Εχει δικιο ο φιλος SaT4FuN Το κέντρο εκπομπής Πρ. Ηλία είναι στα αριστερά όπως μπένουν τα καράβια στο λιμάνι.
Ο ολυμπος δεν "περνα" απο την πολη. Οσον αφορα τις "κενες "συχνοτητες οντος εγω δεν πιανω κατι δεν γνωριζω ομως αν σε αλλη περιοχη της πολης λανβανονται καναλια τουρκικα ή δικα μας.
Το ΕΤ1 απο αλλη κατευθυνση στο 40 πρεπει να εκπεμπει αν δεν κανω λαθος απο "αλυφαντα" γιατι σε καποιες περιοχες λαγκαδα, λαζαρετο λογω του οτι υπαρχει υψωμα μπροστα δεν βλεπουν Πρ. Ηλία Τωρα για το πως βλεπουν τα αλλα καναλια μην με ρωτατε πιστευω οτι θα τα πιανουν μαυρο χαλι με ειδωλα (παλιοτερα ειχα παει σε εναν γνωστο μου και επαθα πλακα)
Η βουλη (παλιοτερα cnn) και το γαλλικο tv5 εκπεμπουν απο αλλη παλι κατευθυνση "Πρ Ηλιας καμάρες" μαλλον οτι απεμεινε απο το παρελθον που αναμετεδιδε η ερτ διαφορα δορυφορικα προγραμματα δεν εχω στεψει ποτε κεραια προς αυτη την κατευθυνση αλλα δεν εχω δει και καμια αλλη στραμενη προς τα εκει!
Εχω μια εικονα απο Google Earth (JPEG 113KB) με σημειωμενα το ΚΕ ΠΡ.Ηλια και περιπου το σημειο που κανω ληψη εγω αλλα δεν ανεβαινει με τιποτα μου γραφει error.