στο dab+ οι Ιταλοι παιζουν ο ενας παροχος 18 και ο αλλος 20 ραδιοφωνα και για να χωρεσουν ολα τον ηχο τον εχουν σε AAC σε διαφορα bitrate απο 32 στερεο που παιζει το θρησκευτικο μαρια μεχρι 80 τα μουσικα. το freccia παιζει 56 ΑΑC στερεο και εχει καλο ηχο αρα το θεμα του πεππερ δεν ειναι το 56 ΑΑC αλλα η επεξεργασια ηχου. για να εχεις καλο ηχο ολα ξεκινανε απο το στουντιο, οταν βγαζεις καλο ηχο θα ακουγεσαι παντου καλα και οι ιταλοι σε αυτα δεν παιζονται και ετσι ακους καλο ηχο και στο dab kai στα fm τους.
για εδω Αρτα που ξερω στον αμβρακια εχουμε διπλη επεξεργασια ηχου, αλλη για τα fm και αλλη για το ιντερνετ, δεν μπορεις να στειλεις το ιδιο και στα δυο. θα πρεπει να εχεις και μια καλη καρτα ηχου στα πισι σου και το υλικο που παιζεις πρεπει να ειναι καλο και ισοροπημενο στον ηχο και εχει πεσει πολυ δουλεια και σε αυτο. αυτο με τα τραγουδια το καταλαβαινω οταν κανω εκπομπή και οταν παιζω mp3 απο συλλογες που εχω βρει ή απο αυτα που εχω μετατρεψει απο cd se mp3 ο ηχος ειναι ποπιο καλος απο καποια αλλα που δεν τα εχω και τα βρισκω απο ιντερνετ φροντιζω τουλαχιστον να εχουν μια τυπικη στερεοφωνια γιατι εχω και αυτο το χαλι να ακουω κατι και να ειναι στερεο
πολυ ωραιο στριμ βγαζει ο μελωδια της αθηνας για τις δικτυωσεις τους, αλλο εχουν για τους απλους ακροατες, και δεν μπορω να καταλαβω διαφορα στον art fm οταν εχει δικο του προγραμμα ή οταν αναμεταδιδει μελωδια 99.2
υπαρχει και κατι αλλο που το βλεπω εδω στη Αρτα. ειναι δυο ραδιοφωνα, ο ενας παιζει δυνατα και καθαρα γιατι στους 75ΚΗΖ εχει σωστα διαμορφωση ηχου με πιλοτο στερεο και πιλοτο RDS εκει που πρεπει και καποιος αλλος προσπαθει να παιξει δυνατα χωρις να κανει σωστες ρυθμισεις και η υπερδιαμορφωση ξεφευγει πολυ
Συγχώνευση: Δευ 15 Νοε 2021, 04:02
ενα αλλο μπερδεμα με τον ηχο ειναι στο αυτι πολλες φορες να ακους οτι καποιος παιζει δυνατα και να ειναι στα 75ΚΗΖ και αλλος να ακουγεται ποιο χαμηλα αλλα στο οργανο να δινει πανω απο 100ΚΗΖ (περιπτωση εδω Αρτα τοπ fm και Αμβρακια, θυμασαι wizzy τις μετρησεις που καναμε με το Λευτερη με το pira περα στο παρκο απεναντι απο τη πλατεια Ζερβα και το ειδαμε εκει αυτο που λεω) παλια αυτο πριν φτιαξουμε τον ηχο