Χα χα... Μπλέξαμε και με άλλες συχνότητες τώρα... SV6RDA πλέον (πρώην SY6ABC).
Κυριακή βράδυ και έχει ζωντανή Jazz εκπομπή, που απαιτεί εκτός από ΤΕΛΕΙΟ ήχο και μηδενικό θόρυβο περιβάλλοντος.
Απόψε το απολαμβάνω, μετά από χρόνια στο ραδιόφωνο, νομίζω ότι ακούω ήχο που μου αρέσει! Χωρίς τις υπερβολές που ακούω σε τοπικούς σταθμούς, που ειλικρινά εκπέμπουν με ΔΙΠΛΑΣΙΑ διαμόρφωση από εμάς. Τι και αν ο ήχος παραμορφώνει, ο κομπρέσορας "σβήνει" τον ήχο εκεί που έπρεπε να σκάει το beat, ή αν συντονίζουν -.05 από την βασική τους συχνότητα!!!
Avra, σε ευχαριστώ. 20 χρόνια μέσα στο studio, αν και παλιός (και καμένος - 2 αυτόφωρα) ραδιοπειρατής. Είχα χρόνια να βγω στα βουνά και έπρεπε να αναθεωρήσω και να μάθω τα πράγματα από την αρχή. Βρήκα καλώδια καθόδου κομμένα, κτίριο χωρίς γείωση, BNC σκουριασμένα και γειτονικά μηχανήματα να σκορπάν σε όλη την μπάντα. Το κακό (που εξελίχθηκε σε καλό) ήταν ότι ήμουν μόνος μου.
Υπήρξε περίπτωση που "έντυσα" την γεννήτρια με μόλυβδο για να μην αρπάζει από γειτονικό σταθμό (άκουγα δημοτικά στο βάθος!!!).
(ναι, αυτό πάνω από το Link είναι η γεννήτρια!!!)
Τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο παίρναμε την άδεια για να εκπέμψουμε. Έκανα 40 μέρες να φτιάξω από την αρχή το studio (από τα μονωτικά μέχρι τα φωτιστικά). Με το βουνό δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. Γι'αυτό και τα (αρκετά) απρόβλεπτα.
Θυμάμαι περίπτωση που έκανα μόνος μου σοβαρή ζημιά στον πομπό. Είχαμε βάλει κλιματιστικό και σκέφτηκα να περιστρέψω τον πομπό 90 μοίρες. Το έκανα χωρίς να αποσυνδέσω το καλώδιο της καθόδου (helix). Περίμενα το καλώδιο να ακολουθήσει το μηχάνημα!!! Καταλάβατε τι έγινε;;; Έσπασε ο κονέκτορας και έλαμψε το δωμάτιο από τον σπινθήρα!!! Άλλη φορά, εν ώρα εκπομπής έχασα το σήμα!!! Μια παρέα από "κυνηγούς χαλκού" (βλέπε γύφτους) μου είχαν κόψει το καλώδιο του Link!!! Όλα αυτά φέτος.