0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτη τη στιγμη στους 94,5 παιζει live το προγραμμα του Ρυθμου 949!Τι εγινε ο Flash?Μηπως πηρε αδεια δικτυωσης με τον Ρυθμο?Επισης,εχει πεσει λιγο η ισχυς του ή μου φαινεται?Ασχετο:Ο Λαμψη 88,6 γιατι εβγαλε το RDS εδω και κανα μηνα?
το ραδιο πηλιο 93.1 μαλλον δεν θα εκπεμπει απο πηλιο, πριν λιγο εκανα scan στο ραδιοφωνο, στην 93.1 δεν βγαζω τιποτα
PilGalanis: πιο παλια που επεζε το ραδιο πηλιο, το επιανα πολυ καλα, ηταν πο σωρο; γιατι μου φαινετε περιεργο πως γεινετε να το επιανα καλα απο σωρο, και τωρα καθολου, μαλλον τοτες θα επαιζε με πιο μεγαλη ισχυ
come back για 89.2 και 105.5για 89.2 δεν είμαι και πολυ σιγουρος
Τωρα που ειναι off η ΕΡΑ1 απο Λιχαδα στους 104,2,πιανω σχεδον καμπανα στα Καναταδικα τον 902 στους 104,3!Εχεις κανεις καμια ιδεα απο που ειναι?
PilGalanis, άκουσα σήμερα, τον σταθμό σας από το internet!!! πολύ ωραίος! μπραβο!!! τελικά, εκπέμπετε και στα fm??? πως και δεν έχει διαφημίσεις?? οι αθλητικές εκπομπές που είναι??
Εχετε στο Βολο σταθμο στους 104,3?Απο Σωρο ειναι?Για ακουσε τον λιγο και πες μου...
@PilGalanis Ξερεις αν ο 902(104,3) και η Δημοτικη Ραδιοφωνια Βολου(104,6) παιζουν απο Σωρο?Το λεω γιατι εχουν παρομοιο σημα,και συγκεκριμενα παρα πολυ χαμηλο!Στο Βολο φανταζομαι θα βγαινουν καλα,αλλα παλιοτερα ειδικα ο 104,6 επιανε καμπανα εδω!Μηπως δεν ειναι απο Σωρο?Γιατι εχω σαν μετρο συγκρισης την ΕΡΑ στους 100,7 που ερχεται καμπανα!
η δημοτικη ραδιοφωνια βολου 104.6 τωρα τελευταια ειχαι αυξησει την ισχυ στο σημα, την επιανα πολυ καλα τι εγεινε και την χασαμε;
Μαριε: η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ/ΡΑΔΙΟ ΟΡΑΜΑ γιατι αλλαξε συχνοτητα; απο την 102.2 πηγε στην 102,8
Δειτε αυτο το βιντεο.Η ληψη εγινε στον σταθμο των τραινων στην Λαρισα.οπως βλεπετε στο 97,5 ειναι το ραδιο καρπενηση.Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.πιθανων να χρειαστει σε καποιο σημειο να το προχωρησετε εσεις το βιντεο γιατι ενω ανεβηκε καπου σταματαει.Υπαρχει προβλημα με αυτη τη σελιδα.Αν μπορεσω θα ανεβασω και το αλλο που εκανα ληψη στο παλαμα καρδιτσας.
Απο σημερα ο 103,3 με νεο ονομα και RDS!Perfect 103,3