σχετικα με το φιλτρο σου αυξησε πραγματικα το snr η μηπως οι απωλειες προσαρμογης ειναι μεγαλυτερες του οφέλους παντως στα fm κατ εμε το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι παρεμβολες απο γειτονικές συχνότητες εγω θα εβαζα (αν υπαρχει) καποιο πολυ στενο notch filter ωστε να κοβει τις γειτονικες συχνοτητες απο τη συχνοτητα που στοχευω (ακομα και αν μου εκανε distort τον ηχο λογω του πολυ στενου πλατους)...
To Φιλτρο το Εβαλα για να Μειωσει τον Παρασιτικο Θορυβο στην FM Mπάντα...απο Φωτα LED, Τροφοδοτικά , Επιγραφες, Συσκευες επειδη ειμαι μεσα στην πολη και εχω προβλημα. Δουλευει αρκετα καλα, και οι απωλειες σηματος που εχει ειναι πολυ μικρες. Ο Sony 700 εχει Αρκετα Ευαισθητο Δεκτη, και Δεχεται 2 Κεραιες ληψης, και δεν υπαρχει προβλημα μηπως με το φιλτρο χασει καποιο χαμηλο σταθμο, ισα ισα που "ξεθαψε" μεσα απο τον θορυβο. Οσο για Νοtch Filter δεν νομιζω να χρειαζεται....γιατι ο Δεκτης εχει Φιλτρο - Narrow / Wide - και ΑΤΤ, και ετσι ανεβαινει αρκετα η Επιλεκτικοτητα. Επομενο Βημα Αναβαθμισης, ειναι η Αντικατασταση της Εξωτερικης κεραιας GP με κατι καλυτερο σε απολαβη σταθερης κυκλικης ληψης στην Υποδοχη Αntenna A Ιnput του Δεκτη....... , και προσθηκη και μιας Περιστρεφομενης με Ροτορα, Homemade Κατευθυνομενης 5 ή και περισσοτερων στοιχειων μσζι με αλλο ενα ιδιο Φιλτρο Βand Pass FM...στην Υποδοχη Αntenna Β Ιnput του Δεκτη.