Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Πεμ 13 Φεβ 2025, 14:04
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 320116 φορές)

angelalex, douxrist και 57 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
14 Φεβρουαρίου θα ανοίξει πιλοτικά ή επίσημα?

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Εγω προσωπικα δεν το πιστευω.Απλως βρηκαν μια σημαδιακη ημερομηνια να διαρρευσουν οτι δηθεν θα ανοιξει τοτε το καναλι,επειδη ειναι του Αγ.Βαλεντινου,οπως ειχε γινει και στο παρελθον με την Πρωτοχρονια και τα γενεθλια του καναλιου(20/11).Παω στοιχημα οτι μολις περασει η 14/02 και mega δεν θα εχουμε δει,η επομενη δηθεν ημερομηνια που θα διαρρευσουν οτι θα ανοιξει το καναλι θα ειναι η καθαρα Δευτερα.

Συνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
οχι του Αγ Βαλεντινου, αλλά του αγ βάλε (και αλλες ημερομηνιες)

• SatLeo Legend
Off topic: του Αγίου Βαλεντινου γιορτάζουν όσοι έχουν μία γκομενα, πάνω από μία των Αγίων Πάντων !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• SatLeo Legend
Off topic: με την επάνοδο του Mega θα έχουμε υπεργεννητικότητα και παραπάνω όρεξη για σεξ.  :lol

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
αν δεν βγάλουν κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα ξεκινήσει μην πιστεύουμε τίποτα.

Ούτε καν κάποιο διαφημιστικό δεν έχουν βγαλει.

Ούτε δοκιμαστική καρτα στην digea μέχρι στιγμής τίποτα.

άρα η 14 Φεβρουαρίου είναι απλα  θεωρία,  νομίζω Ούτε καν ίδιοι δεν ξέρουν πότε ξεκινήσει το nega

• SatLeo Legend
Wait and see !

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ?
φίλε christos1414

αν το λες για εμένα, εγώ περιμένω μακάρι να ξεκινήσει 14 Φεβρουαρίου αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου.

μην είμαστε 100% σιγουροι

• SatLeo Legend
Εννοούσα απλά την μακροχρόνια αναμονή έναρξης του νέου Mega από τον περασμενο ... Αύγουστο!

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Για 30 Φλεβάρη πάει η πρεμιέρα...

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
παει και ο Αγ Βαλεντινος ... τωρα εχουμε τον Μαρτη ... μετα θα λενε για Πασχα ... edit θα ερθει και η ανασταση του μεγα

• SatLeo Legend
Αν μέχρι τον Απρίλιο δεν εκπέμψει η άδεια ακυρώνεται?

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Όποτε βγει σφυριξτε κλεφτικα :morons

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
του αγιου ανημερα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
lol  :lol:
Πρωταπριλιάτικο αστείο, έχει καταντήσει αυτό το περιβόητο ανοιγμα του Μέγκα...

• SatLeo Legend
On / Off .....

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
εγω πιστευω η αληθεια ειναι αυτη (θεμα με τους πρωην εργαζομενους) που καθυστερουν, κατι σαν εμφυλιος & νομικα
διαβασα προσφατα και σε γειτονικο απο ατομο που μαλλον ειναι μεσα στους παλιους, οτι οι απληρωτοι εργαζομενοι θα συνεχισουν τον αγωνα τους

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
Ποιο πιστευτή ημερομηνία ξεκινήματος του καναλιού για έμενα θα είναι στης 31 Φεβρουαρίου παρά όποια άλλη ημερομηνία

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Σιγουρα εκεινη την μερα θα ανοιξει με εγγύηση  O0 :hammer

Συνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
το γιοφύρι της Άρτας πιό γρήγορα χτίστηκε.
 :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
To Mega επιστρέφει (αρχικά) με διαφημιστική καμπάνια το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει η καμπάνια για την επαναφορά του  Mega στις τηλεοπτικές συσκευές. Ο σταθμός θα βγεί στον αέρα είτε στις 14 είτε στις 17 Φεβρουαρίου και η διαφημίση του θα ξεκίνησει στις στάσεις των λεωφορείων και με καταχωρήσεις στα έντυπα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή:Τυπολογίες
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
χτες εβγαλαν ενα video καινουριο (αν και στο description εχει παλια πληροφορηση)

και δινουν live link εδω (εχουν βγαλει το private) που μαλλον θα ξεκινησει ιδια μερα την tv

Συγχώνευση: Πεμ  6 Φεβ 2020, 17:02

και αυτο προχτες καινουριο , αλλά τους κολλαει λιγο

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
ΔΕΝ είναι επίσημο κανάλι του Mega αυτό. Είναι καινούριο κανάλι που κάποιος χρήστης του ίντερνετ και φαν του Μέγκα έφτιαξε. Θα μπορούσες να το είχες φτιάξει εσύ η εγώ. Είναι fake κανάλι με fake videos και 938 χρήστες που τσίμπησαν το δόλωμα.

Δεν έσκασε 35 εκατομμύρια ο Μαρινάκης για να πάρει μεταξύ άλλων τα σοσιαλ μίντια και την ιστοσελίδα του σταθμού για να φτιάξει καινούριους λογαριασμούς και να πρέπει να μαζέψει φολοουερς από την αρχή.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ευχαριστω, mega tv classics ειναι το official?

Συνδεδεμένος angelalex

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2018
  • Τόπος: Χαλάνδρι Αττικής
ΔΕΝ είναι επίσημο κανάλι του Mega αυτό. Είναι καινούριο κανάλι που κάποιος χρήστης του ίντερνετ και φαν του Μέγκα έφτιαξε. Θα μπορούσες να το είχες φτιάξει εσύ η εγώ. Είναι fake κανάλι με fake videos και 938 χρήστες που τσίμπησαν το δόλωμα.

Δεν έσκασε 35 εκατομμύρια ο Μαρινάκης για να πάρει μεταξύ άλλων τα σοσιαλ μίντια και την ιστοσελίδα του σταθμού για να φτιάξει καινούριους λογαριασμούς και να πρέπει να μαζέψει φολοουερς από την αρχή.
Αν πας στο YouTube και δεις συνεργαζομενα κανάλια είναι το one tv και το mega TV classics

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ειναι 2 ... megatv που στα δεξια λεει alter ego media ... αυτο δεν φαινεται official, αλλα λεει δεξια πως ανηκει στην alter ego? (ακριβως πανω απο τα συνεργαζομενα καναλια) ... ή καποιος φανατικος χρηστης?
και mega tv classics

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Αυτό εδώ είναι το δικό μου κανάλι στο YouTube.
Αυτά είναι κανάλια στα οποία εχω εγώ εγγραφεί μέσω του λογαριασμού μου προκειμένου τα βίντεο τους να εμφανίζονται στην αρχική μου σελίδα (subscription).
Δεν είναι συνεργαζόμενα κανάλια.

Τα επεισόδια που έχει ανεβάσει το Mega Tv Rips είναι γραμμένα από την τηλεόραση και από το Live stream. Αν πάτε στο τέλος των επεισοδίων, αντί για τους τίτλους τέλους, εμφανίζεται η κάρτα που έδειχνε το Mega στην τηλεόραση που έλεγε "Τέλος επεισοδίου".  Ενδεικτικά στο 10 λεπτά κήρυγμα που τσεκαρα.

Τα τρειλερς που δεν έχουν λογότυπο και έχουν τα νέα σήματα καταλληλότητας, είναι κλεμμένα από την σελίδα του Facebook του Mega όπου ανέβαιναν μέχρι αρχές Ιανουαρίου.

Συνδεδεμένος angelalex

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2018
  • Τόπος: Χαλάνδρι Αττικής
Αυτό εδώ είναι το δικό μου κανάλι στο YouTube.
Αυτά είναι κανάλια στα οποία εχω εγώ εγγραφεί μέσω του λογαριασμού μου προκειμένου τα βίντεο τους να εμφανίζονται στην αρχική μου σελίδα (subscription).
Δεν είναι συνεργαζόμενα κανάλια.

Τα επεισόδια που έχει ανεβάσει το Mega Tv Rips είναι γραμμένα από την τηλεόραση και από το Live stream. Αν πάτε στο τέλος των επεισοδίων, αντί για τους τίτλους τέλους, εμφανίζεται η κάρτα που έδειχνε το Mega στην τηλεόραση που έλεγε "Τέλος επεισοδίου".  Ενδεικτικά στο 10 λεπτά κήρυγμα που τσεκαρα.

Τα τρειλερς που δεν έχουν λογότυπο και έχουν τα νέα σήματα καταλληλότητας, είναι κλεμμένα από την σελίδα του Facebook του Mega όπου ανέβαιναν μέχρι αρχές Ιανουαρίου.

Έχεις δίκαιο τότε οπότε έτσι είναι λογικά δεν έχουν κάποια σχέση

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Mega: Αυτός είναι ο «Άκης Πετρετζίκης» για το κανάλι Μαρινάκη

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την επίσημη πρεμιέρα του «νέου» καναλιού Mega, του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη Alter Ego έχει αναλάβει όλο το εγχείρημα για το στήσιμο του «Μεγάλου Καναλιού», όσο έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά και το πρόγραμμα του Mega.

Έτσι στο στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχει και μία μαγειρική εκπομπή με παρουσιαστή τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.  Το «νέο» Mega θα έχει πλέον τον δικό του «Άκη Πετρετζίκη» και αυτός θα είναι ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Να σημειώσουμε εδώ ότι και οι δύο σεφ, έχουν περάσει στο παρελθόν από το «παλιό» Mega.

H εκπομπή του Παπανδρέου, θα λέγεται «Νόστιμα και απλά» και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 16.30.

ΠΗΓΗ: neaselida.gr - Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/02/2025 (12:58)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/02/2025 (12:03)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/02/2025 (11:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (11:38)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (11:10)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (10:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (10:53)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/02/2025 (09:44)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (08:33)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 13/02/2025 (03:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (03:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (01:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (01:06)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (22:09)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (21:55)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (20:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:00)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/02/2025 (18:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:14)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/02/2025 (15:17)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 12/02/2025 (14:22)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 12/02/2025 (14:11)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/02/2025 (13:01)