Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Σαβ 15 Φεβ 2025, 20:46
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 321058 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
εχουν αλλαξει τα sid pid οποτε και να το εοχυν αφησει καποιοι μεσα θα περπει να κανουν επανασυντονισμο για να το δουνε
Ισχύει! Το παλιό Mega που το είχα αφήσει στην λίστα των καναλιών εμφανίζεται ως άλλη υπηρεσία από το καινούριο, και προφανώς, δεν λειτουργεί.
Η λογική πίσω απο αυτο είναι πως πρόκειται για άλλη εταιρεία και άλλη άδεια. Και δεν συνέβη ότι συμβαίνει πχ με τα περιφερειακά κανάλια που αφαιρούνται από τις πολυπλεξιες όταν δεν πληρώνουν και επανέρχονται με τα ίδια στοιχεία εκπομπής όταν ξαναανεβαινουν στις πολυπλεξιες...

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Εγω στην παλαιοτερη samsung smart tv του 2011 επρεπε να κανω επανασυντονισμο για να το πιασω,ενω η νεοτερη (μοντελο 2017) το κατεβασε αυτοματα και το αποθηκευσε στην τελευταια θεση της λιστας καναλιων.

Συγχώνευση: Τετ 12 Φεβ 2020, 01:54
Ειδα πριν λιγο στη βικιπαιδεια και διαβασα οτι τη σεζον 2003-2005 καποιες Τεταρτες που επαιζαν 2 ελληνικες ομαδες στο Τσαμπιονς λιγκ υπηρχε και το καναλι Mega Extra στη Nova που μετεδιδε το 2ο παιχνιδι ελληνικης ομαδας.
Ισχυει αυτο?
Δεν ειχα ποτε νοβα για να ειμαι σιγουρος,αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου,θυμαμαι αμυδρα καποιο διαφημιστικο σποτακι για το mega extra να παιζεται στο κανονικο mega

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
το μεγκα εξτρα δουλευε την εποχη που δεν ειχε τα δικαιωματα τσαμπιονς λιγκ η νοβα αλλα απλα ανοιγε αυτο στη νοβα για αν δειξει δευτερο αγωνα ελληνικης ομαδας την χρυση εποχη που ειχαμε τρεις ομαδες στο τσαμπιονς λιγκ καπου 2001 με 2003
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Επιβεβαιωνω και εγω απο Πατρα κανονικη ληψη του mega sd στο 2mux

Συγχώνευση: Τετ 12 Φεβ 2020, 04:53
Αλλα απ οτι βλεπω στο epg το προγραμμα δεν εχει ανεβει απ την δευτερα και μετα

Συγχώνευση: Τετ 12 Φεβ 2020, 04:56
Εμενα η δικια μου η τηλεοραση samsung καινουργια πριν 1 μηνα την πηρα μολις την ανοιξα τωρα το πρωι ημουνα στον ant1 και εψαχνα να βρω για το mega πουθενα και μολις πηγα σε ενα καναλι του 2muxμου το εβγαλε κανονικα στο 4

Συγχώνευση: Τετ 12 Φεβ 2020, 05:17
Τωρα να δουμε cosmote tv και nova ποτε θα ανοίξει

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
Κεκρυρα στο 34 (sd) μαζι με τα m.tv, skai, star (εκει που ηταν) ... ευτυχως, γιατι το 30 χανεται ευκολα οταν αρχισουν οι Ιταλοι διαδοση ... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ... αλλαχτε και λιγο την μουσικη, ακουω 10 λεπτα και ηδη λεω να το αλλαξω , βαλτε σποτακια σειρων , αθλητικων κλπ ... να αρχισουμε να βελπουμε απο τωρα  (:

Συνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Το MEGA CHANNEL επέστρεψε στην DIGEA (επίγεια) στην Αθήνα γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12/2 στις συχνότητες : MEGA 27 UHF (522 MHZ) & MEGA HD 40 UHF (626 MHZ) .

Το MEGA στη Digea! - 11/02/2020
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Απο οτι βλεπω το λογοτυπο του Mega SD ειναι λιγο πιο ψηλα στην οθονη απο του Mega HD. Η διαφανεια ιδια.

Συνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Το MEGA έχει επαναλαμβανόμενο διαφημιστικό σήμα στην DIGEA ανά 4' 50'' . Το MEGA SD έχει 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση σε σχέση με το MEGA HD .
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
το epg φυσικα δεν εχει info, αλλα υπαρχει, για τωρα ειναι ανα 6 ωρες
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ναι λεω ομως αμα κοιταξετε περαιτερω το epg απ την δευτερα και μετα δεν εχει καταχωρηθει το προγραμμα που θα παιξει,ακομη να σημειωσω οτι εχει πολυ δυνατο ηχο σε σχεση με τα υπολοιπα καναλια

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ναι καλος ηχος παροτι δυνατος φαινεται καθαρος

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλημερα παιδια!!
Καλοριζικο το νεο Mega!!
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση :
Τωρα που επανηλθε το mega στις οθονες, σε ποια θεση του τηλεκοντρολ θα το βαλετε;
Εγω το ειχα ανεκαθεν στο 4 μεχρι και που εκλεισε. Οταν εκλεισε, στο 4 μπηκε ο ΣΚΑΪ, o οποιος μεχρι τοτε ηταν στο 8, στο 8 μπηκε το ΟPEΝ (μετακινηθηκε απο το 9) και στο 9 η ΕΡΤ Sports.
Tωρα που ξανανοιγει, προς το παρον το εχω βαλει στο 9 (μιας και δεν θα εχει πληρες προγραμμα) και η ΕΡΤ Sports μπηκε στο 10.
Βρισκομαι λοιπον στο "χαζο" διλημμα, αν θα βαλω το Mega στο 9 ή στο 4 οπως ηταν παλια!!!
Αν εβγαινε στη θεση του το One π.χ. θα πηγαινε σιγουρα στο 9, τωρα ομως που βγηκε το Mega δεν ξερω...
Περιμενω λοιπον ν' ακουσω τις γνωμες σας.
Σας ευχαριστω πολυ!!!

Αποσυνδεδεμένος vag

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
Δορυφορικά προσθέθηκε αυτόματα στη λίστα καναλιών της Digea στον Octagon SF8008 4K

Αποσυνδεδεμένος angelalex

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2018
  • Τόπος: Χαλάνδρι Αττικής
Δορυφορικά προσθέθηκε αυτόματα στη λίστα καναλιών της Digea στον Octagon SF8008 4K
Άρα δηλαδή όπου να ναι θα ανέβει και σε cosmote tv και nova?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Κατερίνη
Θέλω να πιστεύω ότι θα εκμεταλλευτούν τους υπότιτλους που έχουν ήδη έτοιμους για αρκετές σειρές και θα δούμε σύντομα και ροή υποτίτλων!

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Make love like war!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Άρα δηλαδή όπου να ναι θα ανέβει και σε cosmote tv και nova?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Όχι, άσχετο το ένα με το άλλο. Οι δέκτες με Enigma2 προσθέτουν αυτόματα όποιο καινούριο κανάλι βγαίνει σε κάποιον αναμεταδότη!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος apostolos05

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2013
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Δυτ.Προάστια
Κάποια στιγμή θα δούμε υπηρεσίες HbbTV/Hybrid

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
zero 4k uhd /gbquad UHD 4k /OS NINO PRO
ΠΙΑΤΟ 1.23x1.32 / ΠΙΑΤΑ 2x -1.10x1.20/ 2x-Tecatel.1.10X1.20
NECO 0,92x1,00

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Καλημερα παιδια!!
Καλοριζικο το νεο Mega!!
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση :
Τωρα που επανηλθε το mega στις οθονες, σε ποια θεση του τηλεκοντρολ θα το βαλετε;
Εγω το ειχα ανεκαθεν στο 4 μεχρι και που εκλεισε. Οταν εκλεισε, στο 4 μπηκε ο ΣΚΑΪ, o οποιος μεχρι τοτε ηταν στο 8, στο 8 μπηκε το ΟPEΝ (μετακινηθηκε απο το 9) και στο 9 η ΕΡΤ Sports.
Tωρα που ξανανοιγει, προς το παρον το εχω βαλει στο 9 (μιας και δεν θα εχει πληρες προγραμμα) και η ΕΡΤ Sports μπηκε στο 10.
Βρισκομαι λοιπον στο "χαζο" διλημμα, αν θα βαλω το Mega στο 9 ή στο 4 οπως ηταν παλια!!!
Αν εβγαινε στη θεση του το One π.χ. θα πηγαινε σιγουρα στο 9, τωρα ομως που βγηκε το Mega δεν ξερω...
Περιμενω λοιπον ν' ακουσω τις γνωμες σας.
Σας ευχαριστω πολυ!!!
Εγω με τα mux ανα διαυλο ...
Παντως τωρα που εβγαλα φωτο και το εβαλα ξανα επανω στο μέγα, εδω κεκρυρα κάποτε κανει σπασιματα/διακοπες ο ηχος, μαλλον κατι δοκιμαζουν
Αλλα αν επιμενεις το 9, ετσι χωρις λογο  (:

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εγω παιδια εχω κανει την εξης ταξινομηση
1.ERT1
2.ERT2
3.ANT1
4.MEGA που εδω και 1.5 χρονο την συγκεκριμενη θεση την ειχα αφησει κενη λογω του οτι ειχε κλεισει
5.ALPHA
6.STAR
7.OPEN
8.SKAI
Και απ κει και μετα εχω τα περιφερειακα ,τα ξενα,και την vouli,και το m.tv

Συγχώνευση: Τετ 12 Φεβ 2020, 12:14
Αληθεια η ιστοσελιδα του ποτε θα ανεβει κανονικα διοτι παταω megatv.com και μου βγαζει μια μαυρη οθονη

Αποσυνδεδεμένος medx

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2009
  • Τόπος: Αγρίνιο
Αν και βγαίνουμε εκτός τόπικ, εγώ πάντα τα είχα με την ίδια σειρά - περίπου όπως άνοιγε το κάθε κανάλι

1.EΡT1
2.EΡT23. ΕΡΤ3
4.MEGA (είχα βάλει το OPEN όταν έκλεισε το Mega)
5.ANT1
6.STAR (από την εποχή του Καναλιού 29)
7.ΣΚΑΙ (από την εποχή του New Channel)
8.ALPHA (από την εποχή του παλιού ΣΚΑΙ)
9.OPEN (από την εποχή του Καναλιού 5 - ALTER - E)

Αν και πλέον αν θέλω να δω κάτι, το κατεβάζω για να το βλέπω όποτε θέλω και σε ποιότητα 720p σε σχέση με τα 576 που μας έχουν καταδικάσει να βλέπουμε εδώ στα Ακαρνανικά

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Παρότι είναι χαζό όλο αυτό με την ταξινόμηση, εγώ στα πανελλαδικά έχω πρώτα τα κρατικά και ύστερα τα ιδιωτικά.
1. ΕΡΤ1
2. ΕΡΤ2
3. ΕΡΤ3
4. ΕΡΤ Sports HD
5. Βουλή
6. MEGA
7. ANT1
8. ALPHA
9. ΣΚΑΪ
10. STAR
11. Μακεδονία
12. OPEN BEYOND
Από εκεί και ύστερα έχω τα περιφερειακά και τα ξένα.

• Satleo Maniac
Εγω απο παντα το ειχα στο 5 το Mega.Η σειρα στην 1η 10αδα ηταν :
1 ΕΡΤ 1
2 ΕΡΤ 2
3 ΕΡΤ 3
4 ΑΝΤ1
5 MEGA
6 SKAI
7 STAR
8 ALPHA
9 EPSILON/OPEN
10 m.tv

Mε το κλεισιμο του Mega μετακινησα στο 5 το Open,ενω στο 9 εβαλα το Μακεδονια tv και στο 10 μπηκε το ΕΡΤ HD που πριν ηταν στο 30φευγα(το θεωρουσα ψιλοαχρηστο γιατι ολη μερα εδειχνε ΕΡΤ1 σε upscaled SD).Τωρα ,απο Δευτερα που θα ξεκινησει το κανονικο προγραμμα του Mega θα επιστρεψει στον θρονο του στην θεση 5,ενω το open θα παει απο κει που'ρθε,στο 9.Το Μακεδονια tv θα παρει δυσμενη μεταθεση εκτος 10αδας,ετσι κι αλλιως δεν εχει και τιποτα αξιολογο, γιατι το ΕΡΤ Sports θελω να το κρατησω μεσα στην 10αδα.

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
για να πουμε και κατι πιο ουσιωδες απο το σε ποια θεση θα βαλουμε το mega
εγω ειδα οτι το αρχικο του προγραμμα ειναι φτωχο!
Προσωπικα περιμενα πιο πολλες  εκπομπες  ενημερωτικες η και αλλες και λιγοτερα σηριαλ......
τα σηριαλ ειναι πολυφορεμενα και τα βρισκει ο καθενας στο youube

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Πάνο, πράγματι συμβαίνει αυτό απλά από Σεπτέμβριο πιστεύω θα ετοιμαστούν περισσότερα και καινούργια πράγματα για το κανάλι. Όλα στην ώρα τους.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ta σιριαλ μια χαρα τραβαγαν το καιρο που το μεγκα ηταν υπ'ατμον και για αυτο λυσσαξαν οι αλλοι να κλεισει τοτε. πιστευω και τωρα θα τραβηξουν κοσμο γιατι υπαρχει κοσμος που δνε θελει να βλεπει α τηλεσκουπιδια τυπου σουρβαιβορ, νεξτ πορν μοντελ και αλλες λαλακιες που εχει η τηλεοραση

GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
θυμαστε τα εισαγωγικα κινουμενα σχεδια που εβαζε ως αναγγελια διαφημισεων? Θα ηθελα να ξανα μπουν :-p :-p :-p

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
απλα το one ειχε πιο πολλες εκπομπες απο το mega
εκτος και αν τελικα κρατηθει και το One παραλληλα

• Satleo Maniac
Παντως περιμενα κατι καλυτερο απο πλευρας προγραμματισμου.Οι επαναληψεις απο το αρχειο του καναλιου ειναι κατα 95 % ιδιες με εκεινες που επαιζαν πριν κλεισει το καναλι,δηλ. χιλιοπαιγμενες σειρες.Περιμενα η καινουρια διοικηση να εκμεταλευοταν λιγο καλυτερα το αρχειο και να εβαζαν και καποιες σειρες που δεν επαιζαν τοσο συχνα στο παλιο mega οπως Απαραδεκτοι,Αυθαιρετοι,Χαϊ ροκ,Κακος βεζυρης,Εκμεκ παγωτο κ.α. .Επισεις νισαφι πια μ'αυτο το taxi girl!Ειναι το μοναδικο τηλεπαιχνιδι που παιζεται τοσο συχνα σε επαναληψη,και πριν κλεισει και τωρα.Γιατι τετοια εμμονη?Τοσα ωραια τηλεπαιχνιδια εχουν στο αρχειο που θα μπορουσαν να παιζουν σε επαναληψη οπως κοντρες,κοντρα πλακε,εκατομμυριουχος,ρισκο.Και το ξενο προγραμμα σκετη απογοητευση.Μονο 1 ξενη σειρα η οποια εχει γυριστει το 1996(!!!) και ταινιες που εχουν παιχτει παμπολλες φορες.Πιστευω να στρωσουν τα πραγματα αργοτερα.Ισως να ξεκιναει επιτηδες τοσο low-profile,ωστε να δει ποση τηλεθεαση θα του αποφερουν οι επαναληψεις, και να ανεβασει στροφες σιγα σιγα.

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
MORDILLO το θυμαστε καθολου?? :lol: στο MEGA......

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Εχουν πει θα βαλουν κι αλλες σειρες απ τις παλιες του αρχειου το επομενο διαστημα,μακαρι να βαλουν τα (περι ανεμων και υδατων,λατρεμενοι μου γειτονες,ευτυχισμενοι μαζι,Βασιλιαδεςκ.α)

* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:14)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:05)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 15/02/2025 (16:19)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:51)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:47)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:21)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (13:47)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (11:54)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:31)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:17)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 15/02/2025 (10:10)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (08:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 15/02/2025 (06:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 15/02/2025 (06:22)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (02:41)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (01:54)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 15/02/2025 (01:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (20:17)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:02)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (19:42)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (19:32)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:45)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:35)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:34)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 14/02/2025 (18:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (17:30)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (17:12)