Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)
  • Πεμ 28 Νοε 2024, 23:28
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  (Αναγνώστηκε 374668 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Εδω σημερα ειμαστε καλα εχει 32 βαθμους σε σχεση με πριν πεντε μερες που ειχε 38αρες.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Στο καναλι σημερα αντι να πιασ καποιον Ιταλο εβγαλα ενα πειρατη στο 107.1επαιζε ροκ μουσικη
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Eπιστροφη του χριστιανισμου απο Ακαρνανικα στο 106.6 με σημα καμπανα αλλα ερα που εξαφανισε τρον ανυπαρκτο 106.7 ακομα και μεσα στην Αρτα εχει προβληματα οπου περναει καλα ο 106.6

Που πηγαν οι καλες εποχες οπου ο 106.7 ηταν στο 106.8 με τα τρελα κιλοβατ και την στερεοφωνια που εκανε ακομα και την ερασπορ απο Αινο να ζαρωνει τοτε
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Εκτος απο το 106.6 εχουμε και την επιστροφη του ξυρομερου στο 88.6
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος spaceboy

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 107,2 ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙ ΤΟΝ SPACE FM 107 AGRINIO ΚΑΙ TON ARIA FM 107,4 ΑΓΡΙΝΙΟΥ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΕΤΤ ΚΑΘΩς ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ......ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Αυτος εχει μερες που εχει κλεισει

Τωρα το μονο που κανετε με αυτο ειναι να ανοιξετε τον ασκο του αιολου με οτι συνεπαγετε αυτο για αρχη πχ τον 106.6 απο Ακαρνανικα που βαραει τα κιλοβατ της αρκουδας και τα πωνει τον δικο μας 106.7 και καποιοι διπλοθεσιτες ξερετε ποιοι ειναι.

Και για ποια διαφιγοντα κερδη μεσα στην Αρτα????????

Σε ενοχλουν τα κλαρινα και δεν σε ενοχλουν οι παπαδες απο Πατρα στο 107.2 που βγαινουν και στο Αγρινιο????
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος spaceboy

• Αρχάριο μέλος
Πρωτον ο 107,2 βγαινει απο παναχαικο κ δ μας ενοχλει,δευτερον ο 107,2 ο δικος σας βγαινει απο τ περιοχη πετα απο τ σπιτι του μ ενα κιλοβατ κ σκορπαει τ μηχανημα του κ παρεμβαλει κ τ space αλλα κ τ aria,τριτον  fm,τριτον δ μ νοιαζει ουτε για τ 106,6 ουτε για αυτους π λες οτι εχουν διπλες συχνοτητες,εμας μας ενδιαφερει μονο τα δικα μας,κ τελευταιο κ ο 107,6 παρεμβαλλει τ αρια αλλα αν δ τ παρουν θα ερθει η ε.ε.τ.τ,δ τ λεμε να κλεισουν αλλα να αλλαξουν συχνοτητα κ να μη δημιουργουν προβληματα,εσενα τ σε νοιαζει κ παιρνεις τ μερος τους,πιασε τ 107,2 να δεις πως σκορπαει κ πες μας μετα αν εχουμε αδικο

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Σε πιανω οφσαιντ με αυτα που λες γιατι

Ο τυπος αν επαιζε με 1 κιλοβατ απο το σπιτι του τοσο καιρο που παιζει θα ηταν μακαριτης απο την ακτινοβολια που θα ετρογε>Επισεις αν εβγαινε με ενα κιλο και σκορπιοχορι μηχανημα να εισαι σιγουρος οτι οι γειτονες του θα τον επερναν με τα τουφεκια γιατι η τηλεοραση τους θα επαιζε γραμμες οριζοντιες αντι εικονα και εχω παει στον πετα και μια χαρα παιζουν οι τηλεορασεις εκει.

Με ενα κιλοβατ δεν παιζουν οι κανονικοι σταθμοι που εχουν και εσοδα απο διαφιμησεις θα επαιζε καποιος που ανοιγει ενα πομπο για την πλακα του?Αν επαιζε με ενα κιλο θα ακουγονταν καμπανα στην Αρτα μεσα αλλα εχει πολλα προβληματα.Αυτος με τα χαλια το πολυ 100 βατ να ειχε και καποια γιαγκι της πλακας γιαυτο και τα προβληματα.

Μου φαινεται κουλο να σε ενοχλει μεσα στο Αγρινιο γιατι εκει καλα καλα δεν φτανουν οι κανονικοι σταθμοι που βγαινουν απο Κορφοβουνι ποσο μαλλον ο 107.2 που απο εκει που λες οτι εκπεμπει εχει πολλα εμποδια.Τωρα αν σε εμποδιζει στην Βονιτσα ή στην Αμφιλοχια τι να κανουμε να μαλωσουμε τον θεο που εβαλε εμποδιο τα Ακαρνανικα και τα αλλα βουνα και σας κοβει το σημα εκει?

Τωρα αν σκορπαει το μηχανημα του σε ενα σταθερο σημειο που κανω λυψεις και πιανουν ολοι καμπανα απο 106.6 και ανα 0.2MHZ ολοι καλα πιανετε.

Τωρα να μην σε ενοχλει ο 107.2 απο τα 1924 μετρα υψος τους παναχαικου και τα κιλα που βαραει δεν ξερω τι να πω το μονο που μπορω να σκεφτω σαν πονηρος ειναι καποιος απο δω που δεν χονευει το 107.2 και εψαχνε αφορμη να φερει κατα δω το ΕΕΤΤ ξεσηκωσε εσας απο εκει για να καλυφθει γιατι τους εχει ζαλισει αρκετα αυτος απο δω.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Anonymous

• Επισκέπτης
Αστον αυτον μην ασχολεισε ζει σε αλλη διασταση.Που τα λες αυτα στον Νεκταριο που κανει καθε μερα ληψεις και ξερει το παραμικρο.Τι εξυπνάδες πουλάς εδω ακου τον παρεμβαλουν τα κλαρινα στους 107.2.Θα κοιταξω σημερα αν εκλεισε και θα βαλω εγω ενα μηχανημα 50 βαττ να παιζει ολη μερα κλαρινα  να σε ταπωνει.

Αποσυνδεδεμένος spaceboy

• Αρχάριο μέλος
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ SPACE FM ΚΑΙ ΣΤΟΝ ARIA FM?ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ??ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ....

Αποσυνδεδεμένος new

• Αρχάριο μέλος
Παίδες καλημέρα και από μένα.
Ο 107,6 καπούτ.:cry:  Τι έγινε; ακούγαμε και λίγο καλή μουσική ρε γαμώτο.
Δεν έχω δορυφορικό πιάτο στο γραφείο και όλοι οι σταθμοί παίζουν παπαριές. :shock:

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
Παράθεση από: "new"
Δεν έχω δορυφορικό πιάτο στο γραφείο και όλοι οι σταθμοί παίζουν παπαριές. :shock:

Κλασσικο προβλημα στην Ελλαδα!!!

ιντερνετ δεν εχεις???

Anonymous

• Επισκέπτης
Δεν απαντω σε αυτα που γραφεις γιατι δεν αξιζει αλλα κατεβαινοντας σημερα στην Αρτα απο τις κεραιες και ολοραχα κατω απο τις κεραιες της κινητης απεναντι στην Βλαχερνα και Πουρναρι2 γεφυρα σας λεω οτι δεν ειχες κανενα προβλημα απο τον 107.2 με τα κλαρινα.Παρεμβολες ειχε απο τον 106.8 ΕΡΑ Σπορ και μετα οπυ χανοταν εκει μετα την γεφυρα προς τον κομβο Ιονιας ετρωγε παρεμβολές απο τον 106 με τα κλαρινα το ιδιο και μετα το κτελ προς πλατεια Ζερβα γιατι λογικα επρεπε να χανεται οπως και γινοταν.Αυτον με τα κλαρινα στους 107.2 δεν τον ξερω ουτε με ενδιαφερει αλλά επειδη ασχολουμαι με το ραδιοφωνο χρονια και ζαμανια και εχω παει και σε πολλά κεντρα εκπομπής και εχω ανοιξει αρκετα μηχανηματα λογου εργασιας μην πουλας εδω εξυπνάδες οτι εχεις προβλημα στο Αγρινιο.

Αποσυνδεδεμένος spaceboy

• Αρχάριο μέλος
ΔΕΝ ΕΧΩ Π[ΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Ως ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Τ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ Ο sw6juf ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ??ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ??ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ 0 107,2?ΚΑΙ Ο 107,2 ΚΑΙ 0 107,6 ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Τ., ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ..ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΑΕΠΙ LINK Ε.Ε.Τ.Τ κ.λ.π, ΑΝΟΙΞΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΣΥ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ??ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ??ΕΙΣΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ??ΔΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Φιλε space γραφε με μικρα γραμματα τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις αλλα και παλι θα φωναζες στην πραγματικοτητα.
Τα κλαρινα παιζουν παλι στο 107.2 και ειχα ευκαιρια να δω που βγαινουν και που οχι και στα μερη σου εισαι μια χαρα στα χωρια του βαλτου Σταθας κλπ μια χαρα ακουγεσαι εκει που ακουγα μια εσενα μια τον 103.9.Η Ερασπορ εχει προβλημα στην Ιονια τη ν ξυνει πολυ ο 97.1

Λακη αστον να φωναζει οποιος εχει δικιο θα δικαιωθει αμα νοιωθει θιγμενος δεν μπορεις να τον κατηγορισεις γιαυτο.

Ηρεμησε και συ θα ανοιξεις μηνανημα πανω του στον καμπο παλι αυτος θα περναει.Ας ερθουν απο δω βολτα να βγαλουμε και ατ πεδιομετρα να δουμε ποιος εχει δικιο.Μαλλον ξεχασες τι τραβαγες και συ απο του Ποντιους τον χειμωνα.

Και σας παρακαλω να στε κοσμιοι εδω μεσα ουτε καφενειο ειναι δω ουτε γηπεδο
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "new"
Παίδες καλημέρα και από μένα.
Ο 107,6 καπούτ.:cry:  Τι έγινε; ακούγαμε και λίγο καλή μουσική ρε γαμώτο.

Καλως τον φιλο

Δεν εισαι ο μονος που στενοχωρηθηκε που σταματησε εχει πολλους ακροατες εχει και καλο ηχο αυτος.Οταν επιστρεψει ελπιζω να βαλει και καμια ροκια εχει αρκετους εδω που ακουνε ροκ μουσικη.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
νεκταριε η ερα σπορ δεν  ταπωνει μονο  τον ακαρνανια 97.1 αλλα παρεμβαλει  εντονα και τον wave 97.4 ,ομως σε μερικα σημεια τον εξαφανιζει ο love 97.2 κεφαλλονιας .Δεν ξερω απο ποτε ακουγεται στους 97.3 αλλα ποιος ηλιθιος σκεφτηκε να βαλει τους σταθμους τοσο κοντα.
 Space ξεχνας οτι σας εξαφανιζε για πολυ καιρο ακομα και μεσα στο αγρινιο  ο njoy απο πατρα .Τωρα που εκλεισε αντι να αυξησετε ισχυ για να ακουγεστε και νοτια αιτωλοακαρνανια μεινατε να κλαιγεστε για την αρτα.Αν ησασταν εξυπνοι θα ακουγοσασταν σταθερα απο τα τει μεσολογγιου και χωρις παρεμβολλες απο τον χριστιανισμο που παιζει μονοφωνικα και με χαμηλο σημα.Αλλα εσενα σε ενδιαφερει  η Αρτα.Ολοι οι αγρινιωτικοι θελουν να αυξησουν ισχυ μηπως και ακουστουν στην πατρα οπως ο 94.7 και ο 105.9 αλλα εσυ ειπαμε η αρτα.Λες και η μουσικη που παιζεις την ακουνε πολλοι εκει

Anonymous

• Επισκέπτης
Ας κατεβασουμε λιγο τους τονους δικιο εχεις Νεκταριε.Εγω το ειπα ετσι χαριτολογωντας να σου δειξω οτι δεν μπορω εγω με 50W να το ταπωσω στο Αγρινιο σιγα μην ασχοληθω εγω με τετοια τωρα αυτα περασμενα χομπυ με τα FM.Δεν ξερω αν αυτος που εχεις προβλημα εκπέμπει πράγματι απο εκει γιατι σου γραφω παραπάνω οτι κατεβηκα σημερα στην πολη, (μενω ψηλά) και αριστερά μου ειχα οπως λες το 107,2 και δεξια μου τον Αινο.Το μονο προβλημα που ειδα ηταν εντονο ξυσιμο σπαστικο απο τον Αινο.Δεν ειμαι ιδιοκτητης  του 107,2 ουτε με ενδιαφερει ποιος ειναι.Οσο για την ΕΕΤΤ μπορω να σου στειλω αντιγραφα των αναφορων που κανω για τις παρεμβολές που εχω απο τα ραδιοφωνα στις συχνοτητες μας (145.500)γιατι ασχολουμαι πολυ ενεργα με το χομπυ και ξερω πολυ καλα να σεβομαι την αδεια μου και τις υποχρεωσεις που εχω απεναντι στις αρχές.
Υ.Γ Δεν γραφει ο Λακης εδω Νεκταριε μας μπερδεψες λιγο.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
η ΕΡΤ το 2003

Ανοιξε την νετ στα Ακατνανικα στο 88.9 ηταν ελευθερη η συχνοτητα
Ανοιξε την ερα 2στο 91.3 και εδιιοξε απο εκει το ραδιο πρεβεζα που πηγε στο 91 μετα 92.1 και στο τελος στο 93
Ανοπιξε την ερασπορτ στο 97.3 και εδιοξε τον ακαρνανια που ηταν 97.2 και πηγε στο 95.5 για να παει τωρα στο 97.1
Ανοιξε την 3 στο 102.5 και ο music σιγα σιγα απο το 102.4 πηγε 102.1

Το love εχει απο το 2007 που παιοζει στο 97.2 απο Αινο πως και στο 100.9 οπου στο Αγρινιο ειναι αλλος στο 100.9

ΒΓαλε ακρη τωρα τι γινεται εδω.

Ο space του Αγρινιου δεν εινμαι παλιος σταθμος δεν εχει τα χρονια του αρια και του αντεννα σταρ .Ενα space fm θυμαμαι καποτε στα Γιαννενα στο 107.9
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Δεν εισαι ο μονος που στενοχωρηθηκε που σταματησε εχει πολλους ακροατες εχει και καλο ηχο αυτος.Οταν επιστρεψει ελπιζω να βαλει και καμια ροκια εχει αρκετους εδω που ακουνε ροκ μουσικη.

Τωρα πια δεν εχει ουτε η αθηνα σωστο ροκ ραδιοφωνο...
τι να λεμε τωρα...

Anonymous

• Επισκέπτης
Τσεκαρα τωρα εδω στο σπιτι με τον επιτραπεζιο δεκτη μου SANYO που εχει πολυ καλη ληψη και ειμαι ψηλά και βλέπω κατω προς Αμβρακικό, οτι 106,8 παπαδες καμπανα, 106,9 διπλα ακουω την ερα σπορ απο πλευρική πολυ καλά 107 ακουω τον φιλο μας τον Space χαμηλά καθαρά, 107.2 τους παπαδες γαζωνουν 107.4 το ιδιο δυνατα Αρια, 107.7 monjo καμπάνα με πολυ καλή διαμορφωση μπράβο δεν το ειχα προσεξει και 108 Blacman χαμηλά.Στους 101.9 πιάνω ενα φερον σημα πολύ δυνατό που το επιανα και το πρωι στο αυτοκινητο προς την Αρτα.

Αποσυνδεδεμένος spaceboy

• Αρχάριο μέλος
Ο enjoy ναι μου εκανε μεγαλη ζημια αλλα τακτοποιηθηκε αυτο το θεμα, ο space fm ειναι απο το μαρτιο του 1999 σε πληροφορω ετσι για ενημερωση τωρα αν μας ακουν η οχι ας το κρινουν αλλοι, τουλαχιστον στην Αρτα φερνουμε απο τα καλυτερα σηματα με 1 kw που παιζουμε, δεν χρειαζεται ουτε να ερχομαστε σε εχθρες ουτε τιποτα, δεν εχουμε να χωρισουμε κατι αλλα ο 107,2 πρεπει να παει σε αλλη συχνοτητα γιατι κανει ζημια με τα κλαρινα του...οσο για την Ε.Ε.Τ.Τ. εγω να δεισ ποσες καταγελιες εχω κανει

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
οι παπαδες στο 106.7 εχουν παθει μεγαλη νειλα τους ταπωνουν αγρια οι αλλοι απο το 106.6 . Το 106.7 μαλλον με το pll μονο παιζει αντε και καμαι 30βατ με τα χαλια που εχει.

Το 107.7 παντα ειχε καλο ηχο.
Απο αγρινιο παντα επιαναν καλα τα  107 και 107.4 οπως και το 103.5  94.7  και 101.4 τον καιρο που ειχαμε κλειστο το 101.5

Το φερον στο 101.9 πολυ δυνατο σημα και μεσα στην Αρτα οπως επιανε καλα και λιγο πριν απο Αμφιλοχια
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος spaceboy

• Αρχάριο μέλος
Παράθεση από: "radiophonic"
νεκταριε η ερα σπορ δεν  ταπωνει μονο  τον ακαρνανια 97.1 αλλα παρεμβαλει  εντονα και τον wave 97.4 ,ομως σε μερικα σημεια τον εξαφανιζει ο love 97.2 κεφαλλονιας .Δεν ξερω απο ποτε ακουγεται στους 97.3 αλλα ποιος ηλιθιος σκεφτηκε να βαλει τους σταθμους τοσο κοντα.
 Space ξεχνας οτι σας εξαφανιζε για πολυ καιρο ακομα και μεσα στο αγρινιο  ο njoy απο πατρα .Τωρα που εκλεισε αντι να αυξησετε ισχυ για να ακουγεστε και νοτια αιτωλοακαρνανια μεινατε να κλαιγεστε για την αρτα.Αν ησασταν εξυπνοι θα ακουγοσασταν σταθερα απο τα τει μεσολογγιου και χωρις παρεμβολλες απο τον χριστιανισμο που παιζει μονοφωνικα και με χαμηλο σημα.Αλλα εσενα σε ενδιαφερει  η Αρτα.Ολοι οι αγρινιωτικοι θελουν να αυξησουν ισχυ μηπως και ακουστουν στην πατρα οπως ο 94.7 και ο 105.9 αλλα εσυ ειπαμε η αρτα.Λες και η μουσικη που παιζεις την ακουνε πολλοι εκει
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ...ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΕΡΑΙΑΣ....ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ..ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο 107,2 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ..ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ. .ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΕΛΙΑ ΑΡΤΑΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.....ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ΚΑνε οτι θες παντως τωρα πριν καμια ωρα που εκανα ληψεις στον λοφο μια χαρα ακουγεται και το 107 και το 107.4 και τα RDS μια χαρα τρεχανε αν ειχες πλευρικες θα κολαγε το RDS

Τεσπα κανε οτι θες
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Εμένα γιατί μου φαίνεται περίεργο και αστείο που μερικοί θέλουν να αντικαταστήσουν τις νόμιμες και νομικές πρακτικές και ενέργειες, με ένα (κάποιο) forum (κάπου) στο ανώνυμο internet;
Χαρά στο κουράγιο σας που κάθεστε και απαντάτε.  8-)

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
καλα ρε space στην πατρα που θα εχεις μεγαλυτερη ακροαση δεν σε νοιαζει και σε καινε τα χωρια της αρτας .Νομιζεις οτι καιγονται οι βοσκοι να σε ακουσουν; Ενταξει τα κλαρινα τα διωχνεις και επανερχονται οι πεντηκοστιανοι που απο την πατρα ακουγονται μεχρι τη στροφη για τα γιαννενα αλλα αυτοι δεν σε ενοχλουν .Μηπως εχεις καμμια σχεση με αλλον που παιζει κλαρινα;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Οντως το 107.2 απο Παναχαικο θεριζει και μαλιστα εχει και δικο του προγραμμα πολλες φορες.Εχουν και αλλο θρησκευτικο στο 103 με πολυ καλο σημα και αυτο.Ειδες ο ανταγωνισμος???
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος spaceboy

• Αρχάριο μέλος
Πρωτον δ εχω καμια σχεση μ κανεναν π εχει κλαρινα η μη,δευτερον δ μ ενοχλει π παιζει κλαρινα κ δ του ειπα να μην εκπεμπει, να φυγει μακρυα απο τ 107 να μην ειναι διπλα μας καθως κ απο τ 107,4,απ οτι βλεπω ο 107,6 εκλεισε μετα απο ενημερωση π εγινε απο ενα διαχειριστη τ φορουμ εδω,να παιξουν τα παιδια κανονικα απλα μη μας ενοχλουν θελουμε, δ ειμαστε αναισθητοι κ εμεις απο ερασιτεχνες ξεκινησαμε απο μικρα παιδακια κ φτασαμε εδω,ο 107,2 παιζει σαν να μη συμβαινει τιποτα κ εχει ενημερωθει κ δ τ κλεινει λεει,μετα θα μαι εγω ο κακος,τριτο κ τελευταιο στη πατρα ο σταθμος ακουγεται καλα σ πολλες περιοχες αλλα η αγορα μου δ ειναι εκει κ να βαλω ισχυ παρα πανω κ να ακουγομαι καμπανα εχεις τ αισθηση οτι θα μας αφησουν οι πατρινοι να ακουστουμε μεσα στη πολη τους;τους ξερουμε τι ρολο βαρανε κ αυτοι,οποιος θελει ας ακουει απο τ ιντερνετ τ σταθμο.απο ερασιτεχνες ξεκινησαμε απο μικρα παιδακια κ φτασαμε εδω,ο 107,2 παιζει σαν να μη συμβαινει τιποτα κ εχει ενημερωθει κ δ τ κλεινει λεει,μετα θα μαι εγω ο κακος,τριτο κ τελευταιο στη πατρα ο σταθμος ακουγεται καλα σ πολλες περιοχες αλλα η αγορα μου δ ειναι εκει κ να βαλω ισχυ παρα πανω κ να ακουγομαι καμπανα εχεις τ αισθηση οτι θα μας αφησουν οι πατρινοι να ακουστουμε μεσα στη πολη τους;τους ξερουμε τι ρολο βαρανε κ αυτοι,οποιος θελει ας ακουει απο τ ιντερνετ τ σταθμο.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Απο σημερα και στερεο ο 107.2 μονο η ενδειξη ο ηχος μονο στερεο δεν ειναι.

Εκτος απο κλαρινα ακους και κριτικες μαντιναδες και κατι βαρια σκυλοτραγουδα να περνανε που και που.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (21:51)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (20:22)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 28/11/2024 (19:05)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (17:45)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (16:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 28/11/2024 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (13:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (11:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:49)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)