0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
O radio gold βγήκε στους 103.3 κάπου το φθινόπωρο του 2004. Πήρε τη ΒΝΛ από το ΕΣΡ στις 19.4.2005
θυμήστε μου λιγάκι.Υπήρχε κάποτε ραδιόφωνο στην Αττική ιδιοκτησίας Νικου Μαστοράκη,που ήταν συνδρομητικό;(κάπου διάβασα ότι έπαιζε με αποκωδικοποιητή) ισχυει αυτο η όχι; Και εφόσον ήταν έτσι πως γινετε να μπει αποκωδικοποιητης σε παλιους ραδιοφωνικούς δέκτες αυτοκινητου;
O radio gold βγήκε στους 103.3 κάπου το φθινόπωρο του 2004.
Νομίζω ότι έμεινε στη συχνότητα μέχρι το 2008, οπότε και ξεκίνησε ο Sentra FM 103,3.
Το Radio gold στο τέλος της δεκαετίας του 90 είχε ξεκινήσει να διαθέτει μια υπηρεσία non stop εκδοχής του προγράμματος του σταθμού χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις και σποτ ειδικά για καταστήματα.Έδινε ειδικό δεκτή που "άκουγε" υποφερουσα που εξέπεμπε ο σταθμός όταν ήταν ακόμα στους 105.
Aυτό ακριβώς ήταν. Ενα δεκτάκι SCA (Sub-Carrier Authorization), που στους 67 ΚΗz του σήματος (αρκετά κοντά στους 57 KHz του RDS), βρισκόταν το δευτερεύον nonstop πρόγραμμα του σταθμού. Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς έδινε τους δέκτες αυτούς.. Τα δωριζε σε καταστήματα; Επαιρνε συνδρομές για τους ιδιώτες; Η όλη ιδέα κράτησε πολύ λίγο καιρό.. Σταύρο το θυμάσαι πολύ καλύτερα από μένα!
Η συχνότητα του gold πουλήθηκε στον μπομπολα και τον Αυγούστο του 2008 βγήκε στον αέρα ο centra και έμεινε εκεί για 4+2.5 περίπου χρόνια
Με ενα tef θα μπορουσε σημερα κανεις να ακουσει το δευτερευον προγραμμα;;
Και ύστερα πουλήθηκε ο μισός στο Μάρη και βγήκε στον αέρα ο Sport24 μέχρι που φαλήρησε το 2020. Εγώ απορώ ακόμα πως και δεν πήρε τη συχνότητα πίσω ο Μαστοράκης.
Με το firmware που έχω δει οχιSent from my SM-S918B using Tapatalk
Μπορει να ειναι αρχαια τεχνολογια αλλα ουτως η αλλως ζουν και βασιλευουν ακομα τετοιες τεχνολογιες απο δω και απο κει...
Ειδικα ο τριτος ηχος ηταν πολυ δυσκολος...Αλλα ρωταω κυριως αν εχει ξεμεινει σημερα κανας ελληνικος τετοιος..
jeronimo groovy επισης .Ειχε στησει δικτυο σε όλη την Ελλάδα με 24ωρη αναμετάδωση.πχ στην Λαρισα έβγαινε απο Δοβρούτσι 88,6 απο οτι θυμάμε 24ωρη μετάδωση.(καλά ο νόμος τότε επέτρεπε 24ωρη μετάδωση προγραμματων ραδιοφωνου της Αττικης στην επαρχία);κατα δεύτερον το 2008 ειχε ξεκινήσει εκ νέου προσπάθεια στην θεσσαλονίκη στους 108 για 8 μήνες ,και μετά νέο ναυάγιο,δέν προχώρησε το όλο εγχείρημα εκεί.κάπου κυκλοφορουσε μία λιστα με τις συχνότητες που ειχε σε όλη την Ελλάδα ,δεν μπορω να την βρω ομως ,όποιος την έχει ας την αναρτήσει εδώ.Δεν ξέρω επίσης οι ΑΦΟΙ πρωτόπαπα άν είναι εν ζωή.
Οι παλαιές συχνότητες του Ρ/Σ JERONIMO GROOVY στην Ελλάδα από λίστα του έτους 2007 του FMLIST χωρίς όμως να έχει τις περιοχές κάλυψης . 04/08/2007 FMLIST 87,6 Jeronimo Groovy 88,2 Jeronimo Groovy 88,8 Jeronimo Groovy (Athens) 88,9 Jeronimo Groovy (Athens) 89,1 Jeronimo Groovy 94,0 Jeronimo Groovy 102,1 Jeronimo Groovy (Athens) 104,8 Jeronimo Groovy 106,7 Jeronimo Groovy και JGRS 88.9 Αθήνα (Υμηττός) 104.7 Θεσσαλονίκη (Χορτιάτης) 106.0 Καβάλα
Η παραπάνω λίστα FMLIST αργούσε τότε να ενημερωθεί.