καλημέρα,θα πρέπει να κάνω μια λίστα φίλε μου γιατί είναι αρκετοί οι σταθμοί που λαμβάνω από Γευγελή.ο 95,3 π.χ.ακούγεται καμπάνα στην περιοχή Πολυκάστρου καθώς επίσης και μέσα στην πόλη του Κιλκίς.Γενικότερα πιστεύω πως καλύπτει ένα 65% του νομού.
Υπάρχει μία διαφορά εδώ Θεόφιλε μου!
Το 95.3 όπως και το 98.1 είναι τα δύο κρατικά από Μπόσκια! Δεν είναι από Γεύγελη γι αυτό και έχουν κάλυψη όχι στο 65, αλλά θα μπορούσα να σου πω και στο 100% του νομού!
Από το ίδιο Κ.Ε. έχουμε και τα 103.4, 105.4, 106.9 και 107.9 (το τελευταίο είχε σταματήσει λίγο πριν απολυθώ), όλα αυτά ακούγονταν καμπάνα στο στρατόπεδο αλλά ειδικά το Antenna 5
ξ έ σ κ ι ζ ε μαζί με τα δύο κρατικά!
Ο σταθμός αυτός (παίζει μαμάτα hits αλλά σου πετάει στα jingles & στο rds το makedonsko και σου ΄ρχεται να σπάσεις το ραδιόφωνο
) έχει αποτελέσει και σημείο τριβής μεταξύ εμού και δύο περίφημων Βούλγαρων dxers επειδή ενώ δηλώνει 106.3 από Μπόσκια είναι στο 106.9 αλλά στην ίδια συχνότητα εκπέμπει και από ένα Κ.Ε. που βρίσκεται στα σύνορα με τη Σερβία (Ποπόβα ...κάτι, μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή)! Το λαμβάνουν που λες και οι δύο στη Βέροια και νομίζουν πια ότι έκαναν
ΤΗ DX λήψη ενώ είναι από σχετικά κοντινή απόσταση!
Λαμβάνεται καλά και στην εθνική προς Κατερίνη ενώ το έλαβα και πάνω στο Φιλίππειο!
Τα ραδιόφωνα από Γεύγελη αντίθετα δεν βγαίνουν καθόλου στο Κιλκίς ούτε καν στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη! Αυτός είναι και ο λόγος που σου ζήτησα τη λίστα για να δούμε τη δυναμική τους!
μπορεί κάποιος να μας πεί το τι λαμβάνετε απο ραδιόφωνα στο νομό Ημαθείας?
Στο νομό Ημαθίας έχει αναφερθεί πολλές φορές τι λαμβάνεται, θα τα ξανασυγκεντρώσουμε όμως για να είναι όλα μαζί!
Υπόψιν ο 92.2 που λαμβάνω στην Πολίχνη μαζί με σένα, ο Ενημέρωση, είναι από Πιέρια! Μήπως άρχισε να εκπέμπει και τρίτος από Ημαθία?