καλα αυτο με το mtv ασχολιαστο. δεν θυμαμαι καποιον τοτε να μην βλεπει mtv. καπου το νοεμβριο του 1991 εγινε χαμος οταν μια πεμπτη καπου στις 8μιση ξεκινησε ο beavis and butthead. mtv ειχαμε και στο ραδιοφωνο καλοκαιρι 1993 οι πρωτες δοκιμαστικες εκπομπές του τοτε ραδιο πατριδα στο 89.3 (νυν power fm)
τοτε αλλες εποχες και αλλα μυαλα και το ραδιοφωνο τοτε ψαχνονταν και ηταν με μουσικες ζωβες ελληνικα εντεχνα το πρωι ή τα χιτακια της εποχης, ξενα το μεσημερι, ποιο ελληνικα λαικα το βραδυ. δεν ξεχνω που ο αμβρακια την περιοδο που υπηρχε και η τηλεοραση τοτε στις 7 το πρωι επαιζε κλαρινα με αυτα με ξυπναγε ο παππους μου τρο πρωι να παω σχολειο
![Εκτός θέματος :offtopic](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/offtopic.gif)
Αυτό γινόταν και εδώ στην Πάτρα πχ Studio 20 101.1 Απο το πρωί μεχρι την νυχτα κάθε μέρα εκπομπές
Με μερικές παύσεις λόγω της μπομπινας γραμμένη για όλο το 24ωρο σε περίπτωσεις που δεν υπήρχαν εκπομπες
Συν ότι ο πατέρας μου τα πρωινά τότε (στην ενημερωτική πρωινή ζωνη) 9-11
(νομίζω Αν δεν κάνω λάθος τις ωρες)
ήταν ηχολήπτης!!!! Και Ήταν ειδικός σε βινύλια-κασέτες Αφού τα έπαιζε στα δάχτυλα!!!!! Και επέλεγε ποιο Τραγούδι θα παίξει στην ενημερωτική ζώνη
Εκείνη τουλάχιστον την εποχή που πρωτοξεκινουσαν οι πρώτοι ίδιωτικοι σταθμοί!!!!
Στα Ερτζιανά των Πατρών (με ένα διάλειμμα λόγω της κατάταξης του στον στρατό για 16 μήνες
2 χρόνια κοντα)!!! Μόλις απολύθηκε ξαναπήγε στον ράδιο κόσμος 102.1 (εκεί που ξεκίνησε το 1988 τις πρώτες εκπομπές στο τότε Ραδιόφωνο του αείμνηστου μαρκοβιτς) εκεί έκανε εκπομπές και ο σημερινός ιδιοκτήτης του 99.7 εδώ στην Πάτρα με πιο ελαφρολαικα τραγουδια και καπάκι αμέσως μετά την σκυτάλη επαιρνε ο πατέρας μου έπειτα
τον ακουσε ο Τάκης Βλαχάκης (ο ιδρυτής του θρυλικου studio 20) και τον πήρε από τον ράδιο κόσμος 102.1 (λόγω κοντινής απόστασης πέταγε αρμονικες στον 101.1 κάτι το οποιο σαν πρόβλημα επιλυθηκε) Και εντάχθηκε στο δυναμικό του studio 20!!! Μέχρι το 1997 όπου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση του στο Ραδιόφωνο αλλά έκανε για κάποιο φεγγάρι ξανά εκπομπές μεσημέρια!!!!
(Αν θυμάμαι απ τα λεγόμενα του) τις οποίες έκανε και όταν ήταν ακόμα στις δόξες του το studio 20
Υπήρξαν αρκετοί παραγωγοί που έφυγαν μετέπειτα
Και ο σταθμός μετατράπηκε σε λαϊκός και η μόνη και ιστορική τουλάχιστον που απέμεινε εκπομπή Μέχρι το οριστικό κλείσιμο / πώληση της συχνότητας ήταν ο ίδιος ο ιδρυτής του !!!!! Τον σταθμό τον έζησα σαν πιτσιρικας τοτε και τωρα σιγά σιγά Ενώ ήδη έχω κάνει τα βήματα με τα web radios ετοιμάζω βαλίτσες και ξεκινάω το ραδιοφωνικό μου ταξίδι βήμα-βήμα!!!!
Αυτά με το
![Εκτός θέματος :offtopic](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/offtopic.gif)
απλά περασμένα μεγαλεία
Τίποτε άλλο!!!!