Πολύ πιθανό το Δρυινούπολις να είναι από Προφήτη Ηλία, γιατί είχε παρόμοια δυνατό σήμα με τον Action 98.2, στον κάμπο της Κόνιτσας πέρσι. (Παραθέτω βίντεο παρακάτω) Όμως αν θυμάμαι καλά, ήταν μόνο ένα κεραιοσύστημα στον Προφήτη Ηλία. Θα το τσεκάρω.
Στο Δελβινάκι υπάρχει μόνο Ράδιο Ήπειρος 94.5 και θρησκευτικός στο 100.4 που πέρσι μετέδιδε Πειραϊκή Εκκλησία με υπερδιαμόρφωση και φέτος Ράδιο Δρυινούπολις με σχεδόν νορμάλ διαμόρφωση και αναμετάδοση από τα FM λογικά, μιας και δεν έχει καθόλου καθυστέρηση σε σχέση με το 89.0.
Πέρσι στην Κόνιτσα δεν εβγαλα κάτι στο 92.7. Κι εδώ στον Παρακάλαμο όπου βρίσκομαι, το σήμα του θυμίζει Λιγγιάδες. Θα το ψάξω περισσότερο από αύριο. Το περσινό bandscan που έκανα με το SDR μου στον κάμπο της Κόνιτσας, 2 χιλιόμετρα από το χωριό:
Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες φωτογραφίες εψές από το Κ.Ε. Δελβινάκι ενώ ήμουν από κάτω του, δυστυχώς όχι πολύ καλές επειδή ήμουν εν κινήσει.
Έχει σίγουρα 2 ραδιοφωνικά κεραιοσυστήματα πάνω. Θα δω από τις περσινές φωτογραφίες τι έχω από Δελβινάκι και Προφήτη Ηλία Κονίτσης.
Ξέχασα! Έχει χαθεί η ΕΡΑ1 92.1 του Βασιλικού και έχω στην περιοχή μια ΕΡΑ2 στο 102.4 με καθυστέρηση 2-3 λεπτών (!) σε σχέση με 99.8 Λιγγιάδες, 91.3 Ακαρνανικά και 90.6 Βίτσι που λαμβάνω εδώ. Το σήμα του όμως δεν εχει συμπεριφορά ούτε Δελβινακίου, ούτε Λιγγιάδων. Θα το ψάξω περισσότερο.
Sent by PatataTalk!