Μεταφέρω τη συζήτηση με mcelliot_g από εδώ:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΓιατί όμως πάλι τόσο χαμηλή ισχύς?
Δεν μπορώ να καταλάβω βρε Αντώνη πάντως, όλοι στη Μύρινα έτσι τα λαμβάνουν τα κανάλια? Ελπίζω τουλάχιστον ο ΣΚΑΪ να έχει στέρεο ήχο!
Έτσι είναι όλα τα κανάλια σε όλες τις περιοχές της Μύρινας (στον Μούδρο και τριγύρω είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα). Να πω την αλήθεια περίμενα κάτι καλύτερο από τον ΣΚΑΪ ως ο μόνος αυτόνομος (χωρίς τη διαμεσολάβηση του δήμου) και ως πιο καινούριος. Αλλά πραγματικά έχουμε συνηθίσει πλέον και νομίζω ότι πριν τη ψηφιακή εποχή δεν θα έχουμε καλυτέρευση.
Ναι είναι στέρεο σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους. Και πάλι όμως είμαι ευχαριστημένος από τον ΣΚΑΪ γιατί από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.... Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό το να βλέπεις με λίγο χιονάκι.. Από το να μη βλέπεις καθόλου.
Αν σου φαίνεται αυτό χαμηλή ισχύς, που να δεις και την ΕΡΤ από το απέναντι βουνό. Που έρχεται από Θάσο και Βάβδο με UHF/VHF κεραία, ούτε καν λινκ αν όχι δορυφόρο, και φέρνει μαζί της και άλλα κανάλια (πχ την ΕΤ3 τη βλέπουμε μαζί με το 4Ε).
Η που να δεις το TV Μυτιλήνη που έρχεται από το Μούδρο που έρχεται από τη Μυτιλήνη. Με τηλεφωνικό ήχο, ασπρόμαυρη εικόνα (ενίοτε και έγχρωμη με αναλαμπές) και παρεμβολές από όπου μπορείς να φανταστείς, από mega, από τούρκικο kanal D..... Όχι ότι με νοιάζει βέβαια για το συγκεκριμένο κανάλι γιατί από μόνο του δε βλέπεται δε χρειάζεται και κακό σύστημα αναμετάδοσης, αλλά θέλω να σου πω τη νοοτροπία που επικρατεί εδώ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θα δεις σε κάθε δεύτερο σπίτι και πιάτο της nova.
Ευτυχώς που έχουμε Πήλιο και Θάσο ανάλογα με το καιρό. Απλά αυτό είναι το κακό ότι ο καιρός δε βοηθάει πάντα.