0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισως να αυξησε ισχυ!Δεν καταλαβα διαφορα γιατι ετσι κι αλλιως πιανει πολυ καλα στη Ιστιαια!Τον 104,4 πως τον λαμβανεις?Γιατι εδω πιανει καμπανα!
πηλέα στην Λάρισα με το ζόρι βγαίνει ο 103.πρέπει να συνενοηθείτε με τον river fm μήπως και μετακινηθεί αλλού.θα μου πείς τώρα δύσκολα να βρεθεί συχνότητα.
συγνωμη που θα βγω λιγο εκτος θεματος, PilGalanis αν σταματησουν ραδιοφωνα του βολου απο πηλιο υπαρχει περιπτωση αν παιξουν και απο σκιαθο; η θα ειναι μονο απο σωρο; για τι αν ειναι απο μονο απο σωρο εμεις εδω θα εχουμε καπιο προβληματακι, εκτος και αν τιγκαρουν το σημα στο full
τι διαολο συμβαινει με την 105.5 απο πηλιο; μερικες φορες εμφανιζεται ο top fm 106.4, αλλα αυτην την ωρα εχει εμφανιστει το radio deejay 90.7
PilGalanis: οχι δεν μου βγαζει RDS γιατι δεν το πιανω καθαρα
Παράθεση από: "TRONIX"πηλέα στην Λάρισα με το ζόρι βγαίνει ο 103.πρέπει να συνενοηθείτε με τον river fm μήπως και μετακινηθεί αλλού.θα μου πείς τώρα δύσκολα να βρεθεί συχνότητα.Το ξέρω.... αυτό θα το κάνουν τα αφεντικά του ΑΛΦΑ-ΣΚΑΪ 103.0 αν και έχω ακούσει ότι θα φύγουν τα ραδιόφωνα απο Πήλιο και θα πάνε Σωρό και στη Λάρισα/Τρίκαλα θα αλλάξουν τα πράγματα οπότε υπομονή.α να σου πώ ότι τον ΑΛΦΑ-ΣΚΑΙ 103.0 τον αναμεταδίδω και μέσω internet κάθε Τρίτη - Πέμπτη 6-8 ακόμα και σε ώρα απεργίας δημοσιογράφων (κυρίως απογευματινή ώρα) μέσω του Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε οκ?
Σύντομα μέσα στον Απρίλιο ο Dolce 895 θα αντικατασταθεί απο τον ΣΠΟΡ FM (96.4) Περισσότερα στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε σε λίγες μέρες θα βγάλουν νέα σελίδα. o dolce θα εκπέμπει μάλλον μέσω internet μόνο. περισσότερα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Παράθεση από: "PilGalanis"Σύντομα μέσα στον Απρίλιο ο Dolce 895 θα αντικατασταθεί απο τον ΣΠΟΡ FM (96.4) Περισσότερα στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε σε λίγες μέρες θα βγάλουν νέα σελίδα. o dolce θα εκπέμπει μάλλον μέσω internet μόνο. περισσότερα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΘα βγεί καινούριος σταθμός στους 96.4?
Στο site του novasport fm δεν ειδα να αναφερεται τιποτα!Ειναι σιγουρες οι πληροφοριες?Πολυ κριμα για τον Dolce,ειναι απ'τους αγαπημενους μου σταθμους...γιατι γινεται αυτο αραγε?
Πηλέα ποτε θα εφαρμοστεί εκείνος ο περιβόητος χάρτης;Μή μου πείς ότι ήταν νόμος ρουσόπουλου και το κάνανε3 γαργάρα;