Εκτός του Τέταρτου Προγράμματος, του Stereo Channel και του View FM.
Γενικά υπάρχουν κενές FM συχνότητες στο Αγρίνιο αν επανέλθουν οι δύο πρώτοι μιας και 92.8-103.5 εκπέμπουν άλλοι σταθμοί?
Στο 92.8 πλέον εδώ και περίπου 4 χρόνια βγαίνει ο δυτικά που παλιά έπαιζε στο 96.1 αλλά άλλαξε συχνότητα και πήγε στους 92.8.Οσον αφορά το 103.5 παλιά εκεί έβγαινε το STEREO CHANNEL,αλλά και εκεί μετά η συχνότητα άλλαξε χέρια και ήρθε ο ANTENNA STAR που παλιά έπαιζε στο 105.9 για λίγο διάστημα στο 105.8 που πήγε αλλά επειδή εμπόδιζε τον Πατρινό τον DERTI έφυγε και μεταφέρθηκε οριστικά στους 103.5
Συγχώνευση: Πεμ 14 Ιουλ 2022, 13:41
αν κ δεν ειμαι αγρινιωτης, διαβαζοντας εδω μεσα καποιες παλιες αναφορες εχω μαθει καποια πραγματα για καποιες συχνοτητες πχ την 102.2 επαιζε παλια το ραδιο αγρινιο τωρα δεν ξερω αν εκπεμπει οπως κ ο αερας 99.5 που μας εχει χαιρετησει απο γεναρη κ δεν ξερω αν επιστρεψει.
Ο AERAS 99.5 μετά το προσωρινό κλείσιμο του έχει ανοίξει εδώ και δύο μήνες πρώτα από τον αναμεταδοτη που έχει στην Ναύπακτο και πιο μετά επανήλθε και από το Ελληνικό από ότι έχω μάθει αλλά όσες φορές τον έχω βάλει τις περισσότερες παίζει φέρον και κάποιες φορές η θα έχει δικτύωση με τον παραπολιτικα η θα παίζει έτσι μουσική ξένα η ελληνικά αλλά τις περισσότερες ώρες δεν παίζει τίποτα