Μακάρι να μπορούσα να σου δείξω να δεις με τα μάτια σου πως ήταν το αρχικό (SF 4:3) και πως βγήκε το αναβαθμισμένο.
Το θέμα είναι ότι μπορεί στον υπολογιστή να φαίνεται υπέροχο, αλλά αυτό που είδα στην τηλεόραση, ήταν όπως το περιέγραψα παραπάνω ήταν κουραστικό.
Το αποτέλεσμα στην εταιρεία που δουλεύεις, μετά το remastering, δοκιμάζετε να το δείτε και σε 32αρα τηλεόραση ή μένετε στα μόνιτορ των υπολογιστή και τις μεγάλες τηλεοράσεις, που ο επεξεργαστής τους έχει ούτως ή άλλως τη δυνατότητα να απεικονίσει το progressive scan καλύτερα;
Γιατί κι εμένα στον υπολογιστή και στη 43αρα στο σαλόνι μια χαρά μου φάνηκε το αποτέλεσμα αλλά στην 32αρα LG, που δεν έχει τη δυνατότητα να δείξει αλλιως το progressive ήταν σαν τα πλάνα να είχαν αφύσικη κίνηση, κάτι που δεν ισχύει για άλλες σειρές, ούτε καινούριες, που ειναι από "την μάνα τους" γυρισμένες σε progressive, αλλά δεν ίσχυαν ούτε και για τους remastered Απαράδεκτους, που φαίνονταν μια χαρά.
Δεν ξέρω τι φταίει γιατί δεν εχω τις γνωσεις που έχεις εσυ, φταίει το πρωτότυπο υλικό, φταίει το ripάρισμα, φταίει κάτι άλλο, εγώ μιλάω ως τηλεθεατής, άλλωστε σε εμάς τους τηλεθεατές απευθύνεται το τελικό αποτέλεσμα. Βεβαια εσάς πελάτης σας ειναι το MEGA όχι εμείς, αν δεν έχουν πρόβλημα αυτοί... εγώ προσωπικά ευτυχώς έχω κρατήσει τα επεισόδια από το παλιό mega λίγο πριν κλείσει σε ts, τα βάζω όποτε θέλω και τα βλέπω..
Πάντως δεν είμαι ο μόνος που το παρατήρησε αυτό. Αν έχεις χρόνο και όρεξη να σκρολάρεις στο #NtoltseVita στο twitter θα δεις αρκετά σχόλια τηλεθεατών.
Να σε ρωτήσω και αν θέλεις και αν σου επιτρέπεται μου απαντάς, στο MEGA μετά το remastering, τους επιστρέφετε 2 εκδοχές, και σε 4:3 και σε 16:9;
Ρωτάω γιατί βλέπω όλα τα αποσπάσματα που ανέβασαν στο Mega Golden Classics να είναι σε 4:3, αλλά και το Ντολτσε Βιτα, στις φωτογραφίες που συνόδευαν το δελτίο τύπου πριν μερικούς μήνες, που ήταν εμφανέστατα από τις ψηφιακά επεξεργασμένες κόπιες, ήταν σε 4:3 παρότι στη τηλεόραση το έδειξαν 16:9.
Τουλάχιστον να έχουμε να ελπίζουμε σε μελλοντικες προβολές μήπως παίξουν στο κανονικό τους κάδρο..