0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νεκτάριε, αυτό που λες, και το έχεις γράψει πολλές φορές εδώ στο forum, δεν ισχύει. Πες με ποια στοιχεία το συμπεραίνεις αυτό.... όχι υποκειμενικά όμως. Το εύρος δεδομένων (kb/s) κάθε προγράμματος είναι δεδομένο και δεσμευμένο για πάντα. Απλά όταν δεν το χρειάζεται όλο η ροή, το βλέπεις χαμηλότερο.
Ελληνική ταινία του 1970 σε 4:3 με μπάρες στα πλάγια!
Ακριβώς αυτό έχω κάνει εγώ, και την τηλεόραση μου την έχω μόνιμα στην επιλογή 16:9, αφού τα πανελλαδικά κανάλια εκπέμπουν σε 16:9 και όχι 4:3. Δεν κάθομαι δηλαδή να βάζω το αυτόματο.Η γνώμη μου είναι ότι απο την στιγμή που το MEGA εκπέμπει σε 16:9 και όχι 4:3, τότε καλύτερα τα παλιά βίντεο που είναι 4:3 να τα μετατρέψουν σε 16:9 με μαύρες μπάρες αριστερά-δεξιά ώστε να μην χαλάει η αναλογία της εικόνας, αλλιώς ας κάνουν μετατροπή 16:9 με crop&zoom, απλά έτσι θα υπάρχει κόψιμο στο πάνω-κάτω μέρος της εικόνας. Αν δεν κάνουν τίποτα, τότε τα παλιά 4:3 βίντεο, θα βγαίνουν τραβηγμένα και αλλοιωμένα στις άκρες της οθόνης. (Μιλάμε πάντα με επιλογή στην τηλεόραση 16:9, δηλαδή όπως εκπέμπει το MEGA)
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι 2 εβδομάδες τώρα ότι το Mega HD γράφει ότι το κανάλι ήχου είναι στα αγγλικά;Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στέλνουν απλά το σωστό flag. Να γυρνάει μόνο του το κάδρο αυτόματα!!! Κάνεις τους! Μόνο η ΕΡΤ το έκανε μέχρι το 2013! Μετά το μαύρο δεν το ξαναείδαμε να συμβαίνει σε ελληνικό κανάλι...Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πού πήγε το HD από το σήμα του MEGA?
βασικα την εδιωξαν λογω κακων θεαματικοτητων που εκανε