Μηπως ειναι απο Πολυγυρο Δωδωνης για την Λακκα Σουλι και περιξ πισω απο Ολυτσικα μεχρι που αρχιζουν και φαινονται γεωγραφικα τα Θεσπρωτικα ορη.Θα το εχω υποψη μου Πολυσταφυλλο οταν παω .Παντως σε ψηλο σημειο του χωριου που ανεφερα παραπανω 'πιανει' Ακαρνανικα κι οταν κατεβαινει χαμηλα στο οροπεδιο το μικρο ολων των χωριων που ο Αχεροντας στο Σουλι διασχιζει πριν το Τρικαστρο ολη η περιοχη εκει 'πιανουν ' τα Γιαννιωτικα ραδιοφωνα και μερικα απο Κερκυρα και Ηγουμενιτσα.Κι οχι μονο αυτο εχει και δυο σημεια μεταδοσης τηλεοπτικων καναλιων που'βλεπουν την περιοχη ολη .Παντως εκει εχουν αναμεταδοτη στην Αρδοση και 'διαβαζε' χωρις να κλειδωνουν καναλια απο αλλες περιοχες οπως τον Πολυγυρο Δωδωνης και εχω δει ακομη και εξω απο Κοπανη μερια ψηλα στο βουνο οπυ καλυπτει την περιοχη που απλωνεται στο Θεριακησι Καννετα ολη την πλαγια μεχρι την περιοχη που ξεκινα το χανι Τερροβου.Ετσι βλεπω εγω την κατασταση οπου πολλες φορες πηγαινω Ιωαννινα Πρεβεζα μεσω Κοπανης Δερβιζιανα η απο Τυρια Δωδωνης Σιστρουνι Πολυσταφυλο Θεσπρωτικο Λουρο Πρεβεζα.Ετσι περιπου εχω μια ραδιοφωνικη εικονα των ληψεων των περιοχων αυτων.