Ναι και που δουλευε δεν εδινε και καμια ιδιαιτερη πληροφορία.....
Συμφωνω οτι τα RDS εδω στην Ελλάδα, δεν τα "υποστηρίζουν" οπως πρέπει...αφου
τα εχουν περισσότερο για "Διακοσμητικά" ωστε να αναβουν ολα τα "λαμπακια" / ενδειξεις
πληροφοριων του Δεκτη σαν Χριστουγεννιατικο Δεντρο.....χωρις στην ουσια καποια ουσιωδης πληροφορηση....αλλα και ουτε και γνωριζουν τι κανουν αυτες οι Λειτουργιες/Ενδειξεις του RDS, και ετσι με
τα TP, και τα ΑF , γινεται τελικα "Κοκτειλ" ο Δεκτης του χρήστη.
Και καποιες ενδιαφερουσες πληροφορίες να δινουν μερικοι, ετσι που τα εχουν ρυθμισμένα να λειτουργουν και με την κακη Γραφή/Ορθογραφια (Greeklish) που σου "βγαζουν το ματι" ή ψαχνεσαι για ώρα να μαντεψεις τι γραφει.... καλυτερα να μην τα ειχαν καθολου.
Συγχώνευση: Τετ 29 Μαρ 2017, 22:53
Επισης Ερασιτεχνική Δραστηριότητα, δεν εχει παρατηρηθει εδω και παρα πολυ καιρο.....
αφου τουλαχιστον εδω τοπικα απο οσο εχω παρατηρησει δεν υπαρχει κανεις πια, εδω και πολλά χρόνια.
Απο τα Μη Τοπικα......
Το 100.3 (45dB) δεν ξανακουστηκε....
Το 107.9 (55dB - που βαραγε λαμαρινες)δεν ξανακουστηκε...
Μονο ένα Χαμηλο Φέρον (38dB) 101,9 ακουστηκε για λιγες ώρες δυο-τρεις μερες ....και εξαφανιστηκε.
Επίσης το Mp3 FM Αυτοκινήτου, εδω κοντα, συνεχιζει ορισμένες μερες να το ξεχνανε ανοιχτο και να παιζει ασταματητα ωραιο Ελληνικό Mix Προγραμμα........
Συγχώνευση: Τετ 29 Μαρ 2017, 22:57
Νεκτάριε....θα περιμενω μια λεπτομερης αναφορά σου για το Ιονιο, οταν πας προς τα εκει...
με ενδιαφερει...γιατι εγω δεν το πιανω εδω, και δεν εχω την δυνατοτητα να παω προς τα εκει
για να το κανω ληψη.