Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • Κυρ 19 Ιαν 2025, 21:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ  (Αναγνώστηκε 348645 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος scannerfm

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2020
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δερματας καπου ειχες αναφερει ότι έκλεισε.κατα δεύτερον το καναλι 29 επαιζε και απο κισσαβο; Απο δοβρουτσι νομιζω ηταν;
 :smile: :smile: :smile:
Το ακρωτήρι είναι κλειστό. Σας έστειλα φωτογραφίες πέρυσι. Λοιπόν ήταν κρυφή εγκατάσταση πάνω στον κίσσαβο. Ακόμη και στρατιωτικά σιδερένια κρεβάτια είχαν μέσα  στο κοντεινερ και σομπα ξυλου που σημαινει οτι το φυλαγαν. Χωρια μυριζε καπνιλα μεσα. Τοτε η κυβερνηση Μηστοτακη κυνηγαγε το καναλι 29 του Κουρη και τον Γιαννοπουλο (ενταξει το παρατραβαγε και ο ενας συχωρεμενος και ο αλλος συχωρεμενος )  Παρεμβολες πεφταν τεσπα ινδιανικες εποχες. Την περιοχη και το τι εγινε σε αυτη το ξερω. Τεσπα αν θελει καποιος απο Λαρισα να πει οτι λεω κατι ανακριβες ας με διαψευσει!!.  Ετσι απο περιέργεια φετος (ασχετο με αυτο που αναφερω) θα βρω (πανευκολο) απο που εκπεμπουν και οι δικοι μου που δηλωνουν Δερματα αλλα δεν!!!!! βγαινουν απο εκει.

Συγχώνευση: Κυρ 23 Ιουν 2024, 00:29
Το ακρωτήρι είναι κλειστό. Σας έστειλα φωτογραφίες πέρυσι. Λοιπόν ήταν κρυφή εγκατάσταση πάνω στον κίσσαβο (τυχαια τηνειχα βρει ψαχνοντας το καλυτερο σημειο εκπομπης για παραλια). Ακόμη και στρατιωτικά σιδερένια κρεβάτια είχαν μέσα  στο κοντεινερ και σομπα ξυλου που σημαινει οτι το φυλαγαν. Χωρια μυριζε καπνιλα μεσα. Τοτε η κυβερνηση Μηστοτακη κυνηγαγε το καναλι 29 του Κουρη και τον Γιαννοπουλο (ενταξει το παρατραβαγε και ο ενας συχωρεμενος και ο αλλος συχωρεμενος )  Παρεμβολες πεφταν τεσπα ινδιανικες εποχες. Την περιοχη και το τι εγινε σε αυτη το ξερω. Τεσπα αν θελει καποιος απο Λαρισα να πει οτι λεω κατι ανακριβες ας με διαψευσει!!.  Ετσι απο περιέργεια φετος (ασχετο με αυτο που αναφερω) θα βρω (πανευκολο) απο που εκπεμπουν και οι δικοι μου που δηλωνουν Δερματα αλλα δεν!!!!! βγαινουν απο εκει.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Όταν λες οι δικοί μου από που εκπέμπουν τι εννοείς; Η λοιποί Λαρισινοι σταθμοί ;Μάθε και ενημέρωσε αν είναι.Εισαι από τους λίγους ραδιοφωνικούς άρχοντες ,που βοηθάνε στο φόρουμ.Μακαρι και κάποιοι άλλοι να μπορούσαν

• Τακτικό Μέλος
  • **
Όταν λες οι δικοί μου από που εκπέμπουν τι εννοείς; Η λοιποί Λαρισινοι σταθμοί ;Μάθε και ενημέρωσε αν είναι.Εισαι από τους λίγους ραδιοφωνικούς άρχοντες ,που βοηθάνε στο φόρουμ.Μακαρι και κάποιοι άλλοι να μπορούσαν
Για αυτους που εκπεμπουν παραλια λεω.

Συγχώνευση: Κυρ 23 Ιουν 2024, 01:01
Τελικά σαν ραδιολήπτες που  είσαστε προσφέρεται πολλά. Έλεγε ο Σπύρος από φθιώτιδα, οτι αργει να ανοιξει το rds του scanner και έπρεπε να περάσουν 2 χρόνια για να δω οτι ειχα 1% σταθμη στο rds αντί για 5% (3,8 Khz) και για αυτό και αργούσε να ανοίξει (ενταξει ειχα απανωτες ζημιες τοτε) για αυτο και ισως μου ξεφυγε η ρυθμιση). Να ειστε καλα ολοι σας!!! Γιατι προσφέρετε πολλές (πραγματικές) τεχνικές αναφορές που συμβάλουν στο να βελτιωθούν λάθη και παραλείψεις

Συνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
Δερματας καπου ειχες αναφερει ότι έκλεισε.κατα δεύτερον το καναλι 29 επαιζε και απο κισσαβο; Απο δοβρουτσι νομιζω ηταν;
 :smile: :smile: :smile:
Μονο τα link ήταν στον Κίσσαβο, δεν είχε εκπομπή UHF εκεί.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μονο τα link ήταν στον Κίσσαβο, δεν είχε εκπομπή UHF εκεί.
\
Τα link πρόλαβα εγώ όταν πλέον την εγκατάσταση στην είχε το STAR. Ήταν δυο κάτοπτρα 2 και μέτρα το καθένα μεσα στο κοντεινερ στις δυο πλευρές. Είχαν κόψει την λαμαρίνα και είχαν βάλει κουτί  από πολυεστέρα μπροστα κλεινοντας το κενο  σαν radome . Πριν πέσει η κυβέpνηση καλό σήμα είχα από κανάλι 29 οταν εστρεφα την λογαριθμικη κεραια ληψης της tv καρφι στην κορυφή του κισσάβου Αλλιως ειχε πολυ χιονι (χαμηλο σημα). Εβλεπα τον Γιαννόπουλο (περαν πολιτικης) τοτε γιατι ειχε φαση ο τροπος  που τα ελεγε. Προς ανατολικα  στο τελος του κοντεινερ ειχε και ενα κομμενο μονοσωληνιο. Ενταξει κεραιες εκπομπης δεν βρηκα Αυτα για την ιστορία.   

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
τα λινκ ακομα δεν καταλαβα εγω ο ασχετος τι ακριβως βοηθουσαν.κατα δευτερον οι Εγκαταστασεις του ΟΤΕ ο πυλωνας της φωτο πλεον ειναι αχρηστος; Με θυμιζει λιγο παγγαιο εδω η υποθεση οπου ο πυλωνας ακομα να φυγει απο εκει
 :D :D :D

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Το σημείο παντως ραδιοφωνικά δεν είναι κατάλληλο για την πόλη της Λάρισας γιατί δυτικα του είναι η κορυφή του κισσαβου και δεν υπάρχει οπτικη επαφή εγω το καναλι 29 το είδα  στην Κατερίνη από το πηλιο στο 58 . Την ίδια στιγμή έπαιζε το καναλι 29 Θεσσαλονίκης στο 51 με τοπικό προγραμμα που επιμελούνταν το ράδιο Θεσσαλονίκη .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Εγώ θυμάμαι το original Κανάλι 29 που στα τέλη του 1993 έγινε το σημερινό Star. Για το Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Ερωτικό θυμάμαι ότι ένας εκ των ιδρυτών ήταν και ο Κουρής, αλλά δε θυμάμαι να υπήρξε ποτέ Κανάλι 29 Θεσσαλονίκης στο 51 εκτός αν έχει σχέση με το Ωμέγα που ήταν στο group των δύο ραδιοσταθμών. Μπορεί να κάνω και λάθος.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το σημείο παντως ραδιοφωνικά δεν είναι κατάλληλο για την πόλη της Λάρισας γιατί δυτικα του είναι η κορυφή του κισσαβου και δεν υπάρχει οπτικη επαφή εγω το καναλι 29 το είδα  στην Κατερίνη από το πηλιο στο 58 . Την ίδια στιγμή έπαιζε το καναλι 29 Θεσσαλονίκης στο 51 με τοπικό προγραμμα που επιμελούνταν το ράδιο Θεσσαλονίκη .

Το πιο ιδανικο σημειο ηταν. Οχι για Λαρισα αλλα για παραλια Πλαταμωνα Αγιοκαμπου Λεπτοκαριας εκει ηταν οι διαφημισεις.. Οταν εβγαινα απο εκει εστω για δυο ημερες δεν περναγε τιποτα πισω προς Λαρισα για να παρεμβαλει το Δοβρουτσι. Αγια γινοταν παρεμβολη (ταπα στο Δοβρουτσι) αλλα στην Αγια ακουγετε χαμηλα το Δοβρουτσι. Απλα δεν επιανε τρια χωρια Κουτσουπια Παλιουρια και  κοκκινο Νερο που δεν ειχαν εμπορικο ενδαφερον.

Συγχώνευση: Κυρ 23 Ιουν 2024, 23:23
Και κατι ακομη , αναμεταδοτες για καλυψη ραδιοφωνικη στα παραλια ηταν και ειναι για εμπορικους λογους. Παραδειγμα 2 καλοκαιρια που εβγαινα απο κρανια ολυμπου ειχα 20 διαφημισεις απο club και μπαρακια του πλαταμωνα και νεων πορων γιαυτο και τριτο καλοκαιρι δεν υπηρξε. Τα βανδαλισαν ολα τα παλικαρια στην κρανια ολυμπου. Τεσπα ειναι τεχνικο forum και δεν χρειζεται να γραφω οτι αν επαιζες ζινγουαλα και μαντουβαλα ηταν αδυνατο να παρεις διαφημιση απο παραλια και ας ειχες αναμεταδοτη , οποτε χαλουσες τον αλλο σταθμο που επαιζε οτι μουσικη παιζαν τα κλαμπακια Ενταξει ας μην το συνεχισω!

Συνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
τα λινκ ακομα δεν καταλαβα εγω ο ασχετος τι ακριβως βοηθουσαν.κατα δευτερον οι Εγκαταστασεις του ΟΤΕ ο πυλωνας της φωτο πλεον ειναι αχρηστος; Με θυμιζει λιγο παγγαιο εδω η υποθεση οπου ο πυλωνας ακομα να φυγει απο εκει
 :D :D :D
Ήταν ένα hop της διαδρομής από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Η ζεύξη Πήλιο με Χορτιάτη δεν βγαίνει απ' ευθείας, οπότε έκαναν γόνατο στον Κίσσαβο, δίπλα στο ΜΕΛΙΒΟΙΑ Α/Τ του ΟΤΕ (ο οποίος εγκαταλήφθηκε εδώ και δυο-τρεις δεκαετίες, γιατί όταν χιόνιζε το σημείο ήταν απροσπέλαστο).
Αλλά ούτε το Κίσσαβος - Χορτιάτης έβγαινε αδιάλειπτα λόγω θάλασσας, οπότε κατέβαιναν και σε ακόμα ένα ενδιάμεσο σημείο στα παράλια Χαλκιδικής, και μετά Χορτιάτη.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
scanner fm 2 καλοκαίρια έβγαινες, κρανιά άρα το χειμώνα το είχες κλειστό σωστά;

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Ήταν ένα hop της διαδρομής από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Η ζεύξη Πήλιο με Χορτιάτη δεν βγαίνει απ' ευθείας, οπότε έκαναν γόνατο στον Κίσσαβο, δίπλα στο ΜΕΛΙΒΟΙΑ Α/Τ του ΟΤΕ
Το πρώτο πραγματικό πανελλαδικό (με την έννοια που εννοούνταν τότε) δίκτυο στην χώρα. Μέγας είσαι Νικολάου και θαυμαστά τα έργα σου.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τελικά οι κεραίες που είχα βρει πέρισυ μέσα στις καστανιές χρησιμοποιούν οι δυο για παράλια. Απλά μάλλον δώσανε ύψος στον ιστό γιατί πέρισυ ήταν ίσα με τα δέντρα καστανιές, πουρνάρια τι είναι. Είναι ακριβώς δίπλα από τις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στο Δερματά εκεί που ήταν οι ζεύξεις που είπε ο sigmacom. Είναι πεσμένες κάτω και μπορείτε να τις δείτε στην photo dermatas 2

Γιώργο είχες αδιαμόρφωτο σήμα. Ο άλλος έπαιζε κανονικά.

Συγχώνευση: Δευ 24 Ιουν 2024, 15:48
scanner fm 2 καλοκαίρια έβγαινες, κρανιά άρα το χειμώνα το είχες κλειστό σωστά;

Σωστά!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
ποιος ειχε αδιαμορφωτο;

• Τακτικό Μέλος
  • **
ποιος ειχε αδιαμορφωτο;
o NRG

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Αυτός πριν 15 μέρες του κολλούσε συνεχώς ο ήχος κ έπεφτε για λίγο σε φερον ..

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Επί ευκαιρίας στην ιστοσελίδα του scanner fm βάλτε αν μπορείτε ένα μενού με το πρόγραμμα του σταθμού,την ιστορία του κλπ,η ότι άλλο κρίνετε εσείς για να εμπλουτίσετε περισσότερο.Εκτος αν είναι ασυμφωρο το κόστος οπότε γιοκ.Και ένα δεύτερο λάθος είναι που γράφει Αμπελώνας εδώ.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Επί ευκαιρίας στην ιστοσελίδα του scanner fm βάλτε αν μπορείτε ένα μενού με το πρόγραμμα του σταθμού,την ιστορία του κλπ,η ότι άλλο κρίνετε εσείς για να εμπλουτίσετε περισσότερο.Εκτος αν είναι ασυμφωρο το κόστος οπότε γιοκ.Και ένα δεύτερο λάθος είναι που γράφει Αμπελώνας εδώ.

Ευχαριστώ TRONIX για το ενδιαφέρον απλά με ενδιαφέρει περισσότερο η τεχνική αρτιότητα εκπομπής και του περιεχομένου του προγράμματος , και δίνω μικρότερη προσοχή στην παρουσίαση μέσω της ιστοσελίδας του ραδιοφωνικού σταθμού, που βέβαια εν μέρη είναι λάθος μου. Εντάξει είναι στα σχέδια μια πιο σύγχρονη ιστοσελίδα όπως και πολλά άλλα . Το ξανασκέφτομαι για δεύτερο κέντρο στα παράλια στο Δερματά αλλά όχι σε αυτό το σημείο (επεξεργάζομαι κάποια διαγράμματα κάλυψης) γιατί πλέον ο δρόμος είναι άσφαλτος εκτός από 1.5 χιλιόμετρα βατό χωματόδρομο. Καλό απόγευμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Παντως χθες που εκανα ενα ψαξιμο στη μπαντα, ο SCANNER παλι εχει προβλημα (στην περιοχη μου τουλαχιστον). Χαλασε πολυ η ποιοτητα ληψης του.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Βρήκα ένα βίντεο πριν πολλά έτη από εργασίες στο Δοβρουτσι ,δεν κατάλαβα είναι από ραδιόφωνο η  τηλεόραση.ο scanner fm σίγουρα γνωρίζει.Ειπωθηκε ότι ήταν εργασίες από cosmos 99.5 .Επί ευκαιρίας ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αφού έχουν κατευθυντική εκπομπή ,γιατί δεν παίζουν από αλλού,και βγαίνουν από Δοβρουτσι ,αν όντως ισχύει για 99.5 .Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι Θεσσαλικός σταθμοί που παίζουν με κατευθυντική εκπομπή.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
95.3-95.4, 96.0-96.1, 99.4-99.5 είναι οι περιπτώσεις γειτονικών νομών στην Θεσσαλία που "πλακωνονται" αναμεταξύ τους, όλες τους θα είχαν λυθεί με μετατόπιση +-0.1MHz ενός εκ των δύο

Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Βρήκα ένα βίντεο πριν πολλά έτη από εργασίες στο Δοβρουτσι ,δεν κατάλαβα είναι από ραδιόφωνο η  τηλεόραση.ο scanner fm σίγουρα γνωρίζει.Ειπωθηκε ότι ήταν εργασίες από cosmos 99.5 .Επί ευκαιρίας ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αφού έχουν κατευθυντική εκπομπή ,γιατί δεν παίζουν από αλλού,και βγαίνουν από Δοβρουτσι ,αν όντως ισχύει για 99.5 .Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι Θεσσαλικός σταθμοί που παίζουν με κατευθυντική εκπομπή.
Είναι η δυτική πλευρά από το Δοβρούτσι. Υπάρχει ένα μεγάλο κενό από τις παλιές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και μετά είναι αυτό το σημείο που είναι όλοι σταθμοί Τρικάλων και μερικοί Καρδίτσας ... Το προτιμούσαν γιατί  έχει μεγαλύτερο ενεργό ύψος προς Καρδίτσα και Τρίκαλα. (έχει οπτική επαφή από το 1 μέτρο πάνω από το έδαφος) ενώ εγώ παράδειγμα που είμαι ανατολικά αρχίζω και βλέπω Καρδίτσα και Τρίκαλα από τα 15 μέτρα.   

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Με φέρον από το μεσημέρι τουλάχιστον που το πρόσεξα ο ένα Βόλος 102.5.

Συγχώνευση: Πεμ 18 Ιουλ 2024, 06:39
Τώρα παίζει κανονικά.

Συγχώνευση: Πεμ 18 Ιουλ 2024, 17:40
Δεν ξέρω τι συμβαίνει εκεί στο Πήλιο...αλλοι τρεις βολιωτες αυτή τη στιγμή έχουν φέρον. Λάμψη 88.6, kiss 98, power 100.2.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Μπήκε σήμερα κ rds στον formedia radio 99.8 από Πήλιο.
Τα στοιχεία του είναι τα εξής.
PS FORMEDIA RADIO 99.8 FM H NEA MORFH STHN ENIMEROSI
PTY None
RT δεν έχει
PI 1058

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Πάντα είχε

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Δύο bandscans από την Μαγνησία όπου βρέθηκα το Σ/Κ.

Πρώτο ξημερώματα Κυριακής στην Πορταριά Πηλίου. Καμπάνα σχεδόν όλα τα ραδιόφωνα της Θεσσαλίας, Χαλκίδα, Χλωμό, Πάρνηθα, λίγο Υμηττός, κάποιοι πειρατές από Βόλο και highlight το Αγρίνιο 93.7 94.7!!!

Δεύτερο bandscan χθες απόγευμα στην παραλία Άγιοι Σαράντα στο ανατολικό Πήλιο. Λες και είσαι στα σύνορα Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής ένα πράγμα!
Χορτιάτης, Χαλκιδική, Λήμνος, λίγο Σμύρνη από Τουρκία, Σκόπια 90.3 και όλα του Boskja κλπ.
Για το ανατολικό Πήλιο έχουν πομπό στη Ζαγορα οι 87.5 93.4 97.3 106.4 αλλά και ο 94.5 (νέα προσθήκη).
Τα 87.5 93.4 106.4 τα πάνε καλά, το 97.3 το εξαφανίζει σχεδόν παντού ο Λαϊκός της Χαλκιδικής.
Ο Ζημιά 94.5 έχει φερον, παλεύει μια με το Ράδιο Θεσσαλονίκη μία με τον τριτο πομπο του Ζημια απο Σκιαθο, έχει και λάθος PI 0945 (στο Πήλιο/Σκιάθο παλι λάθος PI 9450 αλλά είναι έστω ίδιο).

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Απολαυστικότατο το bandscan από το Πήλιο!!!
Καλά, τα ραδιόφωνα της Θεσσαλίας ανταγωνίζονται - με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις - τα PI της Αθήνας σε ασχετοσύνη και ξερολίαση...  :morons
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος papapaam

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
Δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό θρεντ, αλλά σε πρόσφατη επίσκεψη στην Αλόννησο, διαπίστωσα ότι ο αθηναϊκός Rebel 105,2 ακούγεται καμπάνα. Υπάρχει κάποια τοπική αναμετάδοση;

Συνδεδεμένος Thodoris_Z

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2024
  • Τόπος: Βονιτσα
Δύο bandscans από την Μαγνησία όπου βρέθηκα το Σ/Κ.

Πρώτο ξημερώματα Κυριακής στην Πορταριά Πηλίου. Καμπάνα σχεδόν όλα τα ραδιόφωνα της Θεσσαλίας, Χαλκίδα, Χλωμό, Πάρνηθα, λίγο Υμηττός, κάποιοι πειρατές από Βόλο και highlight το Αγρίνιο 93.7 94.7!!!

Δεύτερο bandscan χθες απόγευμα στην παραλία Άγιοι Σαράντα στο ανατολικό Πήλιο. Λες και είσαι στα σύνορα Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής ένα πράγμα!
Χορτιάτης, Χαλκιδική, Λήμνος, λίγο Σμύρνη από Τουρκία, Σκόπια 90.3 και όλα του Boskja κλπ.
Για το ανατολικό Πήλιο έχουν πομπό στη Ζαγορα οι 87.5 93.4 97.3 106.4 αλλά και ο 94.5 (νέα προσθήκη).
Τα 87.5 93.4 106.4 τα πάνε καλά, το 97.3 το εξαφανίζει σχεδόν παντού ο Λαϊκός της Χαλκιδικής.
Ο Ζημιά 94.5 έχει φερον, παλεύει μια με το Ράδιο Θεσσαλονίκη μία με τον τριτο πομπο του Ζημια απο Σκιαθο, έχει και λάθος PI 0945 (στο Πήλιο/Σκιάθο παλι λάθος PI 9450 αλλά είναι έστω ίδιο).

Πολυ ωραια τα βιντεο :thumbup: με αποκορύφωμα στο πρωτο τα 93.7 και 94.7 τα οποια δεν βγαζω καν στην Βονιτσα :hail

Το κοσμοραδιο πως και δεν εβγαζε rds?

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Γιατι έρχεται από Χαλκιδική, όπου για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το rds του το tef εκτός αν συντονίσεις 95.05 η 95.15. Από πέρσι μου το κάνει αυτό.

* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (21:13)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (20:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (20:31)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (20:28)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (19:45)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: pmpos Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (19:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (18:47)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (18:25)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: COSMOTE TV 19/01/2025 (18:25)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (18:09)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/01/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 19/01/2025 (18:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (17:06)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (17:01)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (16:33)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (15:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: gkalcom1 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (15:35)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (15:17)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (14:41)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: VasilisSat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/01/2025 (14:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:43)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 19/01/2025 (13:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (13:11)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/01/2025 (11:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (11:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (11:41)