ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΚΟ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΟΙ ΚΑΤΑΚΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ Κ.Ε. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΩΣΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΚΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ.
Που είσαι φίλε μου επιτέλους?
Ξέρεις πόσο καιρό περιμένω μια αντίδραση από κάποιον Κιλκισιώτη? Το Κιλκίς είναι τελείως απόν από το forum όχι μόνο για τα επίγεια αλλά και για τα δορυφορικά αν και το πλήθος των δορυφορικών πιάτων σε διάφορα μεγέθη στην πόλη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!
Είναι πολύ κρίμα τόσο καιρό που λειτουργεί το forum να περιμένουμε όλοι να πάει κάποιος φαντάρος στην πόλη για να κάνει αναφορές, ενώ υπάρχει τόσος κόσμος που αποδεδειγμένα ασχολείται!
Χαίρομαι λοιπόν που έκανα
επίτηδες λάθος τα Κ.Ε. των ραδιοφώνων μπας και κανείς ντόπιος φιλοτημηθεί να μας δώσει κανένα σημείο ζωής!
Πέραν τούτου θα σου πω το εξής: Το ότι τα σημεία εκπομπής είναι πολλά είναι απόλυτα λογικό, όμως για τα δύο που ανέφερα (Πεδινό, Μεταλλικό) δεν το έκανα τελειώς αυθαίρετα καθώς και στα δύο αυτά σημεία υπάρχουν ραδιοφωνικοί πομποί, την κεραία του Πεδινού μάλιστα την εχω και φωτό την οποία θα ανεβάσω αργότερα! Αυτό βέβαια που δεν μπορούσα να καταλάβω είναι ποιοι σταθμοί εκπέμπουν από που!
Ελπίζω να μας διαφωτίσεις, και αν έχεις ή ξέρεις κανέναν που να έχει δορυφορική εγκατάσταση να μας κάνει καμιά αναφορά για αυτόν τον έρμο τον Sirius 4 και τον άλλο τον Thor5!