Ο Derti και ο Nitro, είναι αυτοί που δεν μπορούν να πωληθούν. Ο Sfera πρόλαβε και μεταβιβάστηκε πριν την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ, από τον Κωστόπουλο στον Γιώργο Πολίτη.
Έχεις δίκιο δικό μου λάθος,sorry!
[font=Verdana:1ypkw2fr]το οτι πηρες ενα μεγαλο ονομα δεν σε κανει και μεγαλο αμεσως ειναι και θεμα πως θα το διαχειριστεις.και την Πατρα ειχε deejay αλλα παει εγινε you fm αν δεν κνω λαθος.Στα γιαννενα ομως ο deejay πεταει
[/font:1ypkw2fr][/size]
[font=Verdana:1ypkw2fr][/font:1ypkw2fr][font=Verdana:1ypkw2fr]Μιλάμε για ένα σταθμό που από την δημιουργία του athens ddejay ήταν μαζί του...και πριν νομίζω ήταν πάλι με τον Τσαουσόπουλο ως kiss.Οπότε μετά από τόσα χρόνια δεν νομίζω να υπάρχει θέμα διαχείρισης ονόματος.[/font:1ypkw2fr]
[font=Verdana:1ypkw2fr]Στην Πάτρα έγινε you γιατί τα σπάσανε με τον Τσαουσόπουλο σε ότι αφορά το playlist.H Αθήνα τότε έβαζε περιορισμούς και έστελνε καθημερινό txt.Άλλωστε ο you έγινε ελληνόξενος.[/font:1ypkw2fr]
[font=Verdana:1ypkw2fr]Για τα Γιάννενα δεν γνωρίζω αν πηγαίνει καλά σε ακροαματικότητα και διαφήμιση αλλά βλέπω ότι και αυτος δεν ακολουθεί το playlist της Αθήνας...[/font:1ypkw2fr][font=Verdana:1ypkw2fr][/font:1ypkw2fr]