0 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επεστρεψε και ο 103.3 πριν λιγο
εγω στους 99.5 πιανω εναν σταθμο που το RDS του γραφει ΠΡΟΤΟΣ
PilGalanis, δηλαδη ο ΠΡΟΤΟΣ στους 99 ειναι διαφορετικος απο αυτον στους 99.5;
Ανοιξε ο 105,5 ή ειναι κανενας καινουριος απο την περιοχη μου?Παιζει ξενη μουσικη!!Αχιλλεα εσυ τον βγαζεις?
Μαριε, ναι τον 105.5 τον βγαζω, πιος να ειναι αραγε;
Χθες στους 93,4 επιασα εναν σταθμο που εκαναν αφιερωσεις και ηταν ενας εκφωνητης που διαβαζε τις αφιερωσεις και ακουγοταν με ηχω!Εδινε τηλεφωνο ενα κινητο κτλ.Καπως ετσι δεν ειναι και ο blackman?Λετε να ξεφυτρωσε κι αλλου?
στους 93.4 ηταν το ραδιο Αγνωστος, εγω δεν τον πιανω καθολου, να θυμησω, πριν παει στην 93.4 ηταν στην 88.2
καλα τι γεινεται επιτελους με τον ASTRA FM 97.3 ειναι δευτερη νυχτα που δεν κανει αναμεταδοση τον ANT1 FM 97.2, τωρα βγαζει εναν εκφωνητη που λεει εκκλησιαστικα, κριμα και ακουγα απο τον ant1 fm 97.2 τα λαικα μονοπατια 01:00 με 04:00 με τον γιαννη ευθυμιου, παντως δεν ξερω τι γεινεται, πριν απo τις 01:00 ξεκεινανε τα εκκλησιαστικα και ακουγονται μεχρι τωρα 06:05 το πρωι
ο αστρα εχει απο ανατολικό πηλιο στο 101,8 οπου φτάνει μέχρι κατερίνη(αλλα τον εμποδίζει 101,7 σινδος fm) στο 97,3 το τελευταιο 6 μηνο δε στελνει πολυ σημα στα βόρεια...
ισως να ειναι απο σκιαθο το 101,8... πέρσι το νοεμβρη στη ζαγορα επιανε αστρα...... όντως παλιά αστρα στο 101,9 απο πηλιο.. μετα το γυρησε στο σφαιρα.... εχουν καποια σχεση?