Σήμερα βρέθηκα αρχικά στην Γουμένισσα, και μετά πήγαμε Καστανερη για φαγητό και λήψεις.
Πήγα και στις τρεις κεραίες , με αποτέλεσμα να γεμίσει η μπάρα στο σπίριτ και να πάει 127
Από τα...κουφά τώρα
1. Το "μαγικό" με τον Επιλογές...40 χλμ και στα 2/3 της Θεσσαλονίκης υπερισχύει των άλλων δύο σταθμών , και δίπλα από την κεραία του 88.8 στην κορυφή του χωριού , σε απόσταση 900 μέτρων , υπερισχυε ο City...Δηλαδή σχεδόν μηδενική ισχύ προς τα πίσω
2. Ούτε εγώ το πίστευα...ΓΕΡΑΝΕΙΑ 105 καθώς μπήκαμε στο αμάξι για να φύγουμε...Έχω ένα γρήγορο βίντεο πριν τελειώσει το κινητό..97.9 Σκόπια και 99.9 τπτ
3. Τελικά και οι Σκοπιανοι δεν πάνε καθόλου πίσω σε προχειρότητες...ήμουν σε σημείο που έπιαναν καμπάνα Σκόπια και λέω κάτσε να βγάλω βίντεο...έβαλα συχνότητες από Γευγελη κτλ και θυμάμαι ότι έχουν σταθμό στο 96.5...Βάζω και γίνονταν μάχες με τον Άλφα , και όταν τον απομονωσα δεν έβγαλε rds...Ε περιμένω λίγο και τι ακούω...1055 Rock... έκαναν αναμετάδοση από ραδιόφωνο στην γευγελη μάλλον και κάτι έγινε και πήγε 105.5. Έτσι υπήρχε μάχη δύο ελληνικών σταθμών, ο ένας από Ελλάδα και ο άλλος από Σκόπια
Τα βίντεο θα ανέβουν αύριο
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk