H ET1 στα 21 uhf εκπέμπει από τη Δάφνη, για αυτό και έβγαινε τόσο καλά στις Αμμοθίνες και το Γομάτι.
Για την ΕΤ1 στα 12 VHF δεν έχω ιδέα. Από ότι βλέπω στο editthis/greektv από Μούδρο εκπέμπει στα 11 vhf. Κι εγώ λαμβάνω μια ΕΤ1 με χιονάκια στα 12 vhf, αλλά η κεραία μου βλέπει Πήλιο και το πιθανότερο είναι να έρχεται από Λιχάδα το σήμα που λαμβάνω.
Από Θάσο δεν έχει αλλάξει κάτι, βλέπονται άνετα όλο το χρόνο οι ΝΕΤ, ΕΤ3, ΑΝΤ1, ALPHA & MEGΑ. Τα υπόλοιπα κανάλια τύπου Πρωινή Tv ή Μακεδονία, μόνο καιρού επιτρέποντος. Η δική μου κεραία βλέπει Πήλιο, αλλά δέχομαι μόνιμα παρεμβολές (ή σκιά) από συχνότητες της Θάσου παρότι υπάρχει εμπόδιο μπροστά. πχ 25, 51, 54 είναι γεμάτες κύματα κοτλέ. Οι κενές από Πήλιο 23, 26, 43 έχουν πάντα σκιά από ΕΤ3, ΑΝΤ1 & ΝΕΤ.
Τα κανάλια από Άγιο Αθανάσιο είτε εκπέμπουν είτε δεν εκπέμπουν το ίδιο και το αυτό πάντως, τζάμπα ρεύμα καίνε... Μόνο στο κέντρο της αγοράς έχω δει να τα λαμβάνουν χωρίς χιόνια, και έτριβα τα μάτια μου γιατί έχω φάει τα νιάτα μου επάνω στην ταράτσα χωρίς αποτέλεσμα..