0 μέλη και 85 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο. Στο η ζωή της άλλης που προβάλετε τώρα, είδα ότι σε ορισμένες σκηνές βγάζει μπάρες μαύρες αριστερά - δεξιά οπως το περιέγραψα χθες ενώ σε άλλες φεύγουν!! Το εχει παρατηρήσει άλλος αυτό?
Σε όλες τις παλιές σειρές συμβαίνει αυτό που έχουν γυριστεί με αναλογικές κάμερες και αναλογικά μοντάζ. Στο SD δεν ήταν εμφανές γιατί γίνεται ζουμ στο κάδρο και οι άκρες κρύβονται.Giannisk έχει τεράστια διαφορά από εχθές η εικόνα. Είναι πιο φωτεινή, η κίνηση είναι πιο ζωντανή, δεν συμπιέζεται και φαίνεται ότι είναι interlaced. Παραμένει πιο θολή/smooth από το παλιό Μέγκα αλλά και πάλι εχει γίνει πιο οξεία/sharp από εχθές. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τό Bitrate στό HD & SD
Όλα αυτά για τα οποία γκρίνιαξα εχθές έπαψαν να υπάρχουν τόσο στον "Πέτρο και τα κορίτσια του" όσο και στο σημερινό "Ρετιρέ". Η ποιότητα εικόνας είναι όπως ήταν και στο παλιό Mega πλέον. Ήταν εμφανές από την prime time πως έκαναν βελτιώσεις σε σχέση με αυτό που έβγαζαν τις πρώτες ώρες στον αέρα.Αν έφταιξε η γκρίνια εδώ μέσα χαίρομαι, αν το κατάλαβαν μόνοι τους ακόμα καλύτερα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νόστιμα και Απλά!! (ΕΚΠΟΜΠΗ)
Επειδή πολύ ντόρος γίνεται γύρο από την ποιότητα εικόνας του mega και ενίοτε και κάποιων άλλων καναλιών να θυμίσω ότι οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με crt έγχρωμες τηλεοράσεις ίσως και κάποιοι και με ασπρόμαυρη τηλεόραση εκείνη την εποχή πολύ αμφιβάλω εάν κάποιος είχε κάνει με κάποιον συζήτηση κάπου σχετικά με την ποιότητα της εικόνας των καναλιών που έπαιζαν τότε βεβαία θα μου πει κάποιος άλλες εποχές τότε η τεχνολογία προχωράει αλήθεια αν δεν είχε προχωρήσει η τεχνολογία και ήμασταν ακόμα με crt τηλεοράσεις τι θα λέγαμε για την ποιότητα εικόνας του mega
Το βίντεο με το restoration του τρένου έγινε από ΦΙΛΜ. Οι απαράδεκτοι γράφτηκαν σε βίντεοκασέτα.
δεν μεσολαβεί καμία επεξεργασία πριν την μετάδοση πέραν την μετατροπής απο interlaced σε progressive και αυτή με προβλήματα.
Κόλλησε και το hashtag στις διαφημίσεις, τέλεια...Τουλάχιστον έμεινε μόνο για 2 λεπτά, πολύ αργά αντανακλαστικά, όλα χειροκίνητα τα κάνουν;;Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk