νεκταριε η ερα σπορ δεν ταπωνει μονο τον ακαρνανια 97.1 αλλα παρεμβαλει εντονα και τον wave 97.4 ,ομως σε μερικα σημεια τον εξαφανιζει ο love 97.2 κεφαλλονιας .Δεν ξερω απο ποτε ακουγεται στους 97.3 αλλα ποιος ηλιθιος σκεφτηκε να βαλει τους σταθμους τοσο κοντα.
Space ξεχνας οτι σας εξαφανιζε για πολυ καιρο ακομα και μεσα στο αγρινιο ο njoy απο πατρα .Τωρα που εκλεισε αντι να αυξησετε ισχυ για να ακουγεστε και νοτια αιτωλοακαρνανια μεινατε να κλαιγεστε για την αρτα.Αν ησασταν εξυπνοι θα ακουγοσασταν σταθερα απο τα τει μεσολογγιου και χωρις παρεμβολλες απο τον χριστιανισμο που παιζει μονοφωνικα και με χαμηλο σημα.Αλλα εσενα σε ενδιαφερει η Αρτα.Ολοι οι αγρινιωτικοι θελουν να αυξησουν ισχυ μηπως και ακουστουν στην πατρα οπως ο 94.7 και ο 105.9 αλλα εσυ ειπαμε η αρτα.Λες και η μουσικη που παιζεις την ακουνε πολλοι εκει
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ...ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΕΡΑΙΑΣ....ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ..ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο 107,2 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ..ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ. .ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΕΛΙΑ ΑΡΤΑΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.....ΓΕΙΑ ΣΑΣ...