Πρωτον δ εχω καμια σχεση μ κανεναν π εχει κλαρινα η μη,δευτερον δ μ ενοχλει π παιζει κλαρινα κ δ του ειπα να μην εκπεμπει, να φυγει μακρυα απο τ 107 να μην ειναι διπλα μας καθως κ απο τ 107,4,απ οτι βλεπω ο 107,6 εκλεισε μετα απο ενημερωση π εγινε απο ενα διαχειριστη τ φορουμ εδω,να παιξουν τα παιδια κανονικα απλα μη μας ενοχλουν θελουμε, δ ειμαστε αναισθητοι κ εμεις απο ερασιτεχνες ξεκινησαμε απο μικρα παιδακια κ φτασαμε εδω,ο 107,2 παιζει σαν να μη συμβαινει τιποτα κ εχει ενημερωθει κ δ τ κλεινει λεει,μετα θα μαι εγω ο κακος,τριτο κ τελευταιο στη πατρα ο σταθμος ακουγεται καλα σ πολλες περιοχες αλλα η αγορα μου δ ειναι εκει κ να βαλω ισχυ παρα πανω κ να ακουγομαι καμπανα εχεις τ αισθηση οτι θα μας αφησουν οι πατρινοι να ακουστουμε μεσα στη πολη τους;τους ξερουμε τι ρολο βαρανε κ αυτοι,οποιος θελει ας ακουει απο τ ιντερνετ τ σταθμο.απο ερασιτεχνες ξεκινησαμε απο μικρα παιδακια κ φτασαμε εδω,ο 107,2 παιζει σαν να μη συμβαινει τιποτα κ εχει ενημερωθει κ δ τ κλεινει λεει,μετα θα μαι εγω ο κακος,τριτο κ τελευταιο στη πατρα ο σταθμος ακουγεται καλα σ πολλες περιοχες αλλα η αγορα μου δ ειναι εκει κ να βαλω ισχυ παρα πανω κ να ακουγομαι καμπανα εχεις τ αισθηση οτι θα μας αφησουν οι πατρινοι να ακουστουμε μεσα στη πολη τους;τους ξερουμε τι ρολο βαρανε κ αυτοι,οποιος θελει ας ακουει απο τ ιντερνετ τ σταθμο.