Αυτήν την ώρα στην εθνικη Βόλου-Λάρισας η ερτ Βόλου 101,2& 100,7 έχουν φέρον . Θα έπρεπε να παίζει 102fm Θεσσαλονίκης όπως το 98,3 της ερτ Λάρισας
Ο μπλακμαν παίζει 105,5 & στο 106,9 κάποιος με λαικοποπ κ rds που γράφει xmon*** και pi 1177
Στο 102,1 στα σύνορα Μαγνησίας κ Φθιώτιδας ακούγονται έντεχνα και στο 102,4 λαϊκά . Στο 98,3 ο avanti σκιαθου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους ! 😀
Βρίσκομαι στην Ιστιαια και βλέπω ότι ο Blackman από Πηλιο 105,5 έχει πανίσχυρο σημα. Όμως λαμβάνεται και στους 107,4 με καλό σημα, από που είναι ; Η ισχύς και η συμπεριφορά του σήματος μου κάνουν για Σωρό! Πάντως το 107,4 προηγείται χρονικά του 105,5 (ανεβάζω σχετικό βίντεο)
Βασίλη χρόνια πολλά και για την ονομαστική εορτή! Στους 102,1 έπιασες λογικά το Ράδιο Όραμα εδώ από την Ιστιαια που παίζει έντεχνα, ενώ στους 102,4 τον σταθμό από τη Σκόπελο (μου διαφεύγει το όνομα)!
Επίσης μιας και ανέφερες τους 106,9 τον λαμβάνω κι εδώ κατά περιόδους με εκπομπή τύπου με αφιερώσεις κλπ, δεν έχω ιδέα από που εκπέμπει αλλά έχω την εντύπωση από τη Φθιωτιδα!
Κατά τα αλλα από τη Θεσσαλία δεν είδα κάποιες φοβερές αλλαγές, αντιθέτως εδώ στην Εύβοια πάνε κατά διαόλου 😅 Θα τα γράψω στο ανάλογο νήμα!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε