλλού για ισχυρότερη λήψη των τουρκικών;
2. Λες ότι τα δορυφορικά καθώς και η ΕΤ1 στο 40 εκπέμπουν από πομπό που βρίσκεται σε άλλη κατεύθυνση! Ποια είναι αυτή και τι εξυπηρετεί πρακτικά;
3. Η εικόνα των δορυφορικών αναμεταδόσεων της ΕΡΤ πώς είναι σε σχέση με τα ιδιωτικά;
4. Ο Όλυμπος περνά καθόλου μέσα στην πόλη;
5. Υπάρχουν βλέπω αρκετές κενές συχνότητες! Είναι τελείως κενές ή αχνοφαίνεται τίποτα σε μερικές και ποια κανάλια; Γιατί για παράδειγμα ο ΣΚΑΪ θα μπορούσε άνετα να εκπέμψει στο 32!
6. Θα ήταν εύκολο,τέλος, να ανεβάσεις καμιά φωτό από το Κ.Ε;
Κάτι τελευταίο που αναρωτιέμαι είναι αν το Κ.Ε. Σμύρνης βγαίνει και στη Χίο....
Θα σου ήμουν ευγνώμων αν απαντούσες, για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα! 8)